Şimdi Ara

Bunların hakkında fikir yürütecek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu resimler, mısırdaki abydos tapınağından alınmış kareler.Dünyada bu gibi ilginç enstantaneler çok var,ancak resimlerdeki araçların su götürmez helikopter ve buna benzer araçları belirtmesi beni bu konuyu açmaya itti. Bu resimler hakkında fikir yürütelim.(İsteyen araştırabilir fotoğraflar gerçektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazjedi -- 31 Ekim 2005, 13:18:59 >

• Sen resimlerini bir türlü koyamadım ama galiba tahmin ettiğim şey.

Bu resimler arasında ufo resmi bile vardı. Bu da bizden önce dünyada çok ileri teknolojide medeniyetler olduğunu ve uzaylıların belki de yıllar önce insanlıkla temasa geçtiğini gösterebilir. Ya da kimbilir belki de Mısırlılar yeni bir gezegen keşfedip dünyadan kaçtılar ve uzaylı dediğimiz de aslında mısırlılar.
  • Bunlara fotoşop diyen haltetmiş
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Paintshop pro
  • anlamadım o teknolojiye sahip olan insanlar disket . cd ve ya defter kitap dururken kayalaramı yazmışlar. ban komil geliyor. Photo shop olabilir.
    zaten büyük resimle küçükler arasında ne alaka var anlamadım.
  • o resimlerden birisi için uzay mekiğindeki astronot yakıştırması yapılır ama ben ana rahmindeki bebek yakıştırmasının da gayet mantıklı olduğu düşüncesindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayzeb

anlamadım o teknolojiye sahip olan insanlar disket . cd ve ya defter kitap dururken kayalaramı yazmışlar. ban komil geliyor. Photo shop olabilir.
    zaten büyük resimle küçükler arasında ne alaka var anlamadım.

O zaman var mıysı öyle şeyler? Belki de onlar bu cisimleri gördüler. Gördüklerini de kayalara işlediler. Yani Mısırlılar icat etmemiş olabilir o resimlerdeki şeyleri. Belki de sadece gördüler.
  • arkadaşlar buraya baştaki resmin küçüğünü koyuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum günümüzde böleleriyle karşılaşıyoruz yok fotonun flaşına basmışta cin çıkmışta bunlar hurafe eğer önceden böyle bir olaylar yaşanmış medeniyetler yaşamışsa kuranda belirtilirdi
  • arkadaşım internette biraz araştırma yapsan, bu fotoların gerçek olduğunu anlarsın.Ayrıca kuran' da yazmadığını nereden biliyorsun.Görüyoruz ki kuran gerçek manada insanlar tarafından yeni yeni anlaşılıyor.Kuran da çoğu ayet farklı farklı yorumlanabiliyor.Bundan 1400 sene evvel insanlar kuran'ın ilgili bölümünde hücrenin yapısı hakkında bilgi verildiğini bilmiyordu.Bilimin ilerlemesi ile insanlar kurandaki bazı incelikleri daha iyi anlamaya başladılar.Bundan dolayı ,daha kuranda keşvedeceğimiz daha çok şeyin olduğuna inanıyorum.Kuran her çağa hakemlik eden bir kaynaktır.Biraz daha ufkumuzu geniş tutarsak bu konuları daha kolay açıklayacağımızı düşünüyorum.teşekkür ederim.
  • Bu resimler ne zamandır dolanıp durur internette, eski bir internet geyiğidir. Ayrıca ufku geniş olmak her şeye inanmak değildir.
  • Ufku geniş olmak tabii ki her şeye inanmak değildir arkadaşım.Bir seferde silip atmak da değildir.Zaten burada yapmaya çalıştığımızda birbirimize inandırıcı kanıtlar sunarak bir tartışma ortamı içinde doğru sonuca ulaşmaktır.Bu resimlerin geyik olduğu konusunda inandırıcı kanıtlar sunabilirmisin.Resimlerin oynama olduğunu söylemiyeceksin herhalde.
  • Bunlar sonradan kazınmış tanımlanamayan çizgilerdir. Olayın gelişim aşamaları aşağıdaki gibidir:

• Nasıl yani sonradan kazınmış?Siyah çizimler kazındıktan sonra mı mavi ve kırmızılar kazınmış diyorsun.Orjinal çizimlerin üzerinde oynama mı yapılmış yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazjedi

Ufku geniş olmak tabii ki her şeye inanmak değildir arkadaşım.Bir seferde silip atmak da değildir.Zaten burada yapmaya çalıştığımızda birbirimize inandırıcı kanıtlar sunarak bir tartışma ortamı içinde doğru sonuca ulaşmaktır.Bu resimlerin geyik olduğu konusunda inandırıcı kanıtlar sunabilirmisin.Resimlerin oynama olduğunu söylemiyeceksin herhalde.

Bunun geyik olduğunu ispatlamaya uğraşmam ama sana bunun gibi daha pek çoğunu sayarım. Hayır resimler oynama değil kabartmalar oynama çünkü

• Burada da (yani aşağıdaki linkte bulunan resimde) isteyen çeşitli cisimler görebilir. Bu biraz da bakış açısana bağlı. Hatta üzerinde oynayarak daha nice teknolojik aletleri o fotoğrafa yerleştirebilirsiniz.

http://www.bergerfoundation.ch/wat1/get_picture?ref=aby7&type=medium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyphos -- 4 Kasım 2005, 1:03:23 >
  • Evet sonrada kazınmış. "Hatta bu iş antik dönemde en az bir defa gerçekleştirilmiş olmalı" diye bir cümleyi biraz önce bir sitede okudum.
  • Eğer oynamalar yine antik çağlar çerçevesinde yapılmış ise yine elimiz boş demektir.Yok bu gibi aletlerin olduğu bir çağda yani 70 yıl çerçevesinde yada tahmin edilebilceği bir çağda yapılmış ise teknik tarih saptama metodlarıyla bu hilenin bilinebilmesi lazım öyle değil mi?
  • Bu geyik değil. Ben belgeselde izledim. Resimleri daha görmeden tahmin etmem de bundandı. Aynı şeyleri oradaki araştırmacılar da söyledi. Ancak onlar da ne olduğunu tam bilmiyorlar. Geyik olsaydı herhalde belgeselle yanlış bilgilendirme yapmazlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 7 Kasım 2005, 8:00:26 >
  • ya mısırlılar o kadar ileri olsaydı hititleri savaşta yenerlerdi. yenemediler. mimarlık ilk gelişen alandır insanlık tarihinde. bu kadar. bu safsataları bırakalım lütfen.
  • doğru ya mısırlılar o çağda o teknolojiye sahip olsaydılar tüm dünyayı ele geçirebilirdiler böyle büyük buluşlar o çağda bulunduysa sonra nasıl kayıp oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantiriğin arkadaşı -- 7 Kasım 2005, 17:39:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.