Arkadaşlar yarın acil bana bir evde yapabileceğim buluş basit olmıcak lütfen hiçbiyerde bulamadım son çaredir dh dedim
Tekerlek
periskop yap
laylon poşetten prezervatif yap
Tekerlekleri olmadan ilerleyebilen araba yap
Ya arkadaşlar dalgaya almayın yardım etcekseniz edin etmicekseniz etmeyin ya zaten moralim bozuldu hiç biyerde yok
kasayı otomatik bi şekilde yatırmaya yarayan bi cihaz yap.
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
quote:
Ya arkadaşlar dalgaya almayın yardım etcekseniz edin etmicekseniz etmeyin ya zaten moralim bozuldu hiç biyerde yok
Aslında bazı önerdiğiniz şeylerin nasıl yapılacağını yazarsanız sevinirim yada Pm atın
uppp
ampul yap
quote:
aarkadaş aslında maytap geçmiş...
süper fikrim var önce bi çakı al mümkünse küçük olsun onu biraz modifiye et sonra okula götür.aletin ismi erkek sineği sünnet eden çakı kimse bişi diyemez inanmazlarsa baksınlar
quote:
Orjinalden alıntı: dodi--
quote:
aarkadaş aslında maytap geçmiş...
Anladım herhalde Ya arkadaşlar eğer gerçekten fikriniz varsa yazın son 10 saat
quote:
Orjinalden alıntı: Qnur2
Arkadaşlar yarın acil bana bir evde yapabileceğim buluş basit olmıcak lütfen hiçbiyerde bulamadım son çaredir dh dedim
Aynı kaderi paylaşıyoruz.Allahtan benim Perşembeye kadar vaktim var..
http://www.akvaryum.com/Yarisma/resim.asp?islem=resimgoster&resim=1146 Ben ve grubum bu linkteki YEMATAR A2 projesini yapmayı düşünüyoruz.Senin de belki işine yarar.Fakat orada oyuncak motoru ve dişli istiyor.Yarına kadar bulabilirsen bunu yap derim..
vbence bunu bu gecellik üst konu yapın arkadaiın fikre ihtiyacı var galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme