Şimdi Ara

bundan 60 yıl sonra teknoloji,bilim nasıl olur ? 60 yıl önce ile şimdi arasında çok ama çok fark var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 60 yıl önce şuan ki teknolojiden bahsetsek herkes bize içli bir de miktir lo çekerdi gerçekten çok şey değişti teknoloji olsun bilim olsun

e bundan 60 yıl sonra bizim içli bir de miktir lo çekeceğimiz ne gelmişmeler olacak ?

şuan ışınlanma konuşuluyor 60 yıl sonra olur mu ,

harbiden 60 yıl sonra acaba fıfa 2078 nasıl olacak lan bence fıfanın içinde oluruz biz . gözlüğü takarsın gerçek sahada topçu olursun bence

belki yaşlanmayı da önlerler ama iş işten geçmiş olur çoğumuz 60 yıl sonra iki büklüm ya da gebermiş olacağız çok şey kaçıracağız bence hayvan gibi oyunlar. simülatörler olur

torunumuza bizim zamanımızda savaş oyunlarında ekran başındaydık siz düğmeye basıp gerçek insanlarla savaşıyorsunuz gerçek ortam da öldüğünüzde de geri diriliyorsunuz tövbe Yarabbi gıyametin alametleri bunlar der miyiz acaba :Ddddddddddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vosvareto9013 -- 30 Temmuz 2018; 19:6:49 >

• 60 yıl sonra yıl 2078 btk açıkladı seneye akk kalkıyor
  • 2-a dan Vosvareto9013 kardeşimiz ufak mümin latifeleri yapmış
  • Nükleer füzyon gerçekleşecek. Elektrik çok ucuz olacak. Uzay gemilerine bu sistem kurulup diğer gezegenlere koloniler kurulacak. Pillerin depolama sorunu tamamen ortadan kalkacak. Yapay zeka insan seviyesine gelecek. Dyson küreleri çeşitleri deneylere yüksek enerji gerektiği için gündeme gelmeye başlayacak. İnsan ömrü 200 yıla çıkacak. 3D yazıcılar o kadar ileri seviyeye gelecek ki evde bilgisayar basabilir seviyeye gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nukleer fuzyon zaten gerceklesiyor hocam hem de cok cok uzun zamandir. Hatta sen ve ben harta 1000nesil onceki atamiz hatta dunya hatta gunrsimiz de yokken. Cunkj fuzyon dogal olarak yildizlarda gerceklesir. Dunya da yapildi diye biliyorum fransada. Ancak fuzyondan enerji elde etmede sorun var diye biliyorum. Isin garibi bununla ilgili pek kaynak da yok.

Neyse benim bekledigim bilimsel gelismeyse insan bilincinin bilgisayara aktarilmasi. Bilim adamlari 2040a kadar bulabiliriz demisler ama bakalim zaman gostericek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Nükleer füzyon gerçekleşecek. Elektrik çok ucuz olacak. Uzay gemilerine bu sistem kurulup diğer gezegenlere koloniler kurulacak. Pillerin depolama sorunu tamamen ortadan kalkacak. Yapay zeka insan seviyesine gelecek. Dyson küreleri çeşitleri deneylere yüksek enerji gerektiği için gündeme gelmeye başlayacak. İnsan ömrü 200 yıla çıkacak. 3D yazıcılar o kadar ileri seviyeye gelecek ki evde bilgisayar basabilir seviyeye gelecek.
    İnsan ömrü 200 yıl olacak derken ben atıyorum 82 yaşında felan iken 200 yıl olursa o halimle bir 120 yıl daha cekemem yaşlanmayı önleseler daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Normal insanlara uygulanmaz zaten, özel insanlara uygulanacak. Hatta şu an bile çalışmaları devam ediyor. Nereden okudum hatırlamıyorum ama kaynak sağlamdı.

• herüfler 1985 de back to the future çektiklerinde 2015 senesinde uçan kay kay vardı

emme bize düşen bu oldu

bundan 60 yıl sonra teknoloji,bilim nasıl olur ? 60 yıl önce ile şimdi arasında çok ama çok fark var

• Işınlanma 60 yıl sonra olacak bir teknoloji değil.İnsan gibi aşırı komplike milyarlarca hücreden oluşan bir yapıyı başka noktaya iletmek cidden çok ileri bir teknoloji.Belki ufak objeleri bir yerden bir yere ilk aşamada ışınlama yapılabilir.Teknoloji çok hızlı ivmeyle ilerliyor.Nasıl 60 yıl önce düşünemiyorlarsa bizim içinde aynı şey geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Işınlanma 60 yıl sonra olacak bir teknoloji değil.İnsan gibi aşırı komplike milyarlarca hücreden oluşan bir yapıyı başka noktaya iletmek cidden çok ileri bir teknoloji.Belki ufak objeleri bir yerden bir yere ilk aşamada ışınlama yapılabilir.Teknoloji çok hızlı ivmeyle ilerliyor.Nasıl 60 yıl önce düşünemiyorlarsa bizim içinde aynı şey geçerli.
    o değilde sanki bir canlıyı ışınlanma deneyinde kullanmışlardı canlı yok olmuştu öyle bir haber vardı ne oldu acaba o canlıya
  • 60 yıla kadar belki biraz daha uzun bir süre sonra 3.dünya savaşı çıkar diye tahmin ediyorum ben, nükleer bir savaş çıkar bütün dünya yerle bir olur ve tekrar taş devrine döner insanoğlu.ya da yapay zeka, robotlar vs gelişen teknoloji ile dünyanın bütün sermayesi sayılı insanlarda olacak zaten öyle de tamamen güç ve para birilerinin elinde olacak ve geriye kalan insanlar açlıktan yoksulluktan isyan çıkaracak, yamyam gibi heryeri herşeyi paramparça edecekler bilim kurgu dizisi gibi ama bence bu iki senaryodan biri olacak.bence bu kadar teknoloji yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

60 yıla kadar belki biraz daha uzun bir süre sonra 3.dünya savaşı çıkar diye tahmin ediyorum ben, nükleer bir savaş çıkar bütün dünya yerle bir olur ve tekrar taş devrine döner insanoğlu.ya da yapay zeka, robotlar vs gelişen teknoloji ile dünyanın bütün sermayesi sayılı insanlarda olacak zaten öyle de tamamen güç ve para birilerinin elinde olacak ve geriye kalan insanlar açlıktan yoksulluktan isyan çıkaracak, yamyam gibi heryeri herşeyi paramparça edecekler bilim kurgu dizisi gibi ama bence bu iki senaryodan biri olacak.bence bu kadar teknoloji yeter
    abov biz yaşlı başlı ortalık malı oluruz desene
  • Berkecan dede ve kiki challenge 2

• bu ışınlanma olayı ile ilgi konuyu bir yerde açmıştım adamlar sihirli annem dizisinde ışınlanıyorlar ya diye cevabı şak...
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Valla duman ederler bizi şimdiden kendine bir yer altı sığınağı hazırla bence. olur ya filmlerde filan sığınak yaparlar şaka değil bunlar kaçınılmaz gerçekler bir gün olacak ama biz göremeyiz bence teknoloji daha o kadar gelişmedi ya da bizden saklıyorlar yaptılar filmlerle alıştıra alıştıra aklımıza kazıyorlar.

• Güzel espriydi la harbi düşünsene biz torunlarımıza resmen bizim zamanımızda ekranlara dokunarak oyun oynardık şimdi bak bide diyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

o değilde sanki bir canlıyı ışınlanma deneyinde kullanmışlardı canlı yok olmuştu öyle bir haber vardı ne oldu acaba o canlıya

Alıntıları Göster
    Ne canlısı sadece bir foton ışınlandı : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.