Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? (855. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. 1358'mi bu yoksa 1157'mi? Rotap üzerinden mi aldınız yoksa butikten mi?
-
-
-
Herkese selam arkadaşlar uzun zaman oldu..Swatch DESTINATION MANHATTAN Modeli ile tekrar aranızdayım ))
-
People's republic of China
-
Bende geçen yılın sonunda almıştım. Fiyat ikiye katladı. Çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 25 Ekim 2023; 16:26:27 > -
Geldi yeni zümrüt yeşili C7 Citizen'imiz.
Tam adı Citizen NH8390-03XE
-
pam 1157 bir arkadaşıma amerikadan aldırdım kardeşim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen kullanabilirsin de ben kullanmam çin işi sahte saati yolda bulsam almam
sertifika vereyim sorgula orjinalmi değil mi 8 bin dolar saymışım
Sertifikayı ve saatin seri numarasını gösterin de özür dileyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seri numarası replika saatlerde de bulunuyor. Size tavsiyem eğer orijinal aldığınızı düşünüyorsanız gidin saati kontrol ettirin. Önceki paylaştığınız fotoğrafta L SWISS MADE L yazan kısmında I harfinin diğer puntolardan küçük oluşu replika modellerde öyledir, yoksa umurumda değil yani kimin sahte saat kullandığı.
-
-
replika saatlerde yazan seri numarayı panarainin sitesinde sorgulamak için gir dene karşına ne çıkıyor birde benim saatimdekini gir görürsün sitede kendinde sorgulayabiliyorsun orjinalliğini
-
Bugün gelen yeni arkadaşımız Tissot Heritage 1938 Small Second (Ref: T142.428.11.082.00)
-
Çok güzel, güle güle kullanın, ben de bunun somon kadranına yürüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun. Valla üçü de pek tatlıdır, bence yürümeyin koşun.
-
Arkadaşlar merhaba konyali saat den 18133 tl lik hediye çekim var 17000 tl ye satiyorum. Normalde kendim kullanacaktim fakat acil ihtiyaçtan dolayı satiyorum. İsteyen bana ulaşabilir mi? İsteyen olursa direk bir konyali saat mağazasında da buluşabiliriz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X