Şimdi Ara

Bulgaristanda Farlar 24 Saat Açık Olmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettiğim şey şu. Eskiden 1 Kasım 1 Mart arası farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Cezası 20 Levamış. Fakat başka bir sitede okuduğuma göre artık yeni kanun ile yaz aylarında da farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsalar sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ağustos 2014; 14:26:43 >

• akü biter olum
  • Yak gitsin ne olacak sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettiğim şey bu. Eskiden 1 Kasım 1 Mart arası farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Cezası 20 Levamış. Fakat başka bir sitede okuduğuma göre artık yeni kanun ile yaz aylarında da farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsalar sevinirim.

benimde bir yakınım Almanya'ya gidiyordu (Ankara'dan) giderken Bulgaristan da bir yer varmış gece ordan geçiyormuş ordan pek bir korkuyordu galiba hırsızlık ile ilgili endişeleri vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-

quote:

Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettiğim şey şu. Eskiden 1 Kasım 1 Mart arası farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Cezası 20 Levamış. Fakat başka bir sitede okuduğuma göre artık yeni kanun ile yaz aylarında da farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsalar sevinirim.

benimde bir yakınım Almanya'ya gidiyordu (Ankara'dan) giderken Bulgaristan da bir yer varmış gece ordan geçiyormuş ordan pek bir korkuyordu galiba hırsızlık ile ilgili endişeleri vardı

Evet, yollarda sahte polisler de varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ağustos 2014; 14:24:22 >

• Zorunlu acik olmasi. Aksi halde polis durdurabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: to boddah

Zorunlu acik olmasi. Aksi halde polis durdurabilir.

Kışın zorunluymuş, ama benim merak ettiğim bunun yaz için de geçerli olup olmadığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazinda gecerli duzenli olarak gidiyorum.

• Şöyle 2.sınıf ülkelere gitmeyin benim burnumun ucunda ama gitmiyorum gerek yok anında Türk olduğunuzu anlıyorlar plaka geçtim tipten bile nerde pislik varsa bulaştırırlar size.

Bir zamanlar oraya giden Türklerin araçlarına uyuşturucu atılıyordu yıllarca hapis yattı millet bu yüzden.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/11/09/gurculerden-turklere-hain-tuzak
  • sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: to boddah

Yazinda gecerli duzenli olarak gidiyorum.

Peki, teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Daha önce açtığım konuda da belirttiğim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettiğim şey şu. Eskiden 1 Kasım 1 Mart arası farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Cezası 20 Levamış. Fakat başka bir sitede okuduğuma göre artık yeni kanun ile yaz aylarında da farların 24 saat açık olmaları gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsalar sevinirim.

yollarıda köy yolu gibiymiş ama daha fazla konuşmayalım adamı korkutmayalım

• Kemeride tak zorunlu. Avrupaya bu tip seylerden giremiyoruz. İnsan hayati onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Şöyle 2.sınıf ülkelere gitmeyin benim burnumun ucunda ama gitmiyorum gerek yok anında Türk olduğunuzu anlıyorlar plaka geçtim tipten bile nerde pislik varsa bulaştırırlar size.

Bir zamanlar oraya giden Türklerin araçlarına uyuşturucu atılıyordu yıllarca hapis yattı millet bu yüzden.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/11/09/gurculerden-turklere-hain-tuzak

Plaka Yunan plakası. Muhtemelen Yunanlı olduğumuzu zannederler. 2. sınıf ülke olabilir ama fiyatları 1. sınıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

sebep?

Anlamadım?
  • arabaya bindiğin an farları yak ve kemeri tak gece gündüz önemli değil.kapalı far görünce direk atlıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yollarıda köy yolu gibiymiş ama daha fazla konuşmayalım adamı korkutmayalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: -TheTimeLord-

quote:

Orijinalden alinti: MERT*

quote:

quote:

Daha önce açtigim konuda da belirttigim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettigim sey su. Eskiden 1 Kasim 1 Mart arasi farlarin 24 saat açik olmalari gerekiyormus. Cezasi 20 Levamis. Fakat baska bir sitede okuduguma göre artik yeni kanun ile yaz aylarinda da farlarin 24 saat açik olmalari gerekiyormus. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatirsalar sevinirim.

benimde bir yakinim Almanya'ya gidiyordu (Ankara'dan) giderken Bulgaristan da bir yer varmis gece ordan geçiyormus ordan pek bir korkuyordu galiba hirsizlik ile ilgili endiseleri vardi

Evet, yollarda sahte polisler de varmis.

yollarida köy yolu gibiymis ama daha fazla konusmayalim adami korkutmayalim

Bizim gideceğimiz yol pek de köy yolu gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ağustos 2014; 14:41:17 >

• Kim demisse yemis seni, yok oyle bisey.
  • Bazylary evet yak diyor bazylar yakma diyor. Kafam karyşty. O halde Bulgar arabaları farları yakıyorsa biz de yakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ağustos 2014; 14:45:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce açtigim konuda da belirttigim gibi bu hafta Bulgaristana gidiyorum. Merak ettigim sey su. Eskiden 1 Kasim 1 Mart arasi farlarin 24 saat açik olmalari gerekiyormus. Cezasi 20 Levamis. Fakat baska bir sitede okuduguma göre artik yeni kanun ile yaz aylarinda da farlarin 24 saat açik olmalari gerekiyormus. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatirsalar sevinirim.

benimde bir yakinim Almanya'ya gidiyordu (Ankara'dan) giderken Bulgaristan da bir yer varmis gece ordan geçiyormus ordan pek bir korkuyordu galiba hirsizlik ile ilgili endiseleri vardi

Evet, yollarda sahte polisler de varmis.

yollarida köy yolu gibiymis ama daha fazla konusmayalim adami korkutmayalim

Bizim gideceğimiz yol pek de köy yolu gibi değil.

ama şu hırsızlık şeysilerine dikkat edin hocam arabanızda levye vb. şeyler taşıyın yani kendinizi savunabileceğiniz bi alet edevat elinizin altında bulunsun eğer yolculuk geceye doğru kayacak olursa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.