Şimdi Ara

Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak hakkında sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bth400 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Kardeşim bülent ecevit elektirik elektronik yazcam geçme puanı kaçtır fakülte ortam felan nasıldır bi yorum yaparsan sevinirim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlcml

Kardeşim bülent ecevit elektirik elektronik yazcam geçme puanı kaçtır fakülte ortam felan nasıldır bi yorum yaparsan sevinirim kardeşim

Bizim arkadaşlar kızlardan yoksundu, birde sınavları baya zormuş.

• quote:

Kardeş her üniversite için aynı yotumbyemin ederim okulu bırakcam o olcak nalet olsun böle yaşantıya

Kız için okuyorsan, moda tasarım oku. Ama onlar seni erkek olarak görürler mi,ona birşey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

quote:

Kardeş her üniversite için aynı yotumbyemin ederim okulu bırakcam o olcak nalet olsun böle yaşantıya

Kız için okuyorsan, moda tasarım oku. Ama onlar seni erkek olarak görürler mi,ona birşey diyemem.

Alıntıları Göster
    Hocam diş öğrencisi için uygun yurtlar varmı okula yakın yurtlardan tavsiyen vs
    Bide ilk kez hayatında yurda cıkacak biri yapabilirmi zonguldakta şimdiden tesekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bekirhas18

Hocam diş öğrencisi için uygun yurtlar varmı okula yakın yurtlardan tavsiyen vs
    Bide ilk kez hayatında yurda cıkacak biri yapabilirmi zonguldakta şimdiden tesekürler.

Evet var. Zonguldaktan zaten ucuz yer, ama fırsatçılar da var onlara aldırış etmeyin. Yurt arkadaşların ve kaldığın yurt önemli. Yurt arkadaşların kötüyse sıkılırsın ama iyiyse yurt bile zevkli hale gelir. Üniversite de iyi arkadaşlarınız olmazsa o üniversite size zehir gibi gelir. O yüzden, iyi arkadaşlıklar kurun. Zaten ortamı kurduktan sonra özleyeceksiniz,benim gibi. Düşün, İzmirdeyim ortamım var ama Zonguldaktaki ortamı da özlüyorum.

Edit: Kozlu da Say Apart hem uygun hem güzeldir oraya uğramayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 30 Temmuz 2016; 1:34:40 >
  • maliye bölümü hakkinda ve yeri hakkinda bilgi alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

maliye bölümü hakkinda ve yeri hakkinda bilgi alabilirmiyim

4 yıllıksa merkez kampüstedir. Merkez kampüs güzeldir. Herkes takılmak için oraya gelir. Biz hazırlık kampüsündeydik kız erkek karışık merkez kampüste sabahlıyorduk. Güzel havalarda sabahlayan çok kişi oluyor. Ortam kurarsanız sıkılmazsınız arkadaşlar.

• Bende maliye istiyorum ikinci ögretim hocalar zorlar mi acaba? 4'luk sistem mi var yoksa 100'luk puan sistemi mi? Geçme notu kaç? Çok soru sordum kusura bakmayin ama son olarak kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum siralam 348 bin beu maliye iö gecen sene 331 bin ile almis sizce kazanma olasiligim nedir? Bizlere yardimci olma isteginiz cok guzel cok tesekkur ederim simdiden,duacinizim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amelieeee

Bende maliye istiyorum ikinci ögretim hocalar zorlar mi acaba? 4'luk sistem mi var yoksa 100'luk puan sistemi mi? Geçme notu kaç? Çok soru sordum kusura bakmayin ama son olarak kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum siralam 348 bin beu maliye iö gecen sene 331 bin ile almis sizce kazanma olasiligim nedir? Bizlere yardimci olma isteginiz cok guzel cok tesekkur ederim simdiden,duacinizim :)
    İstediğim yerler gelmez ise BEÜ Elektrik-Elektronik gelecek kesin olarak.
    Şehir nasıldır halkı yobaz mıdır ?
    Özel yurtlar nasıldır fiyat,konfor ?
    Kampüsü nasıldır aktif mi , resimlerde denize sıfır gözüküyor manzarası nasıl ?

birde siz ne bölüm okuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 1 Ağustos 2016; 0:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

İstediğim yerler gelmez ise BEÜ Elektrik-Elektronik gelecek kesin olarak.
    Şehir nasıldır halkı yobaz mıdır ?
    Özel yurtlar nasıldır fiyat,konfor ?
    Kampüsü nasıldır aktif mi , resimlerde denize sıfır gözüküyor manzarası nasıl ?

birde siz ne bölüm okuyorsunuz ?
    fakülteden çıkıp deniz kenarına gidiyonuz mu aga? romantik oluyo mu? gelmez de öylesine soruyorum
  • amelieeee A kullanıcısına yanıt
    Bende 206binim en sona yazdım iösünü hakkımızda hayırlı olsun

• İsminden dolayi Ecevit Üniversitesi

• Erselow kullanıcısına yanıt
    Senin tutma ihtimali biraz dusuk gibi dusuk derken siralaman yuksek oldugu icin puani daha yuksek yerler gelebilir insallah istedigin yer olur simdiden hayirli olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amelieeee

Senin tutma ihtimali biraz dusuk gibi dusuk derken siralaman yuksek oldugu icin puani daha yuksek yerler gelebilir insallah istedigin yer olur simdiden hayirli olsun :)
    sağlık yüksekokuluna ulaşım nasıl konumu tam olarak nedir ve kız yurtları hakkında bilginiz var mı
  • Tıp faküktesinde ingilizce hazırlık var mı?

• @amelieee geçme notlarını bu kadar kafaya takmayın,zaten liseden çok daha fazla çalışacaksınız :) Sıralama konusunda bilgim yok ona birşey diyemiyorum maalesef.

@35bna halkı iyidir,öğrenciyi sever ve yobaz değildir. Yurttan yurda fiyat ve konfor değişir. Fiyatlar 300-700 arası. Eğer hava soğuk değilse kampüs aktiftir, biz çok kez sabahladık ve bir sürü öğrenci vardı. Ben İngilizce Çevirmenlik okuyorum.

@James Kendrick Bu konuyu açma amacım üniyi tercih edeceklere yardımcı olmak, özel hayatımdan bahsetmek değil.

@kubrabaseer Sağlık Y.O Beü Hastanesinin içinde yani Tıp Fakültesinde,ulaşım kolaydır sıkıntı çekmezsiniz. Kız yurtları hakkında bilgim yok ama sizi biriyle konuşturabilirim isterseniz.

@kingofbolu Yok dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

@amelieee geçme notlarını bu kadar kafaya takmayın,zaten liseden çok daha fazla çalışacaksınız :) Sıralama konusunda bilgim yok ona birşey diyemiyorum maalesef.

@35bna halkı iyidir,öğrenciyi sever ve yobaz değildir. Yurttan yurda fiyat ve konfor değişir. Fiyatlar 300-700 arası. Eğer hava soğuk değilse kampüs aktiftir, biz çok kez sabahladık ve bir sürü öğrenci vardı. Ben İngilizce Çevirmenlik okuyorum.

@James Kendrick Bu konuyu açma amacım üniyi tercih edeceklere yardımcı olmak, özel hayatımdan bahsetmek değil.

@kubrabaseer Sağlık Y.O Beü Hastanesinin içinde yani Tıp Fakültesinde,ulaşım kolaydır sıkıntı çekmezsiniz. Kız yurtları hakkında bilgim yok ama sizi biriyle konuşturabilirim isterseniz.

@kingofbolu Yok dostum
    UP

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.