Şimdi Ara

Bunları nasıl yeneceğim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuana kadar çok fazla Strateji oyunu oynamışımdır.Beni en zorlayan LOTR Battle of Middle Earth 2 oldu.
    2 tane Brutal beni inanılmaz zorluyor.Ortalama 3000 tane askerim vardı yalnızca savunabilmek için.Ama genede yıpratıldım.Asker sayım 1000e düştü.Geriye çok az adamım kaldı.Ve işin kötü yanı yüzük onların elinde.
     Bunları nasıl yeneceğim?

Defansı zar zor tutuyorum.5 tane kulem varken 3 ü patlatıldı.

İlk hedefim yol üstündeki para kaynaklarını almaktı ve başardım.4 bölük Rohan atlısı 2 bölük okçu ve 3 bölük mızraklıyla saldırdım 3 tane para kaynağını patlattım.
     Bunları nasıl yeneceğim?

Tekrar saldırıya geçtim ama denizlerdeki hakimiyetimi yitirmiştim.İki limanımda yıkıldı.O dar koridorlardan geçerken beni yıpratan gemiler çıktı.Uzun mesafeli mancılık gemileri.2 tanesini özel gücler sayesinde yıktım ama sonuncusunu yıkamıyorum.
     Bunları nasıl yeneceğim?

Ve son olarak elimde 150-200 kadar defans için ayrılmış asker,5-6 bölük atlı birliği,3 mancılık var.Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bu dar koridorlardan geçmek zorundayım.Koridorda Nazgul,Mordorun mükemmel mızraklıları,troller ve en kötüsü mancılık gemisi var.
     Bunları nasıl yeneceğim?

Oyunu kaydettim kaldığım yerden devam edebicem.Bu oyunu kazanmam için ne önerebilirsiniz?Yoksa tamamen yenildimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 5 Şubat 2010; 16:24:00 >

• Save dosyasını bana yolladı arkadaş ve oyuna oradan devam ettim.Yorumlara geçeyim.
    Öncelikle,dar yollu bir harita seçmiş arkadaş.O nedenle asker gelebilecek yer sınırlı,biraz 300 Spartalı'ya benzemiş. :) O nedenle asker taşırken karşıdan gelen half troller epey zorlayabiliyor.2 tane brutal Goblins var idi karşıda.

*İlk yaptığım şey yıkılmış savunmayı sağlamlaştırmak oldu.Kuleleri dar yolun ağzına dikmişsin.Bunun yerine ben biraz daha geriden,geniş alandan bir kule dikme çalışması yaptım.Bu daha iyidir,nitekim dar yolda ilerledikten sonra çıkacakları yeri iyi gören bir açı tutturursan,savunma güzel olur.Aralara da 3 birim mızrakcı diktim ki aralarından örümcekler geçmesin ve ek olarak gelen Giantları indirmek açısından iyiler.

*Arkada 6 bölük rohirrim kurup geliştirdim ve Theoden + Eomer 'i çıkarttım.Şimdi yolda ilerlemek kaldı sadece.Öncelikle gelen askerleri azaltmak amaçlı,haritayı açıp girişteki Goblins üssüne Rohirrim summon ettim yüzük özelliklerinden ve kalesini yıktım.Onlar orayla meşgul iken dolan hayalet özelliğimle de dar yolu temizleyerek ilerledim atlılarımla.Sürekli half trol + örümcek karışımı askerler geldiğinden 2 işçi yolladım yukarıya.2 çeşme ve 2 tane de okcu evi kurdum. 5 bölük okcu ve 3 bölük önceden kurduğum mızrakcıyı da yukarıya taşıdım atlılara destek açısından.Nitekim half troller çok hasar vermekteler.

*Rohirrimlerin canı da dolduktan sonra,artık son bir saldırı ile sol üstteki brutali de yıktım.Burada çıkan half trolleri öldürmekle uğraşmadım.Bunun yerine güneş özelliğini kullanıp dondurdum,arkalarından geçip doğrudan binalara yöneldim.Theoden'in özelliği sağolsun atlılar coştu ve kısa sürede defeated..

NOT: O mancınıklı gemiler ile hiç uğraşmadım,zaman kaybı zaten.Doğrudan ilerledim zaten yukarıya kurduğum çeşmeler eksikleri onarıyordu.

Umarım faydası olur.

Saygılarımla...

• Bir kaç tane hero kullansaydın keşke.
  • Arkadaşlar buarada oyunu biraz öğrendim sayılır.
    Diablo_131 ile bi oda açtık bizle oynamak isteyenler varsa pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu matematiği nasıl anlarım?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.