Şimdi Ara

bundan sonra hiçbir kız için çabalamayacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
11
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skllmyh

bende bir akil danisayim bari

1.5 aydir bulustugum bir kiz var. egleniyoruz, guzel vakit geciriyoruz. kendisi benle bulusmaya baslamadan once sevgilisindan ayrilmisti. ve sanki benimle sadece vakit gecirmek istiyormus gibi geliyor. ne hissettigimi soylesem mi diye dusunuyorum.. su opusme olayi pek onemsiz olsada her gecenin sonu oyle bitiyor

öpüşme eğer dudaktansa zaten sevgilisiniz dostum yapacağın şey şu yine eğlendiğiniz ve baş başa kaldığınız bi durumda gözlerine bak ve elini tut,elini çekmezse sevgilisiniz :) işin çok kolay

• Arkadaşlar konu açmama gerek kalmadı bu konu üzerinden yardımcı oluyorum,şu ana kadar kimseyi geri çevirmedim herkese elimden geldiğince yardımcı oldum eğer tavsiye ye ihtiyacınız varsa bu konuda veya pm'den sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Arkadaşlar konu açmama gerek kalmadı bu konu üzerinden yardımcı oluyorum,şu ana kadar kimseyi geri çevirmedim herkese elimden geldiğince yardımcı oldum eğer tavsiye ye ihtiyacınız varsa bu konuda veya pm'den sorabilirsiniz

Bi kızı elde etmek için bence kesinlikle ilgilenmek gerekir. Öyle kız duruyorken uzaktan bakmakla elde edilemez. Fakat belli yerlerde de ağırdan almak gerekir. Bu dengeyi nasıl sağlayacağız ki? Bence hata yapılan yer nerede nasıl davranacağımızı bilmediğimizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

Arkadaşlar konu açmama gerek kalmadı bu konu üzerinden yardımcı oluyorum,şu ana kadar kimseyi geri çevirmedim herkese elimden geldiğince yardımcı oldum eğer tavsiye ye ihtiyacınız varsa bu konuda veya pm'den sorabilirsiniz

Bi kızı elde etmek için bence kesinlikle ilgilenmek gerekir. Öyle kız duruyorken uzaktan bakmakla elde edilemez. Fakat belli yerlerde de ağırdan almak gerekir. Bu dengeyi nasıl sağlayacağız ki? Bence hata yapılan yer nerede nasıl davranacağımızı bilmediğimizdir.

çok doğru bir yere değindin dostum,önceikle kızdan hoşlandıysan 2-3 gün izleyip hemen harekete geçmek gerekir aksi takdirde başkası senden önce davranır,o denge yi sağlamak için de kızın hal ve hareketleri önemli hocam çok üzgün olduğu kimse beni anlamıyor izlenimi verdiğinde inanılmaz ilgi göstereceksin senden başkasına güvenmez o zaman senden hoşlanmaya başlar,böyle çok cıvık davranmaya başlarsa da ağır abi gibi kendi fikirlerini söyleyeceksin ara sıra işim var diyip tersleyeceksin ki kıza sensiz yapamam izlenimi bırakmayasın,eğer kız onsuz yapamauacağını anlarsa avucunda oynatmaya başlar seni bi daha seni takmaz sadece ego tatmini için peşinden koşturur o yüzden ipler senin elinde olmalı o sana bağlanmalı bunları 4-5 kız'dan sonra iyice anlayacaksın dostum artık bırak hareketleri gözlerinden bile ne istediklerini anlamaya başlayacaksın tecrübe kazandıkça daha iyi olacaksın reddedilsen bile tecrübe oldu diyip sevineceksin aksi takdirde çok üzülürsün

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    bi kız sence ne kadar süre içinde ayarlanmalı ya da şöyle diyeyim bir yerlere davet edilmeli? yine denge konusu var. Yani çok uzatırsan olmaz hemen dersin olmaz. Aynı şekilde tel no almada da. ben direk söylerim mesela. daha samimi olacağını düşünürüm. Ama birçoğu bana vermiştir ve bunların bağlanması daha çok kuvvetliydi tabi.
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    4, 5 sene önce bi Joker vardı şu an tahmini 35-36 yaşlarında falandır herhalde . Karı kız davaları kovalıyordu , sitesi vardı oradan " The Game" kitabının bizim ülkeye uyarlanmış haline benzer makaleler paylaşıyordu, sonra işi paralı yapmaya başladı falan . O sen misin yoksa öyle heves edip aldığın bir id mi Joker ?
  • quote:

quote:

1.5 aydir bulustugum bir kiz var. egleniyoruz, guzel vakit geciriyoruz. kendisi benle bulusmaya baslamadan once sevgilisindan ayrilmisti. ve sanki benimle sadece vakit gecirmek istiyormus gibi geliyor. ne hissettigimi soylesem mi diye dusunuyorum.. su opusme olayi pek onemsiz olsada her gecenin sonu oyle bitiyor

öpüşme eğer dudaktansa zaten sevgilisiniz dostum yapacağın şey şu yine eğlendiğiniz ve baş başa kaldığınız bi durumda gözlerine bak ve elini tut,elini çekmezse sevgilisiniz :) işin çok kolay

yurtdisinda opusme pek onemli degil malesef yani cok kisiden duydum. ` o anda opmek istedim ve opustuk. hepsi bu kadar` o yuzden biraz ikilemde kaliyor insan. ve tabi alkolun etkisi de diyebiliriz..
    ama gel gelelim surekli yazmak, surekli gormek istiyorum onu. tabi bir de ` agirdan almak ` kurali var.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bi kız sence ne kadar süre içinde ayarlanmalı ya da şöyle diyeyim bir yerlere davet edilmeli? yine denge konusu var. Yani çok uzatırsan olmaz hemen dersin olmaz. Aynı şekilde tel no almada da. ben direk söylerim mesela. daha samimi olacağını düşünürüm. Ama birçoğu bana vermiştir ve bunların bağlanması daha çok kuvvetliydi tabi.

en geç 3 hafta içinde açılmalısın,ik hafta birbirini tanıma güven,2.hafta iyice kızı kendine bağlama ve kız da hayranlık uyandırmak,3.hafta artık bi yere buluşmaya davet edersin gözlerine bakıp ellerini tutttuktan sonra kız kesin sende numarayı da 2.hafta nın başlarında istersen reddetme olasılığı çok çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

4, 5 sene önce bi Joker vardı şu an tahmini 35-36 yaşlarında falandır herhalde . Karı kız davaları kovalıyordu , sitesi vardı oradan " The Game" kitabının bizim ülkeye uyarlanmış haline benzer makaleler paylaşıyordu, sonra işi paralı yapmaya başladı falan . O sen misin yoksa öyle heves edip aldığın bir id mi Joker ?

ilk defa duyuyorum öyle birini dostum ben değilim
  • quote:

quote:

quote:

yurtdisinda opusme pek onemli degil malesef yani cok kisiden duydum. ` o anda opmek istedim ve opustuk. hepsi bu kadar` o yuzden biraz ikilemde kaliyor insan. ve tabi alkolun etkisi de diyebiliriz..
    ama gel gelelim surekli yazmak, surekli gormek istiyorum onu. tabi bir de ` agirdan almak ` kurali var.. :)

yurtdışında olduğunu bilmiyordum türkiye de olsaydı tamam ama yurt dışı senin dediğin gibi farklı dostum kızla iyi gidiyorsun belli ki ancak kendine dikkat et cümlelerinden belli oluyor kıza bağlanmaya başlamışsın sürekli onu düşünmeyi bırak,ağır ol bazı günler de çok ilgili ol şu an senin yaşadığın durumu kıza yaşat yani kız sana böyle bağlansın eğer böyle bağlandığını kıza hissettirirsen kız seni avucunda oynatır bu kozu verme ona şu anda iyi gidiyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

yurtdışında olduğunu bilmiyordum türkiye de olsaydı tamam ama yurt dışı senin dediğin gibi farklı dostum kızla iyi gidiyorsun belli ki ancak kendine dikkat et cümlelerinden belli oluyor kıza bağlanmaya başlamışsın sürekli onu düşünmeyi bırak,ağır ol bazı günler de çok ilgili ol şu an senin yaşadığın durumu kıza yaşat yani kız sana böyle bağlansın eğer böyle bağlandığını kıza hissettirirsen kız seni avucunda oynatır bu kozu verme ona şu anda iyi gidiyorsun

hemen hemen her hafta bulusma teklif ediyorum. ve bulusuyoruz. bu tur seyleri genelde erkek ayarlar, erkek yapar dusuncesi var. ornegin planlari ben yapiyorum.

fazla da konuyu uzatmiyim :) sonraki bulusmada `seninle daha fazla vakit gecirmek istiyorum` demelimiyim sence? `seni seviyorum vb.` diyen birisi degilim 1 aylik kiza. o yuzden sadece `daha iyi tanimak, daha cok vakit gecirmek` istedigimi belirtebilirim kanimca.

• bu arada konuyu açan arkadaşın konuyu da saptırdık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hemen hemen her hafta bulusma teklif ediyorum. ve bulusuyoruz. bu tur seyleri genelde erkek ayarlar, erkek yapar dusuncesi var. ornegin planlari ben yapiyorum.

fazla da konuyu uzatmiyim :) sonraki bulusmada `seninle daha fazla vakit gecirmek istiyorum` demelimiyim sence? `seni seviyorum vb.` diyen birisi degilim 1 aylik kiza. o yuzden sadece `daha iyi tanimak, daha cok vakit gecirmek` istedigimi belirtebilirim kanimca.

sürekli buluşursan seninle buluşmak seni görmek sıradan bir şey gibi gelmeye başlayacaktr bir süre sonra arada kızaa işim var de veya sen buluşma teklif etme,seni seviyorum vs yerine elini tut gözlerine bak ve benim için artık çok daha özel biri olmanı istiyorum de,ben seninle zaman geçirirken çok eğleniyorum ve bu geçirdiğimiz zamanları artırmak senin için daha da özel biri olmak istiyorum de etkilenmezse ve reddederse adres veriyim gel yüzüme tükür

• şunu da asla unutmayın arkadaşlar evet tip önemli ancak çene daha önemli tip 2.planda
  • 4Sfenks kullanıcısına yanıt
    hocam öyle demeyin ama bir kere empati yapsaniz yada basiniza gelse anlarsiniz sürekli size mesaj atilmasinin ne demek oldugunu gerçekten can sikici bisey artik sus nolur diye yalvariyosun içinden. Bir arkadasim var mesela Joker hocamin dedigi gibi hiç takmiyodum
    geçerken 1-2 kere selam verdim ondan sonra yanindan geçerken hiç selam vermemeye basladim ve sürekli kiz atliyodu selam yada sanada selam can falan bi gün çikista sanada selam dedi selam görmemistim ayaklarina yattim aramizda 1 adim mesafe bile yoktu sonra yolda beraber yürüdük sohbet falan sonra mesaj atti bende numarasi bile yoktu Ordada bi iki sohbet muhabbet falan bu durumda ben kiz oluyorum oda erkek o kadar çok ve sık mesaj attiki acaba terslesemde sussami sonra barisirim nede olsa dedim
    sonradan vaz geçtim suan bir sevgilim var o kiz degil ama eskiden çok sık yazardim soguk davranmaya falan basladi simdi az mesaj atiyorum daha çok o mesaj atiyo tam kivamini yakaladik yani güzel bisey oldu özetle kizlara çok yavsamayin insan daraliyo seviyosada bi git lan ne yilisik biseysin sen diyebilir klasik olucak ama kendinizi ağırdan satın

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

önemli nokta ağızın laf yapmasımı sanıyorsunuz bence sadece tip :D

ağzın laf yapması çok önemli sosyal medya da fotoğrafı olmadan kız ayarlayan arkadaşlarım var tip varsa tamam senle olur kız ama eğlenceli ağzı laf yapan biri değilsen sıkılıp 2 gün sonra tekmeyi basar sana
  • geçen gün bende face den danimarkalı kız ekledim 2tane daha ben onlara selam bile yazmadım bana nasılsın diye sordular hiç bişey demedim direk profil fotomu beğendiler hersene alanyaya feliyorlarmışbu sene gelmişler geçti artık ama seneye görüşcez buda ingilizceyi geliştimek için motivasyonoldu :D
  • yardım isteyenler pm atsa daha uygun olur arkadaşlar malum mesaj süreleri var,çekinmeninze de gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlcan

hocam öyle demeyin ama bir kere empati yapsaniz yada basiniza gelse anlarsiniz sürekli size mesaj atilmasinin ne demek oldugunu gerçekten can sikici bisey artik sus nolur diye yalvariyosun içinden. Bir arkadasim var mesela Joker hocamin dedigi gibi hiç takmiyodum
    geçerken 1-2 kere selam verdim ondan sonra yanindan geçerken hiç selam vermemeye basladim ve sürekli kiz atliyodu selam yada sanada selam can falan bi gün çikista sanada selam dedi selam görmemistim ayaklarina yattim aramizda 1 adim mesafe bile yoktu sonra yolda beraber yürüdük sohbet falan sonra mesaj atti bende numarasi bile yoktu Ordada bi iki sohbet muhabbet falan bu durumda ben kiz oluyorum oda erkek o kadar çok ve sık mesaj attiki acaba terslesemde sussami sonra barisirim nede olsa dedim
    sonradan vaz geçtim suan bir sevgilim var o kiz degil ama eskiden çok sık yazardim soguk davranmaya falan basladi simdi az mesaj atiyorum daha çok o mesaj atiyo tam kivamini yakaladik yani güzel bisey oldu özetle kizlara çok yavsamayin insan daraliyo seviyosada bi git lan ne yilisik biseysin sen diyebilir klasik olucak ama kendinizi ağırdan satın

senin gibi binlerce örnek var dostum ancak erkekler fazla düşüyor kızların üstüne ister istemez onlar da bıkıyor sıkılıyor

• Yapma tabi birşey zannediyorlar kendilerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.