Kımse alınmasın ama serbest pıyasa bu olsa gerek.Ben msi 8800gt oc ıcın 150tl fıyatla ılan acınca fiyat cok yuksek oluyor.Karta bızzat tanısmadıgım fakat saygı duydugum Burhan bey tarafından fiyat yuksek bulunup 120tl teklıf verılıyor.Su an ıse neredeyse aynı kartı (ha 9800gt amp ha 8800gt oc) kendısı 150tl fıyatla satıyor.
pm
kart tarafımdan alındı...
bir kart daha gitti izmire bu hafta izmire giden 7.ekran kartım
@-Rsan-
8800gt ile 9800gt arasında fark var yukarda mhzleri yazdım hocam gpu :700mhz ramler tam 2000mhz shaderlar 1700mhzdir ve kart ampdir.
sizin kart durumua göre 125 130ada gider
sizede hayırlı satışlar dilerim hala 8800gt gts 512 gts 250popülerdir.
Takip ediyorum.@demircibu iyi para kazanıyor,kanımca.Epey tanıdığıda var.Neden kendi sitesini ve forumunu yapmıyor, hayretle karşılıyorum.Yoksa kazanamıyormu.
quote:
Orijinalden alıntı: Arkas
Takip ediyorum.@demircibu iyi para kazanıyor,kanımca.Epey tanıdığıda var.Neden kendi sitesini ve forumunu yapmıyor, hayretle karşılıyorum.Yoksa kazanamıyormu.
Herkes burada satıyor Burhan'a özel bir durum yok.Ayrıca bir site açsan bir sürü masraf ve buradakiler oraya gelecek mi?Ama dh gibi bir kaynak dururken neden başka bir site açsın ki.Burhancım tam gaz gidiyon bakalım faaliyetlere devam . :))
Hocam hani pm atacaktım bana. Kaçmış ekran kartı.
Neyse birdahaki sefere unutma beni.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme