Şimdi Ara

Bugün Kanal 34'ü Sakın Kaçırmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü ARABESK RAP'IN KRALLARI CUMA GÜNÜ TV'DE CANLI YAYIN KONUĞUM Diyor. Lütfü BULUT

Bugün Kanal 34'ü Sakın Kaçırmayın!!!

• sunucu çok karizma yalnız
  • senin kanal 34'ün kurucusu-editörü-sunucusu-genel başkanı-dizi oyuncusu-haber spikeri, olduğunu biliyoruz gelip burda kendi kanalının reklamını yapman çok ayıp, senin gibi işine hile karıştıran hiçbir şeyi olması gerektiği yapmayan reyting alabilmek için her türlü taklayı atan insanlardan nefret ediyorum bir şeyide hakkıyla yapın, böyle gereksiz reklamlar yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Seni elime verseler bir kaşık çay kaşığında yüzdürür daha sonrada kafana ayakkabılarımı giydiririm terbiyesiz tembelekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

senin kanal 34'ün kurucusu-editörü-sunucusu-genel başkanı-dizi oyuncusu-haber spikeri, olduğunu biliyoruz gelip burda kendi kanalının reklamını yapman çok ayıp, senin gibi işine hile karıştıran hiçbir şeyi olması gerektiği yapmayan reyting alabilmek için her türlü taklayı atan insanlardan nefret ediyorum bir şeyide hakkıyla yapın, böyle gereksiz reklamlar yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Seni elime verseler bir kaşık çay kaşığında yüzdürür daha sonrada kafana ayakkabılarımı giydiririm terbiyesiz tembelekler.

• @duygusal-adam

Gecenin bu saatinde bu kadar efor sarfetmene gerek yok Siz de izleyinki yeni bir canlı türü keşfedin. Belgesel tadında bir program olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

senin kanal 34'ün kurucusu-editörü-sunucusu-genel başkanı-dizi oyuncusu-haber spikeri, olduğunu biliyoruz gelip burda kendi kanalının reklamını yapman çok ayıp, senin gibi işine hile karıştıran hiçbir şeyi olması gerektiği yapmayan reyting alabilmek için her türlü taklayı atan insanlardan nefret ediyorum bir şeyide hakkıyla yapın, böyle gereksiz reklamlar yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Seni elime verseler bir kaşık çay kaşığında yüzdürür daha sonrada kafana ayakkabılarımı giydiririm terbiyesiz tembelekler.

hayır benim

• Gerçek değil di mi bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LoL isimlere bak hayal cash mizah dj mutlu dh miami es zuhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevab Veremedi

Gerçek değil di mi bu ?

http://www.habertempo.com/medya/arabesk-rapin-krallari-cuma-gunu-ekranda-h554.html

Bilmiyorum bende inanamıyorum.Doğru değildir inşallah
  • Kanal 34 ? İlk defa duydum ama izlerdim olsaydı rezillik diz boyu nede olsa !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.