Şimdi Ara

BUĞÜN YOLDA BMW İ8 GÖRDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve dedim ki o arabaya asla sahip olamayacağım ben böyle dünyanın...

İlk defa canlı olarak gördüm efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çöp araba. m5 ve diğer klasik ve mat boyalı modeller efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

çöp araba. m5 ve diğer klasik ve mat boyalı modeller efsane

burayi terket

• Merak ettim baktım nasıl diye. Sahibinden.com'da sürekli bahsi geçen yer uçağı bu herhalde.

• Bende bugün Ferrari gördüm. Arcadium'un yanına park etmiş. Yeni bir şeye benziyordu. Modelini bilemem, pek hakim değilim arabalara. Büyük ihtimalle Newcastle'a girmiş kız kaldırıyordu sahibi.
  • hocam bu araçla şehirlerarası yol yapmaya izin var mı? diğer elektriklilerle yol yapmak yasaktı.

• Ben Avcılarda hem park hem seyir halinde defalarca gördüm. Cidden iyi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynisini yasamistim cok koyuyo be

• Babamı seçmek benim elimde değildi. Tek başıma helal yoldan kazanarak bu arabaya binemem. Dedem anca çocuk yapmış 10 kardeş babamlar biri ölmüş. Ula madem bakamayacan ne diye 10 cocuk yapıon be .......

• Oda bir sey mi ben her gun suruyorum ;))))))

Harbi dunya gozuyle gorunce bu araba mi dedim. Ote yandan uzuluyorum. Araba miladi oldu simdiki bindiklerimiz 5 seneye antika olacak eski tip olacak yollarda mekanik orasi burasi yanan yamuk arabalar istemiyorum

• bi gece otoyolda m5 gormüştüm bi yapıştırdı ucuyor mubarek
  • bi türlü ısınamadım bu yeni konsept araçlara daha çok m6 gibi araçları daha çok hoşuma gidiyor bmw nin
  • ulan millet fakiriz diye ağlıyor.herkesin altında araba var.sokak da her yer araba dolu.istanbul da fakir insan yok abi ya
  • Geçenlerde belgeselini izlemiştim i8'in, çok farklı üretim aşamalarından geçiyor.
  • Bende okulda gördüm, efsane araba
  • kayseride mi gördün? bende gördüm öğleden sonraydı herhalde
  • Bayrakli sgknin oralarda var bi tane arada goruyorum 7-8 aydir.Hakikaten gorunus olarak efsane bir sey,ilk gordugumde gozumu alamadim.Benim anlamadigim o arabanin orada ne isi oldugu,bildigin varos mahallesi orasi

• İ8 çöp
  • Senin bilgisayar, cep telefonu ve sahip olduğun diğer birçok şeyi görüp "o paraya asla sahip olamayacağım" diye düşünecek durumda olan milyonlarca insanı düşün dünyadaki.

Yaklaşık yarım milyar insanın temiz suya erişimi yok. Hayattaki en temel ihtiyaç olan temiz suya.

Bardağa sürekli boş tarafından değil, biraz da dolu tarafından bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Senin bilgisayar, cep telefonu ve sahip olduğun diğer birçok şeyi görüp "o paraya asla sahip olamayacağım" diye düşünecek durumda olan milyonlarca insanı düşün dünyadaki.

Yaklaşık yarım milyar insanın temiz suya erişimi yok. Hayattaki en temel ihtiyaç olan temiz suya.

Bardağa sürekli boş tarafından değil, biraz da dolu tarafından bakın.

Bilgisayar sadece dh ye girmeye yarıyor knk mario bile kasıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.