Bildirim
Bulgarca ve ingilizce için kurs öneri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam hayırdır bulgarda ne işiniz var okul mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: fabiosoner
hocam hayırdır bulgarda ne işiniz var okul mu?
Evet hocam okul için -
hocam aklın varsa baska yere git :D ben bulgardayım ha karı kız diosan o zaman gel ama okul burda okunmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: fabiosoner
hocam aklın varsa baska yere git :D ben bulgardayım ha karı kız diosan o zaman gel ama okul burda okunmaz
O kadar kotumu hocam bıraz bılgı verebilirmisiniz ? -
ingilizce ismeke gitmede nereye gidersen git -
Eğer bulgaristana giderseniz, Türkiye yatay geçiş kabul etmiyor bitirdiğiniz de denklik sorunuyla yüzleşirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Eğer bulgaristana giderseniz, Türkiye yatay geçiş kabul etmiyor bitirdiğiniz de denklik sorunuyla yüzleşirsiniz.
Evet hocam öyle bir sorunda var.. Lakin kalıcı süre için askıya almamıslar sanırım.. Açıkcası beklıyorum fakat beklerkende dil ögrenmekde ıstıyorum sanırım ıstanbulda hıc bulgarca kursu falan yok.. Bulgarcayı bırakıp Rusça kursunuda dusunmuyor degilim.. siz ne tavsıye edersınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 3 Kasım 2012; 11:00:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeepScorp
quote:
Eğer bulgaristana giderseniz, Türkiye yatay geçiş kabul etmiyor bitirdiğiniz de denklik sorunuyla yüzleşirsiniz.
Evet hocam öyle bir sorunda var.. Lakin kalıcı süre için askıya almamıslar sanırım.. Açıkcası beklıyorum fakat beklerkende dil ögrenmekde ıstıyorum sanırım ıstanbulda hıc bulgarca kursu falan yok.. Bulgarcayı bırakıp Rusça kursunuda dusunmuyor degilim.. siz ne tavsıye edersınız ?
Askıya alındı ancak alınmasa bile, yatay geçiş yine de çok zor. ( Torpil ) gerektiriyor, maalesef. Bulgaristan'ı eleyin bu yüzden.
Rusya daha rahat bu konuda, ancak maddi durum el veriyorsa ben şahsen Avusturya'yı tercih ederim, Viyana'dan hem geçişe izin var hem de diploma kabul ediliyor tek zorluk dersler Almanca'dır ancak onu da artık öğrenebilirsiniz. Almanca kursları bolca mevcut. Rusya'nın yarın bir gün ne olacağı belli değil, bir diplomatik antlaşma ya da krize bakar. Eğitim bu sonuçta şakaya gelmez.
Ancak diploması kabul edilmeyen ama yatay geçişe izin veren ülkeler, Ukrayna, Rusya, Sırbistan, Bosna, Hırvatistan, Avusturya ve diğer ülkeler. Ancak Bulgaristan, Makedonya şu an sorunlu zaten Bulgar'a vize yok bu konuda.
Eğer ki sadece geçişi düşünüyorsanız, Sırbistan, Hırvatistan aralarında en makul olanlarıdır. Ben Türkiye'de ki bir üniversitede okuyorum ancak ana dilim Sırpça olduğu için yarın bir gün ben de Sırbistan ya da Hırvatistan'a bölüm değiştirmek için gidebilir, sonradan Türkiye'deki başka bir üniversiteye dönmeye çalışabilirim. Zaten okul ücretleri; 3000-5000 Euro arasında değişiyor, Bulgaristan dahil tüm Balkan ülkelerinde bir de buna kira, hayat, giyim ve masraflar eklendimi yıllık maalesef, 10000-12000 Euro gibi bir meblağ ortaya çıkıyor. Bulgaristan'a da gitseniz bu böyle. Rusya'da fiyatlar daha da artacaktır. Onu hiç saymıyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeepScorp
quote:
Askıya alındı ancak alınmasa bile, yatay geçiş yine de çok zor. ( Torpil ) gerektiriyor, maalesef. Bulgaristan'ı eleyin bu yüzden.
Rusya daha rahat bu konuda, ancak maddi durum el veriyorsa ben şahsen Avusturya'yı tercih ederim, Viyana'dan hem geçişe izin var hem de diploma kabul ediliyor tek zorluk dersler Almanca'dır ancak onu da artık öğrenebilirsiniz. Almanca kursları bolca mevcut. Rusya'nın yarın bir gün ne olacağı belli değil, bir diplomatik antlaşma ya da krize bakar. Eğitim bu sonuçta şakaya gelmez.
Ancak diploması kabul edilmeyen ama yatay geçişe izin veren ülkeler, Ukrayna, Rusya, Sırbistan, Bosna, Hırvatistan, Avusturya ve diğer ülkeler. Ancak Bulgaristan, Makedonya şu an sorunlu zaten Bulgar'a vize yok bu konuda.
Eğer ki sadece geçişi düşünüyorsanız, Sırbistan, Hırvatistan aralarında en makul olanlarıdır. Ben Türkiye'de ki bir üniversitede okuyorum ancak ana dilim Sırpça olduğu için yarın bir gün ben de Sırbistan ya da Hırvatistan'a bölüm değiştirmek için gidebilir, sonradan Türkiye'deki başka bir üniversiteye dönmeye çalışabilirim. Zaten okul ücretleri; 3000-5000 Euro arasında değişiyor, Bulgaristan dahil tüm Balkan ülkelerinde bir de buna kira, hayat, giyim ve masraflar eklendimi yıllık maalesef, 10000-12000 Euro gibi bir meblağ ortaya çıkıyor. Bulgaristan'a da gitseniz bu böyle. Rusya'da fiyatlar daha da artacaktır. Onu hiç saymıyorum.
Ukraynanında Diploması kabul edilmiyormu hocam ? Yanı Denkligi var dıye bılıyordum ben ? Aklımdakı dıger ülkelerden bırısıde orasaydı aslında. Aslında Viyana kafamda olan bırseydı ama sanırım 180 Puanı gecmek gerekıyormuş degilmi ? Rusya ıcınde böyleydı sanırsam kafam çok karıştı aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 3 Kasım 2012; 13:22:29 >
-
Ukrayna'nın da diploması kabul ediliyordur muhtemelen ama tam olarak bilmiyorum, bildiklerimi yazdım.
Ama mümkünse ben Avusturya'ya giderdim, hepsinden daha iyi şartları var. Boğaziçi'nde okumak gibi, orada okumak, Türkiye'de iş bulma şartları belirli ancak yine de çoğu insandan daha şanslı oluyor oradan mezun olanlar. -
180 puanı geçemeyeceğini düşünüyorsan zaten üniverstenin önünden geçme
Bu arada bildiğim kadarıyla Avusturyada okumak istediğin bölümü kazanman gerekiyordu Össde (özel yada devlet).
Ben Almanyada okuyorum soruların varsa cevaplarım Almanya hakkında. -
ikisini aynı anda öğrenmen çok zor. ingilizceyi tam öğren yeter. -
Yorumlar ıcın herkese teşekkürler arkadaşlar İlk hedefım su ingilizcemi üst düzeye cıkarmak Kadıkoye gıdıp Yarın ıyıce bır kurs araştıracagım herkese teşekkürler yenıden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X