Şimdi Ara

Bulanık fotoğraf..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar N73'ü alalı bi kaç gün oluyor.. Daha herhangi bir update veya benzeri yazılımsal ya da donanımsal birşey yapmadım.. Burada birkaç insanda daha gördüğüm bir sorunu sormak istiyorum, fotoğraf bulanık, düşük çözünürlüklü çıkıyor.. Video ayarları en yüksek derecede ve kapağa yapıştırılan plastik zamazingo çıkartılmış durumda.
    Bir şey yapmadan önce size danışayım dedim.. Firmware update'i yapsam geçer mi? Bir de nasıl update yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim internette diğer sitelerde gördüğüm update linklere vb şeylere bakmıyorum çünkü güvenemiyorum. Siz basit kısımlarını söyleseniz yeter..

    Forumda onlarca aynı sorunu olan insanın içinde tekrardan yeni bir konu açmak istemezdim fakat sorunu gördüğüm topic 352 sayfa, takdir edersiniz ki şimdi okumaya başlasam 3.25 kalınlığında gözlük takmak zorunda kalırım sorunu çözdüğümde. Bu sorunu olan ve halleden varsa bir öneride bulunabilir mi? Ben bu telefonu yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekebildiği için aldım, fotoğrafı bu denli dengesiz çözünürlükte çekiyorsa tıkaç yapsam yeri midir?..

    Kaba dilimden dolayı özür dilerim stressten ne yapacağımı şaşırır gibi oluyorum..







  • arkadasım oto focus oldugu ıcın foto cekerken ılk once bıraz az bas deklansore odaklansın cercevenın rengı yasıle donunce uzun bas ceker...

    ve goruntu super cıkar...
  • Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama kullanma klavuzunun sadece fotoğraf çekme, video kaydetme bölümlerini 3 defa okudum. Bu gün bir arkadaşım gelecek benimkiyle aynı telefonu olan. Onunla karşılaştırıp bir değerlendirme yapacağım. Eğer görüntü sorunluysa size örnek resmini atacağım.. O zaman ne derece bir berbatlıktan bahsettiğimi anlayabilirsiniz herhalde..
  • Yazılımsal veya donanımsal bir hata olma ihtimali yüksek.Eğer yakınınızda nokia servisi varsa götürün tamir ettirin veya 1 hafta olmadıysa iade edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.