Arkadaşlar bugün arkadaşımla kanyondan itibaren yürümeye basladık ve baya yürüdük. İleriden sola girdik ve bu cadde büyük ve uzun bir caddeydi ,dersaneler,büfeler falan vardı ve kalabalıktı.O sırada gözümüze ''Tavuk Döner 1 tl'' - ''Pide Tavuk 1 tl'' yazıları ilişti . Martı eti olduğunu düşündük ancak açlık hissi bu gerçeği göz ardı ettirdi bize.Arkadaşlar sanırım martı etiydi yediğimiz.Şu an ağzımda iğrenç bir koku ve tat var ayrıca midemde volkanik hareketler var sanki,kaynıyor ve gurulduyor.
ördek yemiştim fransada bi fark yok, normal kuzudan psikoljik sendeki, bence
Bir Sylar hayranına yapılacak şey mi
Şaka bir yana geçmiş olsun. Acaba ciddi bir zararı var mıdır?
Ekşi sözlükte baktım şimdi,bunun çok zor bi ihtimal olduğunu yazmış bir yazar, aslında martı eti değil , az porsyon olarak sunulan kartlaşmış ve bol yağ ile karıştırılmış tavuk eti olduğunu yazmış yazar..
quote:
Orijinalden alıntı: ρѕусhо
Ekşi sözlükte baktım şimdi,bunun çok zor bi ihtimal olduğunu yazmış bir yazar, aslında martı eti değil , az porsyon olarak sunulan kartlaşmış ve bol yağ ile karıştırılmış tavuk eti olduğunu yazmış yazar..
sen de bunu yedin.
quote:
Orijinalden alıntı: Lev
quote:
Orijinalden alıntı: ρѕусhо