Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Buna bakmayan üye kalmasın lütfen

36
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Buna bakmayan üye kalmasın lütfen
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
    • Yüzbaşı
      496 Mesaj
      12 Ağustos 2005 14:47:24
      yap ozaman olursa bize de anlatırsın?? okey
      |
      |
      _____________________________
      Şenel AKSOY - 0 535 470 37 74 - senelaksoy@senelaksoy.com -www.senelaksoy.com
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      12 Ağustos 2005 14:49:18
      Evet ya bu iş beni aşar lafımı geri alıyorum ben . :))
      |
      |
      _____________________________
    • Binbaşı
      1299 Mesaj
      12 Ağustos 2005 14:51:03
      quote:

      Orijinalinden alıntı: apostylee


      quote:

      Orijinalinden alıntı: bitirenadam

      galiba ben nasıl yapıldığını buldum , şimdi adamlar sitelerini bitirmişler , sonra o tıkla bölümünü yapmışlar ama içine bi atraksyon koymamışlar , sonra o sayfayı Print screenshot yapmışlar flash la açmışlar sonra ordan hem efeck ti hemde müziği koymuşlar yani aslında bizim explorer imiz sallanmıyo orda , heriflerin yaptığı sayfa o ... umarım anlatabilmişimdir???


      olurmu arkadaşım exploreren tam kendisi sallanıyor sallayanda javascript sitenin kaynak kodlarında da zaten açıkca gözüküyor flashda müziğin basına denk gelen framelere bu fonksiyonu tetikliycek kodlar yazılmış ve ortaya böyle bişiy çıkmış

      <SCRIPT language=JavaScript1.2>
      function shake_xy(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(0,-i);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_x(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_y(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(0,-i);
      }
      }
      }
      }
      //-->
      </SCRIPT>




      cevabı resmen verdim ama kimse tıklamadı vaktim olsa yapcam koyacam buraya ama vaktim yok
      |
      |
      _____________________________




    • Yüzbaşı
      496 Mesaj
      12 Ağustos 2005 14:51:31
      bilen varsa sölebilir mi ??
      |
      |
      _____________________________
      Şenel AKSOY - 0 535 470 37 74 - senelaksoy@senelaksoy.com -www.senelaksoy.com
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      12 Ağustos 2005 14:53:04
      quote:

      Orijinalinden alıntı: apostylee


      quote:

      Orijinalinden alıntı: apostylee


      quote:

      Orijinalinden alıntı: bitirenadam

      galiba ben nasıl yapıldığını buldum , şimdi adamlar sitelerini bitirmişler , sonra o tıkla bölümünü yapmışlar ama içine bi atraksyon koymamışlar , sonra o sayfayı Print screenshot yapmışlar flash la açmışlar sonra ordan hem efeck ti hemde müziği koymuşlar yani aslında bizim explorer imiz sallanmıyo orda , heriflerin yaptığı sayfa o ... umarım anlatabilmişimdir???


      olurmu arkadaşım exploreren tam kendisi sallanıyor sallayanda javascript sitenin kaynak kodlarında da zaten açıkca gözüküyor flashda müziğin basına denk gelen framelere bu fonksiyonu tetikliycek kodlar yazılmış ve ortaya böyle bişiy çıkmış

      <SCRIPT language=JavaScript1.2>
      function shake_xy(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(0,-i);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_x(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_y(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(0,-i);
      }
      }
      }
      }
      //-->
      </SCRIPT>




      cevabı resmen verdim ama kimse tıklamadı vaktim olsa yapcam koyacam buraya ama vaktim yok


      O kodları bizde kullandık ama titreme yok ekranda.
      Benmi beceremedim yoksa.
      |
      |
      _____________________________




    • Yüzbaşı
      496 Mesaj
      12 Ağustos 2005 15:00:14
      senin yaptığın ses çıkmış benimkinde seste çıkmadı??
      |
      |
      _____________________________
      Şenel AKSOY - 0 535 470 37 74 - senelaksoy@senelaksoy.com -www.senelaksoy.com
    • Binbaşı
      1338 Mesaj
      12 Ağustos 2005 15:13:16
      bence swf içinde gizli kodlar var

      http://rapidshare.de/files/3905335/dubdub_1_.swf.html
      kendiniz bakın internet explorer ile açtırın dosyayı....
      |
      |
      _____________________________
    • Çavuş
      40 Mesaj
      12 Ağustos 2005 15:15:43
      Bende Neden Link Gözükmüyor??
      |
      |
      _____________________________
    • Binbaşı
      1299 Mesaj
      12 Ağustos 2005 15:18:05
      <SCRIPT language=JavaScript1.2>
      function shake_xy(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(0,-i);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_x(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      function shake_y(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(0,-i);
      }
      }
      }
      }
      //-->
      </SCRIPT>

      <body>

      <p><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=#" onClick="shake_xy(1)" data-href="#" onClick="shake_xy(1)" >sadasd</a></p>

      </body>

      </html>

      framelere shake_xy(değer) şeklinde url vermeyi denedinizmi bari html de çalışıyo gibi
      |
      |
      _____________________________




    • Yüzbaşı
      392 Mesaj
      12 Ağustos 2005 17:13:07 Konu Sahibi
      quote:

      Orijinalinden alıntı: Mavirecks

      Bende Neden Link Gözükmüyor??


      bu arkadaş gibi daha warsahttp://www.internetcafeciler.net/tikla.mht bu adresi kopyalayıp yapıştırın yada http://www.internetcafeciler.net/tikla.mht tıklayın görüşlerinizin devamını diliyorum
      |
      |
      _____________________________
      ..




    • Yüzbaşı
      392 Mesaj
      12 Ağustos 2005 17:43:28 Konu Sahibi
      Bunu yapan arkadaş aynı zamanda bunu aldığım sitenin sahibinin işi
      |
      |
      _____________________________
      ..
    • Onbaşı
      19 Mesaj
      12 Ağustos 2005 18:38:48
      quote:

      Orijinalinden alıntı: Summer_715

      Bunu yapan arkadaş aynı zamanda bunu aldığım sitenin sahibinin işi


      adam işi biliyor başka becerebilen yok mu yaw
      |
      |
      _____________________________
      Türk'sün Korkma Göster Ürksün!!!




    • Yüzbaşı
      392 Mesaj
      12 Ağustos 2005 19:11:32 Konu Sahibi
      Aynı şahıstan bir uyarlama daha http://media3.big-boys.com/content/onumanuma.swf bakın
      |
      |
      _____________________________
      ..
    • Yüzbaşı
      392 Mesaj
      12 Ağustos 2005 21:38:15 Konu Sahibi
      ya yok mu bulan yaw bulan warsa paylassın lütfen bana lazım kodları bulan biri yazsın kütfen
      |
      |
      _____________________________
      ..
    • Çavuş
      68 Mesaj
      12 Ağustos 2005 22:47:07
      quote:

      Orijinalinden alıntı: Summer_715

      Aynı şahıstan bir uyarlama daha http://media3.big-boys.com/content/onumanuma.swf bakın



      Dostum ben bunu yabancı bi sitede gormustumNerDen Baksan 5 Ay olDu Arkadasın Sanırım uluslararası calısıyor

      ArkaDasLar Titretme KoDu


      <html><HEAD>

      <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.2">

      <!-- Begin
      function shake(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(0,-i);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      // End -->
      </script>
      </HEAD>
      <BODY bgcolor="red">
      <center><font color="white">
      <h1>Düğmeye Basın</h1>
      <br>
      <h3></h3>


      <center>
      <form>
      <input type=button onClick="shake(2)" value="Buraya Bas">
      </form>




      KoD AlıntıDır



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dread -- 12 Ağustos 2005, 22:48:22 >
      |
      |
      _____________________________
      Lütfen imza kurallarını okuyun.
      /// imza kurallarının linkini verirmisiniz :D




    • Yüzbaşı
      418 Mesaj
      13 Ağustos 2005 00:34:51
      quote:

      ArkaDasLar Titretme KoDu


      <html><HEAD>

      <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.2">

      <!-- Begin
      function shake(n) {
      if (self.moveBy) {
      for (i = 10; i > 0; i--) {
      for (j = n; j > 0; j--) {
      self.moveBy(0,i);
      self.moveBy(i,0);
      self.moveBy(0,-i);
      self.moveBy(-i,0);
      }
      }
      }
      }
      // End -->
      </script>
      </HEAD>
      <BODY bgcolor="red">
      <center><font color="white">
      <h1>Düğmeye Basın</h1>
      <br>
      <h3></h3>


      <center>
      <form>
      <input type=button onClick="shake(2)" value="Buraya Bas">
      </form>



      saol
      |
      |
      _____________________________




    • Yüzbaşı
      392 Mesaj
      13 Ağustos 2005 11:55:42 Konu Sahibi
      Ben mi yanlış anlatıyorum arkadaşlar mı yanlış anlıyor acaba ben titreme kodu istemiyorum örnekteki gibi şarkıyla birlikte bas larına uyarlanmış şekilde istemiştim ama gene de zaman ayırdığın içn saol
      |
      |
      _____________________________
      ..
Reklamlar
sohbet
Blogio
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
SEO
#0850 Numara Tahsisi;#0850 Hat;#IP Santral;#Toplu
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

DHSQLZ
0,109
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.