Şimdi Ara

bunu kullanan yada bilen var mı sırf ses tuşu için klavye alırmısınız ben aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu kullanan yada bilen var mı sırf ses tuşu için klavye alırmısınız ben aldım ama bilmiyorum nasıl bi klavye marka değil ama yinede fiyata göre idare eder diye düşünüyorum TRUST MULTIMEDYA SCROLL KEYBOARD KB-2200 15043 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd61888 nasıl arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 17 Aralık 2007; 22:37:29 >

• fiyatına göre güzel bir klavye.Güle güle kullan
  • teşekkür ederim kardeşim ya ben aslında fiyatına göre güzel bi klvyeye benziyo ama trust ütrünü hiç kullanmadım açıkçası o yüzden bide dediim gibi ses tuşu sebebiyle adım
  • dostum üründen memnunmjusun ben notebookla kullanıcağım için oyun oynanabiliyomu mesela rahatlıkta yazımı nasıl
  • ben daha alamdım yarın geliyo
  • hepsiburadadan aldın ve hemen kargoya verdilermi süpero zaman gleince dneeyip bana yorumlarını yazarsna sevinirim dostum öğrenmem kgereken bi kaç şey varda
  • arkadaşım aynı hastalık bendede var bende klavye almadan önde çıkardığı sese bakarım UNİQ diye bşr marka var çıkardığı son klavyeleri görsen çok muhteşem ses çıkarıyor markası duyulmadık ama olsun akmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar klavye geldi gayet güzel ben bu denli kullanışlı ve güzel olacağını düşünmüyordum SES tuşu zaten muhteşem olmuş acayip karizma bu arada işimize yarayan tuşlar zaten cd den yüklemeden otomatik kullanılıyo diğer tuşlar açıkçası fasa fiso scroll çok güzel tuşlar yumuşak ama cd sini yükleyince tadı kacabilyo ben 2 defa yükledim ama geri kaldırdım çok şık ve kullanışlı ve ucuz 24 e mal oldu bana kargo dahil beklerken geçirdiğiniz her saniye bence zaman kaybı olur ve inanın a4 tech lere kafa tutar bence aynı çözelliklere sahip bi a4 ü tahminimce 45 ten aşağı oalamzsınız kısaca tavsiye ediyorum
  • dostum bi oyun oynamayı denermisin snedne ricam 2 tuşa aynı ana bastığında işliyomu mesela çapraz gideibliyomusun
  • bu soruyu sormamış kabul ediyorum e herhalde gidebiliyosun ve ayrıca senin için denedim counter strike da gayet normal ama counter de bu sorunu yaşıyorsan o klawyeden değil oyun ayarından dır ama hala devam ediyosa sorunun pc format çektir çekebilyosan sen çek kesin çözülecektir
  • yok dostum ben logitech ex110 aldım kablolu ama ps2 idi dönüştürü il notebook a taktım ama hem nfs de hem pes de çapraz işlemiyo kalvye çok fazla denedim bu klavyeyi öneriyosan bende alıcam bundan
  • bu arada ps2 istedim usb göndermişler aynı fiyata gerçi 1 ytl felan oynuyodun ama çakışma olabilir diye ps2 istemiştim bu rada logitech e baktimçok zevksiz bi seçim ama dediğim gibi sorun pc de de olabilir ben gayet memnunum helede fiyatına göre gerçi şimdi 16 felan olmuş kdv ve kargo hariç 26 felan olmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.