Şimdi Ara

@@ bugünkü menüde Zotac 9800gt amp var@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Üretim

65 nanometre
    Çekirdek hızı

700 MHz
    Paralel işlemci hızı

1700MHz
    Paralel işlemci sayısı

112
    Bellek hızı

2000MHz
    Bellek miktarı ve tipi

512MB GDDR3
    Bellek arabirimi

256-bit
    ROP sayısı

16
    Arabirim

PCI Express 2.0
    DirectX versiyonu

9 ve 10

Devamı:http://www.pclabs.com.tr/2008/08/06/zotac-geforce-9800gt-amp-incelemesi/2/#ixzz0h3iBvhNZ

fiyat:150tl

son 6kartımda izmire gitti bu başka ile gitsin arkadaşlar

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

HIZLI ULAŞIM İŞ cep tel: 0541 341 76 08 cep tel: 0536 346 76 08

refarans yorumu isteyenler burdan baksınlar 176yorum

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=43500

REFARANS İSTEYENLER LİSTEDEN SEÇSİNLER:

@-ece-@Hiper @ozyoldas @ataruz @mkoyuncu @bahadır_bado @$idikli @FATALIST @flava @centerland @erginates @R@ @Public_Enemy @economyst @h2o @esenlik @hhg @sermet_eren @hirO @g_guleryuz @mrrain @ serkanzencefil @rommedahll @eko75 @alobar @bayteo @eren @can2004 @bibioy01 @dargmen @Cihan.Yılmaz @Turgut @darknessbug @brtana @AbsoluteZero @kryeck @altwo @amddma @byramo @aliss @viperc @hovercraft @seso81 @sugarcocuk1 @stat@ @cliorsi@ stevensons @ZEPHYR@ okko@ DATADOT@ @meryüzlü shaddack @Technics@ bitkinjön @tosunermc @snairs @Jacktripper @bytepire @Lepotan @adil07 @goofy17 @signomis @siradan @eagle_eagle @necropotance @19 @CoRaSpIRIN @ikista @madlive @pkart @S. YıLDıZ @sentanoo @RockmaN @ilidan @korci @GobliN @CyberKnigh @vaypcnet @qzwxec @darkreign @nastayashiTR @ikiekmekbisamsun @_vitaly_cl @orkemay @eppro @tiCCky @sQuDoomer @serper @örümcek3511 @halit61 @ercanwins @NEGA @o2lisu @m134 @{PeGaSuS} @icarus777 @tolgacem @leonist74 @2n4...4Life @ibrahimstar @menem @kalpin @Ceyhun @skystar37 @Yoshımıtsu @*BlaCkEaGLe* @eMir32 @codalp @7he mcRp @vgulgec @Bugattı @cafesnet @cemguls @hamidesim @counseL @pinkcrow7 @ferhatugur @mertoni @Technos @bibibi90 @Canimasyon @Umit__Sen @cigabyte2 @msamy @disstortion-EP @cesar_ @RitueL @Mene @okanharman @soldier_x @josiah @biricikömer @cakalll @krmz38 @hapymyday @A ®h Pozitif @dsendil @losingrip @IeVeN @resfect @RevidaL enmisafir @boztuna @_Azza_ @FoRaSTeRo @Cose Turche @eixs @erkan44 @IIBelieveMeII @hidayetkurnaz@ kachus @ saygilı @bukowski 400 @mahoni_20 @akrobatt @_ToLg@_ @Come_ClaRity93 @2.elpc pazarı @spirituals @efkan_89 @programmer1 @DeathComesSlow @pepecura @karizmaturkish @XantoM @ibrahimaksoy_23 @MMXex @TAG Heuer @empas @ DEDENATOR @Kenjinn @kumsal824 @karahan_yel @visor @garahobit @EdaisY @ kaamobe @Volkan_17 @eronics @definal @mcelbis @erdemziya2 @x @Jeasme @ozden @erdem surme @xolo @yy2 @gargoylesgezgin @return @mehmetali.yildiz @selim_cansiz @Metalchurch @player75 @return @Temren @mpc @sevemem1985 @axu @CeFurkan @tasıyıcı @budakzeh @askerdem @Ertie @SAVIAR @SY34 @arda1811@dirkpitt19788 @judastr @teknoloji.murat @mypcservis @BeyzadeM @VISION @mav1li @AtillaHuN @isomu @kerimkaraman @onurx5 @yd33 @barisdragon @BuraX @tahir40 @nazmisayar @Penryn @Unzerstörbar @ay_erdi @susuzdedeli @crazyboy1 @roadless @onurunom @JasonT @SELBAL @baltimorro @Csi @Ahmet x 79 @EypSngl @Spect3r @hdtv @cobi @Legolas @Rec0VeRy @chako @turtur29 @Grimmjow JeagerJaques @akisse77 @Bianconero @mustafakeman @DI2ACULA @Faewox`@toydos @mussti19 @iktyas @raymanallstar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm attım.
  • hocam senin bu referansa göre yılın iş adamı secilmen gerek
  • 9 kayıtlı üye, 2 misafir bugünkü katılım az
  • oooo elamanlar burda yahu hey millet burda kalın bir yere gitmeyin
  • cok guzel kart

saticida saglam

150 tl de uygun geldi bana
  • +herzaman öğrenci indirimi yaparız paso şartı yok bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartın durumu nedir?garanti?fatura?içerik?
  • exadan alınmış yarın exa merkezdeki yakın arkadaşımı arayıp kart hakkında bilgi alıcam testleri yaptım sorunsuz testi geçti

faturası yok içerik mevcut
  • Kımse alınmasın ama serbest pıyasa bu olsa gerek.Ben msi 8800gt oc ıcın 150tl fıyatla ılan acınca fiyat cok yuksek oluyor.Karta bızzat tanısmadıgım fakat saygı duydugum Burhan bey tarafından fiyat yuksek bulunup 120tl teklıf verılıyor.Su an ıse neredeyse aynı kartı (ha 9800gt amp ha 8800gt oc) kendısı 150tl fıyatla satıyor.
  • pm
  • kart tarafımdan alındı...
  • bir kart daha gitti izmire bu hafta izmire giden 7.ekran kartım

@-Rsan-

8800gt ile 9800gt arasında fark var yukarda mhzleri yazdım hocam gpu :700mhz ramler tam 2000mhz shaderlar 1700mhzdir ve kart ampdir.

sizin kart durumua göre 125 130ada gider

sizede hayırlı satışlar dilerim hala 8800gt gts 512 gts 250popülerdir.
  • hayırlı olsun iki tarafada :)
  • Takip ediyorum.@demircibu iyi para kazanıyor,kanımca.Epey tanıdığıda var.Neden kendi sitesini ve forumunu yapmıyor, hayretle karşılıyorum.Yoksa kazanamıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Takip ediyorum.@demircibu iyi para kazanıyor,kanımca.Epey tanıdığıda var.Neden kendi sitesini ve forumunu yapmıyor, hayretle karşılıyorum.Yoksa kazanamıyormu.

Herkes burada satıyor Burhan'a özel bir durum yok.Ayrıca bir site açsan bir sürü masraf ve buradakiler oraya gelecek mi?Ama dh gibi bir kaynak dururken neden başka bir site açsın ki.Burhancım tam gaz gidiyon bakalım faaliyetlere devam . :))
  • Hocam hani pm atacaktım bana. Kaçmış ekran kartı.

Neyse birdahaki sefere unutma beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.