Şimdi Ara

Bugün sevdiğim kıza açılıyorum beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
21
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, yaklaşık 9 aydır aralıksız konuşuyoruz. İlk başlarda hem ben hem o friendzone modundaydı biz birbirimize kız/erkek arkadaş bulma derdindeydik kardeş ayağındaydık yani. Okulun başlamasına yakın birbirimize sevgili bulma muhabbetini bırakmıştık artık, ben bir şeyler hissetmeye başlamıştım. 1 ay gibi uzun bi süre sonunda hislerimden emin oldum, ama açılmadım ona karşı çünkü ciddi anlamda çok iyi birisi, kimsenin kaybetmek istemeyeceği tipten. Beyler aslında işler bayağı karışık ben bu süre içerisinde birileriyle görüştüm aramız biraz açıldı şuan arada konuşuyoruz. Bu akşam her şeyi ona söylüyorum. Şans dileyin.

not: konuşma ss'leri saat 10 gibi gelicek beyler

Cevabin ss si beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboreactor -- 11 Kasım 2014; 20:57:08 >

• (Açılamadı)

edit: git yüz yüze konuş sanaldan olmaz bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaz Amca -- 10 Kasım 2014; 19:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız hasta bu sıralar, eskisi kadar yakın olsak gider söylerim ama yemiyo. zaten olumlu bakarsa yüzyüze teklif ederim
  • 9 ay olmasa da 5-6 aydır konuştuğum kıza 4 gün önce açıldım. Kendisi sevdiceğim olur şuan. Darısı başına

Edit: Abi sen böyle güzel güzel anlatınca ben gider yüz yüze konuşursun diyordum. Telefondan açılmakla büyük bir hata etmişsin :/ Bu durumun senin için ne kadar ciddi olduğunu hissettirmek için taa gözlerinin bebeğine bakarak yapman gerekiyordu bu konuşmayı. Ama sen burda 9 ay gibi uzun bir süreden bahsetmişsin. Hiçbirşey için geç değil. Al karşına konuş yine de. Hiç olmazsa yapmadığın için değil, yaptığın için pişman olursun. Kaybedicek birşeyin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 11 Kasım 2014; 13:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

9 ay olmasa da 5-6 aydır konuştuğum kıza 4 gün önce açıldım. kendisi sevdiceğim olur şuan. darısı başına

Eyvallah hocam inşallah
  • Bekliyoruz bende acilmistim 2 gun once. Uzgunum ayni duygulari bekleme benden dedi.😔

• Bende de bir tane var o kadar iltifat ettim sadece teşekkür etti şimdi açılsam diyorum ama korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 10 Kasım 2014; 20:33:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9 ay muhabbetiniz varmış.Bence bu iş olur %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Bende de bir tane var o kadar iltifat ettim sadece teşekkür etti şimdi açılsam diyorum ama korkuyorum

korkucak bi şey yok hocam zamanla dahada büyüyor hislerin bence bi an önce içini rahatlat ikilemlerle yaşanmıyor

• Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Bende de bir tane var o kadar iltifat ettim sadece teşekkür etti şimdi açılsam diyorum ama korkuyorum

korkucak bi şey yok hocam zamanla dahada büyüyor hislerin bence bi an önce içini rahatlat ikilemlerle yaşanmıyor

Rezil olmaktan korkuyorum nedense

• bol şans
  • normalde sanaldan etme derdimde iyi geçmişiniz var bu iş olur. çocuğunuzun ismini eyüphan koyun

• Evet beyler şunlarıda ekleyeyim aynı sınıftayız. Aramızda kalması şartı ile söylücem her şeyi hatta söyledim ama cevap yok. SS'ler ilk mesaja eklenecek
  • Ayni sinifta olmaniz riskli bir durum ama bu isin olmamasinin hic bir nedeni yokken reddedileceksin haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok açılma boğulursun

• Sadece içimi rahatlatmaktı amaç hocam o da oldu yani. Olacağı varsa olur zaten zorlayarak bi yerlere getiremem
  • olmaz o iş
  • SS'ler dediğm gibi geldi beyler. ilginiz için teşekkürler. kızdan bi cevap gelirse sizinle paylaşıcam
  • Kesin cevap verir hocam şuan o mesajlar 2-3 kız grubunda dolaşıyordur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.