Şimdi Ara

Bugün-Yarın Almak İstiyorum Yardımda Bulunun Üstadlar İçeri LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 1-2 Güne Yeni Makinamı Toplayacağım İnşallah.Ama Tam Aklımda Belirmemş Şeyler Var Yardımcı Olursanız Çok sevinirm.

İşlemci e8400 düşündüm Biraz Bilgi Verir Misiniz? Öğrendiğim Kadarı ile e6750 ile aşa yukarı aynı ve çok daha üstü bi işlemci elektrik ısı olarak da kazandırıor bize 45 nm olduğundan dolayı kazandığım bilgiler bu yönde.
    Anakart Desek 2 model Düşündüm 2 side şuanda TR de gözükmüor
    1.ASUS P5K-E WI-FI AP(wi-fi falan gerekli degil ama oc konusunda çok övülen bi kart olduğu için seçme gereği duydum)

2.GIGABYTE P35 DS3R(Bu Kartta Oc konusunda çok övüldü Karar Veremedim Açıkçası)

Bunları Beklemeli miyim 45 nm Li işlemcimle uyum sağlicanı biliorm x38 lere göre ne eksiklikleri Olur ?
    Ram Olarak tam Karar weremedim işte OCZ Platinium 2x1 800 mhz Düşündüm Sizce Nasıl ? Farklı ne Olabilir ?
    Ekran Kartı palit 8800 sonic düşündüm piyasasada zotac ampler war ama 3-5 fps için 6-7 derece ısıdan kaybetmek mi yoksa 3-5 fps için tercih eder miydiniz?Fiyatları aşa yukarı aynı gbi
    NOT:Bu Sonic in Türkiye'ye gelen yeni serisi yeşil pcb lerinde fan controller sorunu warmış biri beni lütfen aydınlatsın
    Kasa Bu Akşam Lian-Li PC 007 Aldım in$. iyi bir kasadır.
    Psu Fsp BLueStorm II 500 w Düşünüyorum.
    Tüm Aklımdaki Sorularım Bu kadar Lütfen Acil Yardımcı Olursanız Çok Mutlu Olurm İyi Geceler Arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourStyle -- 28 Ocak 2008; 13:49:45 >

• E8400 rakibi E6750 değil E6850 ikiside 3GHz saat hızında çalışıyor.. her ikiside 1333FSB.. 8400 6mb, 6850 4mb seviye 2 önbelleğe sahip.. en önemli fark ise 6850 65nm, 8400 45nm
    Anakart olarak P35 DS3R derim..
    Ram için crucial,team,g.skill,geil,ocz bunlar şuan aklıma gelen iyi markalar..
    Ekran kartı Palitin 8800GT Sonic gayet iyidir.
    Kasan hayırlı olsun ancak Lian-Li tarz olarak hoşuma gitmiyor.
    Düşündüğün psu sağlam ve kaliteli...

Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

E8400 rakibi E6750 değil E6850 ikiside 3GHz saat hızında çalışıyor.. her ikiside 1333FSB.. 8400 6mb, 6850 4mb seviye 2 önbelleğe sahip.. en önemli fark ise 6850 65nm, 8400 45nm
    Anakart olarak P35 DS3R derim..
    Ram için crucial,team,g.skill,geil,ocz bunlar şuan aklıma gelen iyi markalar..
    Ekran kartı Palitin 8800GT Sonic gayet iyidir.
    Kasan hayırlı olsun ancak Lian-Li tarz olarak hoşuma gitmiyor.
    Düşündüğün psu sağlam ve kaliteli...

Hayırlı olsun

+1

• e8400 e6750 nin rakibi deil farkındayım e6850 demişsiniz bu ürün fiyat olarak 8400 ün çok üstünde Olup 65nm teknolojili.
    e8400 e6750 fiyatlarında (3-5 dolar yukarı sanırm) 45nm 3 ghz Ürün 45 nm Olduğu için daha az ısınıyor,daha az enerji harcıyor,daha çok overclock oluor

Ram olarak bu ramleri 95 $ + kdv Olduğu için seçtim OCZ PLATINIUM cl4 zamanlamaları var 2.2v%15 e kadar Garantisi Var.

Bu fiyat aralığında Önerebileceğiniz Başka Ram Var Mı ?

palitin 8800 soniclerinde son partide yeşil pcb olanlar sorunluymş fan controller'i Forumda birkaç arkadaşın elinde var bu sorunlu ürünler sorun şu:Fan %100 de sürekli dönüyor kardeşleri gbi 3-4 saniye den sonra susmuor.vdtool da fan controller menüsü yok ayrıca.
    Board şmdi ds3r piyasada yok gbi P5k-e wi-fi ap bu yerinde bi seçim Olur Mu ? Gigatek te şu ibare wardı Aklıma Takıldı. 1333 MHZ 4 ADET DUAL DDR2 800 2 ADET PCIX 16

ds3r ise 1333 MHZ 4 ADET DUAL DDR2 1066 1 ADET PCIX 16

Anladığım Kadarı İle ds3r 1066 ram desteği var ama p5k-e wi-fi nin yok
    Ama bu kartı Forumda Onlarca kişi Kullanıyor.Onlar'da prof kullanıcılar.Biri Bana Aklımdaki Şu soruları çözmeme yardımcı Olusn Lütfen

DİP NOT:45nm işlemciyi p35 bir boardda kullanman istiyorum yeterince perf. alırmıym x38 e göre ne gbi kayıplarım Olur sadece ddr2 ram kullanıcam.Birde 45nm'lerde Bios Prob. Varmış Gördüğüm Kadarı ile Biri Bana Bunu Anlatabilir Mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourStyle -- 26 Ocak 2008; 10:59:50 >

• ArkadaşLar Yardımcı Olabilir Misiniz ?
  • CORE 2 DUO INTEL-E8400 C2D 215.0000 USD 1 215 USD + KDV
    CORE 2 DUO GIGABYTE-P35-DS3R 179.0000 USD 1 179 USD + KDV
    DDR2 SDRAM KINGSTON-1 GB DDR2 800 29.0000 USD 2 58 USD + KDV
    PCIE MSI-NX8800GT-T2D512E OC 289.0000 USD 1 289 USD + KDV
    SATA2 SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 76.5000 USD 1 76.5 USD + KDV
    DVD YAZICILAR ASUS-1814BLT SATA 38.0000 USD 1 38 USD + KDV
    KASA THERMALTAKE-SOPRANO RS 101 119.0000 USD 1 119 USD + KDV
    TOPLAM : 974.5 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 1 149,91 USD

böyle bişi arıyorsunuz sanırım? bu parçalarda sorun olmaz.

ram konusunda çok para vermeye gerek yok fark olmadı genelde aldıktan sonra anlaşılır(tabi o.c hastası değilseniz)
    hdd,dvd-rw piyasanin en sorunsuz ürünler keza kasada hem bişimiyle hemde reel psu ile iyi.
    e8400 - e6750 den daha iyi ve güç tüketimi bakımından tasarruflu.
    msı 8800gt ile her oyunu oynanır
  • x0x hocam Teşekkür Ederim.

OC Hastası Değilim Gerekirse Az-Buçuk bişiler yaparm Asusn Kendi Programıyla Yapıldığı Taktirde Garanti Kapsamı Bozulmuyorumuş BIOS VS. GARANTİ dışı bırakıyor diye duydum,Biliyorum.Board sizce bu model mi asusta p5k-e wi-fi ap mi seçmeli ?
    Ram olarak düz Alsam OCsuz aynı perf. mi gösterecek zamanlamaları az olduğu için perf. iidr diye düşündüm VERITECH düz ozmn yeter bu şartta ?

Asus sata dvd olarak bunun üst model abisi 20x liyi seçmek daha doğru olur mu ?

ekran kartı Palit 8800 Sonic Düşündüm Fanı Yeterince Güzel Soğutma Değerleri iyi.

Yardımcı Olursanız Çok sevinirm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Yardımları Esirgemeyin Lütfen ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0x

CORE 2 DUO INTEL-E8400 C2D 215.0000 USD 1 215 USD + KDV
    CORE 2 DUO GIGABYTE-P35-DS3R 179.0000 USD 1 179 USD + KDV
    DDR2 SDRAM KINGSTON-1 GB DDR2 800 29.0000 USD 2 58 USD + KDV
    PCIE MSI-NX8800GT-T2D512E OC 289.0000 USD 1 289 USD + KDV
    SATA2 SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 76.5000 USD 1 76.5 USD + KDV
    DVD YAZICILAR ASUS-1814BLT SATA 38.0000 USD 1 38 USD + KDV
    KASA THERMALTAKE-SOPRANO RS 101 119.0000 USD 1 119 USD + KDV
    TOPLAM : 974.5 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 1 149,91 USD

böyle bişi arıyorsunuz sanırım? bu parçalarda sorun olmaz.

ram konusunda çok para vermeye gerek yok fark olmadı genelde aldıktan sonra anlaşılır(tabi o.c hastası değilseniz)
    hdd,dvd-rw piyasanin en sorunsuz ürünler keza kasada hem bişimiyle hemde reel psu ile iyi.
    e8400 - e6750 den daha iyi ve güç tüketimi bakımından tasarruflu.
    msı 8800gt ile her oyunu oynanır

arkadaşa katılıyorum.ram konusunda çok etkisi olmuyor overclock yapmadığınız sürece.ama yapacam diyorsanız ve bu konuda bilginiz varsa fiyat ve performans olarak team extreme derim yada patriot

• Arkadaşlar Anakart ds3r beklemeli miyim(Stoklarda yok) Yoksa Asus p5k-e Wi-fi Ap mi almalıyım.
    Palit 8800 sonic Düşünüorum soğutma açısından iyi fps testlerinde geri kalır bi yanı yok.
    Şmdilik deilde ilerde OC yapmak istiorm makul bi düzeyde extreme Bir Kullanıcı Değilim İlerde pc yetmez ise OC düşünüorum.Ondan fiyatları uygun ramler çok iyi Olur.Perf. Çok Fark Ediorsa Düz ramlerden 95 dolar civarı bişi yazabilirz ramlere.
    Bİrde Bana biri OC yapınca garanti kapsamlarını anlatabilir mi ?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourStyle -- 27 Ocak 2008; 14:24:41 >
  • Yardım Lütfen...
  • Arkadaşlar Flood Yapmak istemiyorum ama yarın sipariş vereceğim lütfen yardım edin..
  • Selamlar öncelikle DS3R stoklara tekrar giriyor Salı gününden itibaren ama yine de eğer bütçeniz uygunsa Asus P5KE-WiFi yi seçebilirsiniz .İkisi de doğru seçimler. OC için ramlere gelince OCZ Platinium - OCZ Reaper ve ya Corsair Dominator 2*1GB DDR 2 800 belleklerden birini seçebilirsin ama benim tercihim Corsair olacaktır. Palit 8800GT Sonic tercihi ise son derece yerinde bir tercih olacaktır. Şu ana kadar onlarca sistem topladım bu ürünle ve herkes fazlasıyla memnun soğutma ve sessizlik olarak da çok çok iyi .. Kolay gelsin.

www.hiteknoloji.com
  • E8400 199$
    p35 DS3R 124$
    corsair dominator 2*1 gb 800mhz 103$
    zotac 8800GT AMP 285$,
    seagate 250 GB 16MB cache SAta,NCQ 76$
    20X dvd rw 26$
    fsp blue storm II 500W psu 80$
    kasa vs.vs.

baştan aşağı kalite bir sistem.
  • Arkadaşlar Çok Teşekkür ediyorum.Board olarak uzun ömürlülük Tercihim Olacaktır bundan önce asus kullanıordm 6 senedir tık demedi kendisi :) Gigabyte eskiden çok sorun yaşıormuş sorduğum bir kaç bilgisayarcı gigabytelerin çok servise geldiğini söyledi.Bu Konuda Yorumda bulunun arkadaşlar lütfen.
    Sonic - Amp Karşılaştırmasına gelince testlerede bakınca 3-4 fps fark falan war aralarında gördüğüm kadarı ile ama sonicin soğutması son derece güzel.Extreme OC yapacak biri deilim makul düzeyde Ondan ramler normal kullanıcı için fazla kaçmasın ?

SON OLARAK DA ŞU SORUMU LÜTFEN CEVAPLAYIN.OverClock Ürünümüzü Garanti Dışı bırakıor mu yazılım beya bios üzerinden yapılandan bahsediorm fiziksel bi değişim olmadan asus boardlarla birlikte gelen Ai Booster yazılımı Asus izin verdiği için garanti dışı bırakmıyor diye duydum ne derece doğru ?

Lütfen Acil yardım yarın sipariş VermeK istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: YourStyle

x0x hocam Teşekkür Ederim.

OC Hastası Değilim Gerekirse Az-Buçuk bişiler yaparm Asusn Kendi Programıyla Yapıldığı Taktirde Garanti Kapsamı Bozulmuyorumuş BIOS VS. GARANTİ dışı bırakıyor diye duydum,Biliyorum.Board sizce bu model mi asusta p5k-e wi-fi ap mi seçmeli ?
    Ram olarak düz Alsam OCsuz aynı perf. mi gösterecek zamanlamaları az olduğu için perf. iidr diye düşündüm VERITECH düz ozmn yeter bu şartta ?

Asus sata dvd olarak bunun üst model abisi 20x liyi seçmek daha doğru olur mu ?

ekran kartı Palit 8800 Sonic Düşündüm Fanı Yeterince Güzel Soğutma Değerleri iyi.

Yardımcı Olursanız Çok sevinirm.

veritech kingston farketmez... dvd-rw üst modeli olur.
    anakartta gigabyte anakartları tavsiye ederim... asus ta alırsan problem olmaz.
    ekran kartı palit 8800 sonic le değiştirebilirsin... problem olmaz

• hiteknoloji nin dediğine Göre salı günü gelecek O zaman onu bekleyeyim Psu Olarak Ne önerirsiniz ?

FSP BLUESTORM II 500 W nası gider 550-600 bişi mi almak lazm psu ya Çok para ayıramadım BE QUIET Gibi Pahalı Marka Alamayacağım maalesf f/p Olursa çok iyi olur..

Birde şey soracağım şmdi tek hdd alıorm 2-3 ay sora bi 250 daha alırsam raid yapınca bilgilerim silinecek mi doğal olarak yoksa bunun herhangi bi programı war mı ? Birde Raid Yapınca tek 250 ye göre çok perf. artışı görür müyüm 73 dolar Vermeme Değerecek Mi ? Hddler sistemin en yavaş bileşeni ondan raid yaparsam Çok Perf. Artışı sağlanır mı ??

EDIT:Son parti 8800 sonic lerde bazı arkadaşlar problem yaşamış fan controller açısından biri bi açıklama getirebilir mi ?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourStyle -- 28 Ocak 2008; 0:06:40 >

• Arkadaşlar Yardımları Esirgemeyin Lütfen Yarın KISMETSE Sipariş Vermek İstiyorum..
  • Aldığın Lian li PC007 kasa çok güzel;soğutma ,sessizlik ,işçilik.FSP 500wat bluestorm II sistem için yeterli.İleriye dönük olrak FSP Epsilon 600 wat .ekran kartı Palit 8800GT Sonic(soğutması iyi ve sessiz)
  • Selamlar

Öncelikle son 1 hafta içerisinde en az 7-8 sistem toplamışımdır Palit 8800GT Sonic içeren ve hepside donanımhaberin değerli arkadaşlarıdır hiçbiri bir şikayette bulunmadı bu fan controller sorunu ile ilgili . F/P PSU ya gelince benim önerim kesinlikle LC POWER 560W Taurus olacaktır. Bu topladığımız siistemlerde hep bu psu yu kullandık hatta OErdem üstadım da şahittir çünkü o da yardımcı oldu bize montaj konusunda . Son derece sessiz bir PSU ve bence hak ediyor ücretini. Karar sizin ..Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.