Şimdi Ara

Bulldog ya da boxer Yavru arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir siteye de yazdığım notu burada da paylaşmak istedim, muhtemelen konuyla ilgilenen forumdaşlar vardır.

Selamlar, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu yazıyı yazmamın sebebi; fotoğraflara bakarak karar veremiyor olmamdır.

Yavru alacak olanlardan sahiplendirmek isteyenler için yazıyorum.

Yavruları satarım, ticaret yaparım düşüncesinde olanlar için değildir. Bütçem çok kısıtlıdır, hatta aşı ve mama karşılayacak kadardır, ticari amaçlı alış-veriş yapabilecek durumda değilim. Sadece bu ırklardan birine bakmayı çok istiyorum, o kadar. Yaz sonuna kadar bu arkadaşlardan biriyle yollarımızı birleştirebilirsek, niyetim; ölene kadar yanımda olmasını sağlamaktır.

Az bütçe ile evimde bakabileceğim bir köpek arıyorum. İngiliz buldog aklımdan geçendir fakat oldukça yüklü miktarlarda fiyat istenmektedir. Rot ise çok dikkatli yetiştirilmesi gereken bir türmüş. Yalnız yaşamakta ve gündüz iş yerinde olmaktayım. Az eşyalı, müsait bir evim var. Salya, horlama, kemirme sorun değil. Şimdiki araştırmalarım bana uygun olabilecekleri şöyle sıralamama sebep oldu;

1- Bulldoglar 2- Bull Terrierler 3- Rot 4- Finnish Spitz

Bu yukarıda belirttiğim ırklar için sitede 400Tl ile 2000 Tl arası fiyat istenmekte. Dışarıdan eş, dost vasıtasıyla bulma şansım çok az. Kendi imkanlarımla çok daha uygun fiyatlara bulduklarıma da bilgisizliğimden dolayı güvenemedim.

Yavru vermek isteyen (önümüzdeki aylar da) olursa lütfen bunları dikkate alarak mesaj atabilir. Katlanabileceğim miktarları nakit verebileceğim gibi (bedava aramıyorum tabi ki), net üzerinden ihtiyacınız olan bir alış-veriş gibi alternatiflerde söz konusu olabilir.

Değiştirme: Öneri üzerine başlık değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 8 Temmuz 2010; 18:36:00 >

• Yok galiba köpek bakan, yavru zamanı mı geçti yoksa?
  • Ne yavrusu aradığını başlıkta yazsan hedef kitleye daha iyi ulaşırsın. Şimdi sadece yavru arıyorum diye bir başlık olunca insan tam anlayamıyor.

Fiyatlar çok fahiş. Dediğin gibi insan güvenemiyor ama fiyatı fazla olunca da saf ırk diye de birşey yok. Risk her zaman var yani boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Ne yavrusu aradığını başlıkta yazsan hedef kitleye daha iyi ulaşırsın. Şimdi sadece yavru arıyorum diye bir başlık olunca insan tam anlayamıyor.

Fiyatlar çok fahiş. Dediğin gibi insan güvenemiyor ama fiyatı fazla olunca da saf ırk diye de birşey yok. Risk her zaman var yani boşver

Haklısınız, çok teşekkür ederim. Hemen değiştirdim.

Güvenebilsem de bazen şu an gücümyetmiyor o kadar para vermeye. Zamana bıraktım, elbet yavru alacak birileriyle kesişecek yollarımız inşallah.

Tekrar teşekkürler, saygılar.

• Köpek bakmak lükse girer ve masraflıdır. Sadece alırken köpeğe para vermeyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Köpek bakmak lükse girer ve masraflıdır. Sadece alırken köpeğe para vermeyeceksiniz

haklısınız, teşekkürler. Bunu da hesap ettiğim için başlangıç maliyetini düşük tutmaya çalışıyorum.
  • hoş gelmişleer

Bulldog ya da boxer Yavru arıyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edinebildin mi köpekleri? 2 tane görüyorum orada 1 de yetmemiş anlaşılan.
  • Yetti yetti de; seçmekte zorlandım hangisi kalsın diye, kardeşi de bir arkadaşın oldu :)
  • Nereden buldun yavuları?
  • Burada bir öğrenci kardeşimiz aracılığıyla Denizli'den geldiler.
  • dostum sunu unutma boxerlar patates cipsi gibidir animal planette demisdi cok iyi demis benim bi arkadasim var 6 tane boxeri var
    kac aylik bunlar? umarim en azindan 9 haftaliktan buyukturler
  • 7. haftadalar sanırım...
  • dostum daha kucuklermis annelerinden ayrilmamalari gerekirdi
    en uygunu 12 haftalik ama 8 haftalikda alanlarda var ( 8 haftalik en erkeni eger yapabiliyorsaniz daha gec alin)
  • Yurt dışındaki profesyonel satıcılar 45 günlük yavuruyu gönderiyor.
  • quote:

Yurt dışındaki profesyonel satıcılar 45 günlük yavuruyu gönderiyor.

o zaman onlarin nerden geldigi belli
    puppy mill
    internette cok az arastirma yaparsaniz en ama en azindan 8 hafta en ideali ise 12 haftaliktan sonra alinmali deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

quote:

Yurt dışındaki profesyonel satıcılar 45 günlük yavuruyu gönderiyor.

o zaman onlarin nerden geldigi belli
    puppy mill
    internette cok az arastirma yaparsaniz en ama en azindan 8 hafta en ideali ise 12 haftaliktan sonra alinmali deniyor

Ben Almanya'dakı Alman çoban köpeği çiftliklerinden bahsediyorum. İnanmazsanız alıcıymış gibi mail gönderip sorun.
  • benimki bu hafta 8 oldu sanırım, yaklasık on gundur bende, okuduklarıma istinaden en az 45gün anne emmis olmalı diye biliyorum.
    Tabiki bu konuda acemiyim, ama daha onemlisi bundan sonra ne yapacagım. Henuz isim bile bulamadım:) simdilik kızım dıyorum, oneriler degerlendirilir...
  • @ata
    zaten adamlar size kopekleri millden gonderdik demeyecekki hattayi size gercek bir FCI bile cikarabilirlerneyse kendiniz bilirsiniz
    @ersen_
    http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1366&bih=547&q=female+boxer+names&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=5dae50e389bf9898
    burdan bula bilirsin bir suru site sonucu var
    ama turk adi koymak istersen hicbir fikrim yok

• Merhaba Arkadaşlar,

Hayatımda çok önemli bir yeri olan ve çok değer verdiğim bir yakınım boxer kızını yeni kaybetti ve cok sarsıldı. Şimdi kendisi bir boxer almayı O'nun hatırasına saygısızlık ve O'nu aldatmak olarak telakki ettiği ve tüm bunları da gururuna yediremediği için eli kolu bağlı bir durumda... Hayatında büyük bir boşluk söz konusu kısaca... Sizden ricam eğer etrafınızda yeni doğmuş dişi boxer yavrusu olan ve yavrulara çok çok iyi bakılacağından emin olmak isteyen biri varsa lutfen benimle irtibata geçmesini sağlayın.

Şimdiden yardımlar için teşekkürler,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.