Şimdi Ara

Bulk mı Definisyon mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batle450

quote:

Orijinalden alıntı: Carpii

quote:

quote:

Kardes ne bulk ı kusura bakmada yarma biri gibi olmusun haftada 4 gun spora gidiyosun 8 aydir sen su halini begeniyonmu Allah icin soyle definasyona gir

Kafam karıştı ne yapayım bulk mı definisyon mu hangisi daha yararlı olur benim için ?

Yag oranin yuzde 25 falan zaten yag yak definasyon daha iyi olur senin icin su kotu goruntuden bi kurtul

Karın kaslarını ve adonisi çıkaracak kadar diyet yapmak 1 sene sürer gibime geliyor ama o görüntüye değer bence ?

Gozunde buyutme 4-5 ayda cikarirsin ama cokbduzenli calisip yiceksin 1 gun bile aksatmadan 5 ay boyunca abur cubur surmicen agzina oyle cikar anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardes ne bulk ı kusura bakmada yarma biri gibi olmusun haftada 4 gun spora gidiyosun 8 aydir sen su halini begeniyonmu Allah icin soyle definasyona gir

Kafam karıştı ne yapayım bulk mı definisyon mu hangisi daha yararlı olur benim için ?

Yag oranin yuzde 25 falan zaten yag yak definasyon daha iyi olur senin icin su kotu goruntuden bi kurtul

Karın kaslarını ve adonisi çıkaracak kadar diyet yapmak 1 sene sürer gibime geliyor ama o görüntüye değer bence ?

Gozunde buyutme 4-5 ayda cikarirsin ama cokbduzenli calisip yiceksin 1 gun bile aksatmadan 5 ay boyunca abur cubur surmicen agzina oyle cikar anca

Tamam hocam yarın başlamayı düşünüyorum nasipse.Başladığımda günlük yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulkinasyon iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

kaldirgin kilolar artmiyorsa biryerde yanlislik yapiyorsun 8 ay icin bu vucut basarisizlik olmus ama moralini bozma, bu 8 icinde belki vucudun pek fazla gelismedi ama bilgi sahibi oldun böyle dusun, neyse sana önerim antreman programini ve beslenmeni gözden gecirmen.

bulk yap desem zaten baya yaglisin daha ne kadar yaglanacaksin? definasyona gir desem kas yapmamissin definasyona girmek sacma sadece zayiflarsin kas yapmadigin icin bir anlami kalmaz.

Cenk hoca

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.