Şimdi Ara

BÜLENT YAVUZ ' trabzonspor kazanırsa iyi olur '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLAY HAKEMDEN MÜTHİŞ İTİRAFLAR : BÜLENT YAVUZ İSTEDİ SAMSUNSPOR´UN BİR PENALTISINI VERMEDİM

    Şubat 2002de Futbolda Şike Çetesi suçlamasıyla tutuklanan‚ bir ay cezaevinde kaldıktan sonra 2 milyar lira tazminatla tahliye olan hakem Sadık İlhan‚ 10 Şubat 2002 tarihinde oynanan Samsunspor-Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin penaltısını bilerek vermediğini söyledi.
    21 Ekim 2003 Salı 03:20
    Şubat 2002de Futbolda Şike Çetesi suçlamasıyla tutuklanan‚ bir ay cezaevinde kaldıktan sonra 2 milyar lira tazminatla tahliye olan hakem Sadık İlhan‚ 10 Şubat 2002 tarihinde oynanan Samsunspor-Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin penaltısını bilerek vermediğini söyledi.
    Star Tvde önceki gece yayınlanan Tele Gol adlı programa katılan Sadık İlhan‚ Maça atandıktan sonra Merkez Hakem Komitesi Başkanı Bülent Yavuz beni odasına çağırdı ve Sadıkçığım‚ seninle ilk kez böyle bir toplantı yapıyorum. Trabzonspor kazanırsa iyi olur. dedi. Bu beni oldukça etkiledi ki ilk yarının son dakikasında Trabzonspor 1-0 öndeyken Samsunsporun bir penaltısını vermedim. Maçı 2-1 Trabzonspor kazandı. Samsunspor küme düşseydi vicdan azabı çekerdim. diyerek çok önemli bir itirafta bulundu. İlhan ayrıca‚ Ben astsubay olarak D.Bakırda uzun süre görev yaptığım için Beni D.Bakırsporun maçlarına vermeyin. dedim. Fakat D.Bakırsporun 1. Lige çıktığı sezon deplasmandaki 2 maça beni atadılar. D.Bakırspor‚ bu maçları hak ederek kazandı. dedi.
    Sunucu Güntekin Onay ve yorumcu Ahmet Çakar‚ Merkez Hakem Komitesi Başkanı Bülent Yavuza defalarca çağrı yapmasına rağmen Yavuz programa bağlanmadı.
    2001-2002 sezonunun 22. haftasında oynanan Samsunspor-Trabzonspor maçı‚ küme düşme korkusu yaşayan her iki takım açısından büyük önem taşıyordu. Özellikle Trabzonspor‚ tarihinin en kötü dönemini yaşayarak taraftarlarını üzüyordu. İkinci yarının ilk dört maçında sadece Bursaspordan bir puan alabilen ve kendi sahasında Beşiktaşa 5-0‚ Diyarbakırspora 2-0‚ deplasmanda da G.Antepspora 5-2 mağlup olarak dibe doğru hızla inen Bordo-Mavili takım için Samsunspor deplasmanı çok kritikti. Trabzonspor‚ 36. dakikada Sommers ile 1-0 öne geçti. 45. dakikada Samsunsporlu Mustafa Kocabey ceza alanında düşürüldü; fakat Sadık İlhan pozisyonu devam ettirdi. 59. dakikada ev sahibi ekipten Vural kırmızı kart gördü. 10 dakika sonra Aurelio farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada Hakkı farkı bire indirdiyse de bu puan için yeterli olmadı. Karşılaşmadan sonra Samsunspor yönetimi‚ hakem İlhandan şikayetçi oldu ve bir daha kendi maçlarına atanmamasını istedi. Bu maçtan bir hafta sonra Futbolda Şike Çetesi skandalı ortaya çıktı ve Sadık İlhan tutuklandı. Sezon sonunda Samsun bir‚ Trabzon da 3 puan farkla kümede kaldı.

    fener ve 500 şike konusu durur ama bu silinir







  • Birazdan Tape'ler nerde diye soranlar olur. Tapeler olmadan inanmıyor arkadaşlar
  • isteyen inansın isteyen inanmasın, yayalım böyle haberleri
  • şubat 2002 yazarken hiç mi utanmadınız
  • Ben bir seyi merak ediyorum

    Hangi macta oldugunu hatirlamiyorum

    Adamin biri ceza sahasina girip(kendi ceza sahasi) topu eline almisti ve penalti olmustu

    O mac hakkinda sorusturma acildi mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.