bir belge için kimlik fotokopisi çektirmem gerekiyodu ama yakinda kirtasiye bulamadim.2-3 sokak ilerde rastgele bi kirtasiye gordum ve girdim.adam telefonla konusuyodu ve kimligimi uzatinca fotokopu istedigimi anladi, aldi kimligi fotokopi cekti.bu arada ben de elimde 10kurus tutuyorum ucretini odeyecegim.neyse cekti fotokipiyi -renksiz- ne kadar abi dedim 50kurus dedi.ulan bi fotokipi be.bozuk yoktu cikardim 20lira verdim ve verirken icimden ulan haram zehir olsun diye sovdum.adam kasadan parayi cikarirken telefondakine abi bi dakika dedi parayi saydi ve bana verdi.bir 10 lira ve bozukluklar vardi.parayi saydim ve tam 20lira cikti.arkama bile bakmadan gulumseyerek yurudum ve pisman degilim
Pişman olman lazım
Gülüyozmukanka?
ayıp etmışsın
yav 50kurusa fotokopi mi olur be??ayrica ben haram etmistim zaten su an karda olan o oldu haram parayi kazanmadi
quote:
Orijinalden alıntı: Toriko
ayıp etmışsın
10 kuruşa ne fotokopisi ? 50 kuruş çift baskı için fotokopi gayet normal.
quote:
Orijinalden alıntı: Gülüyozmukanka?
yav 50kurusa fotokopi mi olur be??ayrica ben haram etmistim zaten su an karda olan o oldu haram parayi kazanmadi
Haram edilen parayı sen kullanıyorsun sen secilmiş kişisin evlat
nerenin normali o? ben cogu yerde 5kurusa cektiriyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Alıntıları Göster
Tek sayfa 5 veya 10 kuruştur da 50 kuruş için de yapmasaydın keşke.
quote:
Ama haram mali sen aldin
quote:
quote:
5 kuruş mu? orası neresiyse gelip biz orda çektirelim fotokopileri ciddiyim...
dedigim yer istanbul... burada tek sayfa 25 kuruş. nufus cüzdani ise genelde 50 kuruş olur.
quote:
quote:
quote:
dedigim yer istanbul... burada tek sayfa 25 kuruş. nufus cüzdani ise genelde 50 kuruş olur.
Alıntıları Göster
günahı sana dostum sorsaydın çektirmeseydin
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
günahı sana dostum sorsaydın çektirmeseydin
Alıntıları Göster
o adam olmasaydı görürdüm o zaman ramazan da oruçlu oruçlu bütün semti gezerdin bir fotokobi için... sonra adama gidip 5 lira dese bile çektirirdin.
suan dusundum de degmez 50kurus icin yarin gidip verecegim
quote:
quote:
quote:
Marmara uni goztepe kampusunun karsimnda 5 kuruş
fakir kardeşim ilk defa mı çıkıyorsun sokağa. fotokopi için cebinde 10 kuruş taşıyormuş birde. sen hiç utanmadın mı o 10 kuruşu vericek iken_
nasıl insanlarsınız anlamıyorumki. umarım o 50 kuruşun acısı fazlasıyla çıkar sizin gibilerden
quote:
Orijinalden alıntı: Jason16
o adam olmasaydı görürdüm o zaman ramazan da oruçlu oruçlu bütün semti gezerdin bir fotokobi için... sonra adama gidip 5 lira dese bile çektirirdin.
Alıntıları Göster
Kendine haram ettiği paradan pişman olmayan nadir insanlardansın.
quote:
Orijinalden alıntı: Jason16
Alıntıları Göster
Bizde 25 krş. 50 krş biraz fazla olabilir ancak işlettiği yere göre değişir. İşlek bir caddedeyse normaldir, sonuçta adam da vergi, kira veriyor. Ondan kazanma bundan kazanma ne yiyecek bu esnaflar?
quote:
Orijinalden alıntı: Roccoti
fakir kardeşim ilk defa mı çıkıyorsun sokağa. fotokopi için cebinde 10 kuruş taşıyormuş birde. sen hiç utanmadın mı o 10 kuruşu vericek iken_
nasıl insanlarsınız anlamıyorumki. umarım o 50 kuruşun acısı fazlasıyla çıkar sizin gibilerden
arkadasim ozrun mu var oturdugum yerde 5 kurusa fotokopi cekiliyor ayrica bozuk param 10 kurus vardi yanimda allaha sukurfotokopi makinesi alacak kadar param var
quote:
bir belge için kimlik fotokopisi çektirmem gerekiyodu ama yakinda kirtasiye bulamadim.2-3 sokak ilerde rastgele bi kirtasiye gordum ve girdim.adam telefonla konusuyodu ve kimligimi uzatinca fotokopu istedigimi anladi, aldi kimligi fotokopi cekti.bu arada ben de elimde 10kurus tutuyorum ucretini odeyecegim.neyse cekti fotokipiyi -renksiz- ne kadar abi dedim 50kurus dedi.ulan bi fotokipi be.bozuk yoktu cikardim 20lira verdim ve verirken icimden ulan haram zehir olsun diye sovdum.adam kasadan parayi cikarirken telefondakine abi bi dakika dedi parayi saydi ve bana verdi.bir 10 lira ve bozukluklar vardi.parayi saydim ve tam 20lira cikti.arkama bile bakmadan gulumseyerek yurudum ve pisman degilim
hocam bizim burada d öyle yazmış bide fotokopi 10 krş kimlik fotokopisi 50 krş deli oluyorum damat tıraşı gibi bir şey bu herhalde!!