Şimdi Ara

Bunu çevirebilecek bir arkadaş varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.. elimdeki foxcon anakartıma bios güncelemesi yapmak istiyorum.. websitesinde konuyla ilgili bilgi vermiş, fakat anlamadım birşey.. resim formatında olduğu için kopyala yapıştırda yapamıyorum, ayrıca çeviri programlarına da pek güvenmiyorum.

Bana çeviri konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba ?? link aşağıda !!

http://www.foxconnsupport.com/faq.aspx?faqid=F000000066

• Cihazın problemsiz calisiyorsa bu işlere girişme ancak sorun yasıyorsan tavsiye ederiz olusabilecek hasarlardan da sorumlu değiliz demiş.
    Sorun yoksa salla derim..
  • pc de son bir aydır problem var, pc yi biraz zorladığında,mesela rar programı çalışırken ikinci bir programı açtığımızda , pc çat diye kapanıyo..yeni harddisk aldık, yeni biraz daha büyük işlemci fanı aldık... durum biraz daha toparladı ama hala iki üç güne bir yapıyor, ayrıca şimdide ikide bir ekran gidiyor.. bir anda ekran simsiyah oluyor, kapat aç fayda yok, tüm donanımı söküyorum bios pilini çıkarıyorum takıyorum, geliyor görüntü..iki saat sonra yine aynı, görüntü yine gidiyor, monitöre gelen sinyak gidiyor....

Biosu güncellemek belki faydalı olacak diye düşündük... bunu haricinde başka fikri olan varmı ?? anakart arızalı da olabilir diyorum, yada power yetersiz kalıyoda olabilir diye de düşünüyorum.....

yani gerekli bir işlem, yardım lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.