Şimdi Ara

Bugün otobüste yaşadığım utanç verici olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala utancımdan ne yapacağımı bilmiyorum. Şu havada yorganı üstüme çekip uyudum. Sabah okula gittim, öğrenci işlerinde işim vardı. İşimi hallettikten sonra otobüse bindim(bu arada adanalıyım, şu mavi otobüsler var ya yüreğir tarafına giden, onlara bindim). Altımda da dar pantolon var, otobüs sallandıkça benim penis sürtüyor ha sürtüyor pantolona, erekte oldum. Yanımdaki kız da görmesin diye elimle kapamaya çalışıyorum, aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum insin diye. Yarı yolda otobüs bozulmaz mı? Ben sinirden ağlayacağım, stresten kafam patlayacak.. Nasıl inecem bu halde diye. Neyse herkes teker teker iniyor ve ben ise oturuyorum öyle. Kulaklığı taktım, duymamış gibi yaptım. Adam yanıma geldi bir de, ben hala ne oldu diye bakıyorum, penis ise stresten hala erekte. Mecbur tamam abi dedim, elimi cebime sokarak iniyorum otobüsten, duraktakiler de mal mal bakıyorlar suratıma. Bir iki gülen oldu, anladılar galiba. Otobüste bizim sınıftan bir kız olmasa umursamayacaktım ama hayatımı karartan bir anı oldu bu bugün.

• Serin hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken ben bile utandim. Gercekten kotu bir durum. Yigidin mali meydandadir kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.