Şimdi Ara

BUNU BİLMEYENLER ÖĞRENMELİ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bunu söylememeliydim ama silkroad taki bu açığı bilmeyen türklerin de öğrenmesini istiyorum..eğer gereksiz bir topikse kusuruma bakmayın

olay şu:

bazı görev eşyaları bankaya konabiliyor..
    EEE..ne var bunda diyeceksiniz ama ..ben size bunu örnek vererek açıklayayım..

meek gun powder görevi 200 tane bomba toplamanızı istiyor..
    siz de 200 bombayı topluyorsunuz..görevi BİTİRDİĞİNİZ zaman bankaya gidiyorsunuz..
    sonra..shift ile ayırdığınız 199 bombayı kasada bırakıp sadece 1ini yeosuna(görevi aldığınız npc ye) veriyorsunuz..daha sonra bankadan itemleri almadan görevi tekrar alıyorsunuz.. sonra bankadan 199 itemi alıp dışardan sadece 1 item düşürüyorsunuz ..bu taktiği 3. görevde de tekrarlıyorsunuz..böylece 3 görevi de kısa sürede bitirmiş oluyorsunuz..

yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana.. herkese iyi oyunlar..
    NOT:bazı görev eşyaları bankaya bırakılamıyor

• Bu konu daha önce açılmıştı.

Bu hiçte yaralı bir taktik değil zira görevi bitirmek için o kadar yaratık kesiyorsun.

Onlardan aldığın ex,ler,düşen itemler,gold lar var.
  • güzel olduğunuz kadar küstahsınız da..tamam sen görmüş olabilirsin ama ben bilmeyenler için yazdım istemeyen de kullanmayabilir..ZORLAKULLANICAKSINIZ BEN ÖYLE İSTİYORUM...! gibi birşey de söylemedim..

• quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

güzel olduğunuz kadar küstahsınız da..tamam sen görmüş olabilirsin ama ben bilmeyenler için yazdım istemeyen de kullanmayabilir..ZORLAKULLANICAKSINIZ BEN ÖYLE İSTİYORUM...! gibi birşey de söylemedim..

Bende sen öyle diyorsun demedim

• quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

güzel olduğunuz kadar küstahsınız da..tamam sen görmüş olabilirsin ama ben bilmeyenler için yazdım istemeyen de kullanmayabilir..ZORLAKULLANICAKSINIZ BEN ÖYLE İSTİYORUM...! gibi birşey de söylemedim..

Bende sen öyle diyorsun demedim

beyler yapmayın ilk okul 1. sınıf çocuklar gibi tartışmayın ya knight forumu gib olcak sonra bakın çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün elinizi kana bulamayın

• quote:

Bu kim hocam yaa?!

• Olum sen o görevi öle bitirde gör gününü görevsiz kal kaysın çarkın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda diğer üyelere hakeret etmek kesinlikle yasaktır.

ya da şöyle bir topik açıyım isterseniz:
    ben npc thief olmak istiyorum lütfen yardımplzz bunu diyen arkadaşa gülüyonuz..amaben yazıncaKIYAMET tamam ne haliniz varsa görün size bişey diyende kabahat..!!!

belki siz bu yöntemi onaylamıyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi sabaha kadar oturmuyo internet cafe de 2-3 saat max. oynayanlar da var ve bu yöntemi yapmak isteyecekler de var..o yüzden mırın kırın etmektense

''ARKADAŞIM BİZİM İŞİMİZE YARAMIYO BİZCE KÖTÜ BİR METOT AMA TASVİP EDENLER DE OLABİLİR'' diyip konuyu kapatırsanız...daha bi saygıdeğer olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 16 Ağustos 2006; 12:05:01 >

• Eline emeğine sağlık paylaştığın,düşündüğün için ok?
  • YA bırakın ya..bu kadar polemikten sonra etmeyin hiç inandırıcı değil....
    tamam siz haklısınız 3-4 yıldızlısınız bize susmak düşer..!
  • adamlar daha önce açıldı dedi senin bi saymadığın kaldı nedir böle tüm forumu kendine rakip olarak mı görüyosun bide ben bu konuyu uzun zaman önce açmıştım bende birinden okumuştum bazıları pekte akıllıca deildi falan dedi konu kapandı sende bu sinir nie onu anlamadım... bide ayrıyetten ben bilmeyenler için falan söledim sakın diyim deme! zaten adamlar araştırma yapmadan 50 kere açılmış konuyu 51inci kez açıyo

valla herhalde benim sölediklerimden sonra bana küstahsınmı yoksa başka bşimi sölersin bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlion999 -- 16 Ağustos 2006; 5:23:59 >

• sen haklısın bişey söylemiyorum ..sizin gibi zekaların yanında kusuruma bakmayın.bende forumun yeni üyelerindenim ve ben foruma yeni üyelerin bu konuya bakacağını düşünmüştüm ama cahilliğimi bağışla..tamam sevgili kardeşlerim ben saygısız ve sahtekar adamın biriyim.. oldu mu ..?

hepinizden özür diliyorum..
  • black maske sen kesin antakyalısın herkes öle yapıyor
  • Kafa kıyak galiba ne bu sinir ya lan adamın elinde olsa boğacak bizi ha aman diyim uzak durun baba ya kendi haline bırakalım
  • Hiç mantıklı değil eğerki görevi atlarsanız 35 te falan jeton düşerse bence gidin yapın ama o hileyi kullanmak mantıksız Exp Sp Gold bir o kadarda drop alacaksınız yaratıklardan hilesiz hurdasız bir oyun olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destrega -- 16 Ağustos 2006; 6:57:59 >
  • aynı kafa aynı mantık aynı kereste(walla ben bu lafımdanda ban yerim 1 hafta sonra görüşürüz byeee)
  • sagol vallahi bilmiodum reeldenii bari 30 olurum ayrica demisinizki canavardan gelecek o kdr lvl var e giden pot parasi??? hele strciye fena vuruo zati bombacilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 16 Ağustos 2006; 7:54:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

aynı kafa aynı mantık aynı kereste(walla ben bu lafımdanda ban yerim 1 hafta sonra görüşürüz byeee)

Ahahaha Koptum yalnız ahaha

• hehe çok komik yarıldım ya alah alah ne dalga geçiyonus yaw adama bi rahat yüsü gösterrmrdinis lo bende buraya ilk geldiğimde bana da aynısını yapmıştınıs çok ii hatırlıyom

bi konu açıyo erler üst konulara baq olmamamış ay koptum yarıldım ii yaptın alah alah
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

sagol vallahi bilmiodum reeldenii bari 30 olurum ayrica demisinizki canavardan gelecek o kdr lvl var e giden pot parasi??? hele strciye fena vuruo zati bombacilar

çıkan goldları topladığın zaman pot parasını geçio zaten onu takma bi de çıkan itemler filan(belki sos düşürcen ) derken kurtarıyosun işi, bi de aldığın ex de cabası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.