Tam ankastrede kapak ve tutamak mutfak mobilyasıyla aynı olur, yani bulaşık makinesinin yerini bilmeyen biri makineyi bulamaz:) Estetik açıdan daha uyumlu da diyebiliriz. Ama zevk meselesi.
Siemens makine program özellikleri ve kalite olarak iyi. Tek sorun zeminin çelik yerine polinox olması. Yani ucuza kaçılarak maliyet düşürülmüş. Şahsen bu malzemeye sahip makineleri tavsiye etmem, çünkü bende bir ara bayağı bir araştırma yapmıştım. Sırf bu yüzden vazgeçmiştim.
Mieleye gelince, paranız ve imkanınız varsa en doğru tercih olur.
Siemens ve Bosch'un zeolit teknolojisinden ve 6,5lt su tüketen cihazlarından uzak durmanızı bir dost olarak herkese tavsiye ederim. Aynı şey Beko-Arçelik içinde geçerlidir. 6,5lt suyla temizlik yapacak bir sistem daha geliştirilmedi maalesef.
Not: Ben bulaşıkların kabasını elde temizler ve iyice kolayladıktan bulaşık makinesine atarım diyorsanız 6,5lt su tüketen makinalardan alın. Hemde diğerlerinin 2 katı fiyata. Bu arada kendi yaptığınız temizlik süresini ve akan su miktarını da program süresine ve tüketimine eklemeyi unutmayın. Yoksa hata yapmış olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: erhan s40
Tam ankastrede kapak ve tutamak mutfak mobilyasıyla aynı olur, yani bulaşık makinesinin yerini bilmeyen biri makineyi bulamaz:) Estetik açıdan daha uyumlu da diyebiliriz. Ama zevk meselesi.
Siemens makine program özellikleri ve kalite olarak iyi. Tek sorun zeminin çelik yerine polinox olması. Yani ucuza kaçılarak maliyet düşürülmüş. Şahsen bu malzemeye sahip makineleri tavsiye etmem, çünkü bende bir ara bayağı bir araştırma yapmıştım. Sırf bu yüzden vazgeçmiştim.
Mieleye gelince, paranız ve imkanınız varsa en doğru tercih olur.
Hocam bilgileriniz için teşekkürler.İyi bir Yarı ankastre bulaşık makinesi diyebileceğimiz makinenin minimum özellikleri nelerdir?