Şimdi Ara

Bunlardan hangisini alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i5-4210u-17ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html#genel-bakis

2.Notebook
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g510-59-413784-notebook-pmu332466

Secenek biraz fazla biliyorum ama buranin teknik kapasitesini begendigim icin konuyu buraya actim. .Aklimdaki secenekleri az cok anlamissinizdir. Butcem max 1500. Duyduklarim kadariyla en cok dikkat edilmesi gereken konu. Ekran kartinin paylasimsiz olmasi ve en az 2 gb olmasi. Hepsi de bu sceneklere uygun. Islemci v.s gibi karsilastirmalari size birakiyorum. Bunlar disinda sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Lutfen yardimci olun cok kararsizim. Alip da pisman olmak istemiyorum. Tesekkurler.

Edit: Secenekler 2 ye dusuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 12 Ekim 2014; 16:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yardimci olacak arkadaslar bekleniyor

• ne yaptın sen. 8 notebook arasında kalınmaz dostum. bakmaya üşendim . sadece notebook sitesindeki notebooklar güzel. son 2 link sanırım. işletim sistemini linux kullanıyorsan asusu al. win kullanacaksan lenovo
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

ne yaptın sen. 8 notebook arasında kalınmaz dostum. bakmaya üşendim . sadece notebook sitesindeki notebooklar güzel. son 2 link sanırım. işletim sistemini linux kullanıyorsan asusu al. win kullanacaksan lenovo

Hocam win kullanicam da. Asus iyi dediler hep. Ben bu 8 tanesinden birini alicam ama hangisi karar veremedim. Hepsinin ekran karti 2 gb paylasimsiz. Geri kalan ozelliklerinden hangisine bakayim. Onlari tam cozemedim. Casper lenovo asus acer var. Benim de aklimda casper var. Tipi hosuma gitti. Sen ozellik olarak neye bakmami tavsiye edersin. Onceligim oyun oynamak.

• herşey donanım değil dostum. o casper lar ile diğer pc lerdeki performansı alamazsın. cayır cayır yanar o bilgisayar. asus lenovo toshiba dell bakabilirsin. bende asusu öneriyorum zaten ama orjinal işletim sistemi kullanmam olur biter diyorsan asusu al
  • quote:

herşey donanım değil dostum. o casper lar ile diğer pc lerdeki performansı alamazsın. cayır cayır yanar o bilgisayar. asus lenovo toshiba dell bakabilirsin. bende asusu öneriyorum zaten ama orjinal işletim sistemi kullanmam olur biter diyorsan asusu al

Hocam benim onceki leptop da asusdu. Gayet memnundum. Aklimda lenovo ve asus var. Casper hakkinda sikayet cok duydum. Tamam o sikki eleyelim. Sadece asus ve lenovolar kalsin. Kna gore secim yapalim derim. Benim sana sorum su olacak. 1.6 ghz var 2.5 var turbo ile 3.5 olan islemciler var.aradaki fiyat da pek oynamiyor. Benim dikkat etmem gerekenler nedir. Islemciyi ekran kartina benchmark testlerine v.s bak dediler. Ben keain karari tam vermedim. Senin tavsiyelerin nelerdir. Islemciler i3 2.5 var i5 1.7 var hangisini tercih etmek gerekir. Ram genelde 4 gb. Harddisk 500+ olduktan sonra bi sikinti yok. En cok dikkat edilmesi gerkenler islemci ekran karti olarak gozukuyor. Senin onceligin neler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    geçen hafta açıldı
    Hangisini alayım dostlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    keşke pm den başlasaydık. bu kadar uzun olacagını düşünmemiştim. şimdi bazı oyunlarda ghz sınırı var diye biliyorum. şimdi senin amacın ne. öğretmensen atıyorum office kullanırsın nette gezer film izlersin. bunlar için 2.6 veya 1.7 cok fark göstermez. ama oyun oynayacaksan ghz i yüksek olanı alman daha mantıklı. 1.7 olanlar u işlemcilerdir ve sarjları uzun gider. yani m işlemcilere nispeten. senin kullanım yerine göre karar vermen gerekiyor
  • quote:

keşke pm den başlasaydık. bu kadar uzun olacagını düşünmemiştim. şimdi bazı oyunlarda ghz sınırı var diye biliyorum. şimdi senin amacın ne. öğretmensen atıyorum office kullanırsın nette gezer film izlersin. bunlar için 2.6 veya 1.7 cok fark göstermez. ama oyun oynayacaksan ghz i yüksek olanı alman daha mantıklı. 1.7 olanlar u işlemcilerdir ve sarjları uzun gider. yani m işlemcilere nispeten. senin kullanım yerine göre karar vermen gerekiyor

Onceligim oyun. 1. Ve 6. Secenegin hizlari 1.6 ve 1.7. digerleri daha iyi. Ben bu 2sini secenekler arasindan cikartayim mi. Gozume bi tanesini kestirdim. Asus mu lenovo mu dersen bende asusa kayiyorum. 2.5 ghz islemci beni yari yolda birakmaz diyorum. Sence nasil yapayim

• Up

• Up beyler. 2 secenek kaldi. Bi el atin alalim pazartesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.