Şimdi Ara

BUGÜN FİAT EGEA'YI İNCELEDİM. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç premium görüntüsü vermeye çalışan linea resmen tavsiye edilecek değil zaten iç tasarımı berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 21 Ekim 2015; 20:00:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

Automobilista vardi bi ara. o bile birakti bu isleri :)

Onun bırakması normal o 2 senedir bu forumda takılıyordu + olarak hayatında ayağı debriyaj pedalı bile görmemiş sadece masa başında izlediklerini ve duyduklarını söylüyordu burada.

Ben inceliyorum,Günlük hayatımda araç kullanıyorum.Okuduğum okul bile bu iş ile ilgili.Buradaki bana ahkam kesenlerin çoğuna 4 zamanlı bir motordaki zamanları say desem Goog'le bakmadan söyleyemez.Ama biz 17 yaşındayız diye hemen ağa abi kesilip nasihat'a başlıyorlar.
  • MaVu! kullanıcısına yanıt
    Siz çok yanlış geldiniz.

Motor bölümü öğrencisiyim.Motorun çalışma prensibini veya mekanik parçalarının işlevini vs buradakilerin %95'inden iyi bilirim Üstüne bilmekde değil çoğu pratikte eline anahtar alamazken ben motoru civatasına kadar söker çatır,çatırda toplarım..Burada sizin gibi ağkam kesenler google amcaya bakmadan 4 Zaman'ı bile söyleyemezler.

Gelelim Linea Egea arasında fiyat farkına o söylediğiniz rakamlar sadece net'ten baktığınızı gösteriyor.Linea 1.3 Mjet urban'ı 50.000 TL'ye alabilirsiniz.Aynı kombinasyon Egea 63.000 TL -2000 TL'de indiirm yapıyorlar.61.000 Yapar 1.6 Mjet lounge olunca makas dahada açılıyor.

Daha siz egea'nın hangi sınıf olduğunu bilmiyorsunuz.Öğrendiğiniz zaman Beni eleştirirsiniz.

Showroomda aracı incelerken benimi gözetlediniz?Çekingen takıldığım yok.Oldukça olgun şekilde girdim içeri Hanfendi hoşgeldiniz dedi hoşbulduk dedim girdim efendi,efendi inceledim.Çıktık.Ama efendiliği Çekingenlik olarak tanımlıyorsanız yapabileceğim birşey yok.Bu arada cebimde tek kuruş yok ama 2-3 tane egea alacak kadar paramız var.Bu tarz şeyleri kendinize sıkıntı etmeyin

• FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim.

Türkiyede mühendislik kadrolarında dahi şahin doğan motorlarının eğitiminin verildiği bir ülkede endüstri meslek lisesinde karbüratörlü motorla uğraşmanın burada bi değeri yok.

O yüzden sen benim hala ne demek istediğimi anlamıyorsun, anlayamazsın. Her gün profesyonelce motorlarla uğraşan bir abin var karşında, yanımda senin gibi birçok öğrenciye ders niteliğinde eğitimler de veriyorum.

Multijet Urban'ın net fiyatı 61.000 TL, kampanyalı fiyatı ise 57.000 TL, her gün satışın içinde olan birine fiyatları mı öğretiyorsun bu yaşında? 50.000 TL'ye sıfır urban veren bir showroom varsa numarasını verebilir misin? Egea' Jetta'nın , Focus'un , Civic'in mi rakibi? Egea B sedan liginde bir otomobil. C sınıfı değil :) O yüzden raikbi elyse ve 301'dir.

Evet sana son nasihatim, terbiyeli edepli ol. kendini geliştir, dediğim gibi yüz yüze dahi konuşamayacğaın insanlara burada idrar yarışı yapar gibi yorumlar atma.

E mi güzel kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Yavv abicim şu kafadan bir çıkamadınız.Neymiş?Sen daha iyisini yapda onu alalım
    Benim işim araç üretmekmi?Banane ben bindim malzeme kalitesine,Donanım'ına fiyat'ına yani genel olarak alınabilirliğine baktım.ALINMAZ DİYORUM.
    Marka fanatikliği veya fiat'ı kötülemeye çalışsam bunun yerine linea alın demem.Ben sadece aradaki farkı hak edecek birşey yok diyorum.

Bu arada yaş kısıtlaması neden getirilsin ki?Varmı böyle birşey?17 Yaşındayım ama arabada kullanıyorum,inceliyorumda ama 30 Yaşında olup eline direksiyon değmemeiş arabanın a'sından anlamayanlarda var.Onlar gelsin bu foruma sırf ben yaşım 17 diye girememeyimmi?Bu nasıl kafadır?

Ayıca sürekli böle uçkur,uçkur dediğinize göre aklınızdan şeyiniz hiç çıkmıyor galiba

Ben hafta sonu okula hafta içide çalışma ve spor hayatı olan bir insanım Diğer ergenler gibi Sabahtan geceye kadar kız kesen apaçilere benzetmeyin.

Bu de bilmiş bilmiş konuşmuş. Doğuş otoyu sevmiyorum ama bazen iyi yapıyor. İnternette hakkında kötü haber görünce mahkemeye dahi veriyor vatandaşı. Bizim ergenlerde doğuş tan korkusuna bi şey yazamiyolar. FIAT ta aynini yapsa da şu çocuğu yazdıklarından dolayı mahkemeye çıkarsa da, mahkeme köşelerine reşit olmadığı için babasıyla beraber uğrasa.

Utanmadan bıdı bıdı yapmışsin bi de. Araba almaya yaşın yok. Kendi ayakların üzerinde durmayı bilmiyorsun. Daha reşit değilsin. Pişkin pişkin konuşup abilerini burada sinir ediyorsun. Konu aslında silinmesi, üyenin de ceza alması lazım.

• MaVu! kullanıcısına yanıt
    Yok abi o Hurda motorlarla uğraşmıyorum.

57.000 TL Linea için çok uçuk Samsun birmot 50-52.000 Civarına bırakıyor.Netten Tel'i bulabilirsin.

Bu arada yüz yüze konuşayamacağım adam yok bu forumda.50 Cm kollu Fıtnees hocam ile konuşuyorum sizle neden konuşamayayım onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 21 Ekim 2015; 21:20:37 >
  • Yine 17 yaşındaymış. Bizim burada 22 yaşında arabası var elemanın ama girdiği ehliyet sınavında 2. kez kaldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

Automobilista vardi bi ara. o bile birakti bu isleri :)

Onun bırakması normal o 2 senedir bu forumda takılıyordu + olarak hayatında ayağı debriyaj pedalı bile görmemiş sadece masa başında izlediklerini ve duyduklarını söylüyordu burada.

Ben inceliyorum,Günlük hayatımda araç kullanıyorum.Okuduğum okul bile bu iş ile ilgili.Buradaki bana ahkam kesenlerin çoğuna 4 zamanlı bir motordaki zamanları say desem Goog'le bakmadan söyleyemez.Ama biz 17 yaşındayız diye hemen ağa abi kesilip nasihat'a başlıyorlar.

Araci kullanmadan karar verdigin icin bu sekilde tepki aldin. Benim sahsen yas takintim yok. 20 yasini gecmis ama beynini kullanmayi bilmeyen bir suru tanidiklarim var.bu nedenle yasa takilmam hic. Akil Yasta degil bastadir diye bosuna dememisler.
    Hem zaten bu yasta ogrenmek guzel bir sey. yas ilerledikce ogrenmek zor oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

Bak yüzyüze konuşamayacağın insanlara buradan okul münazarasında kalmış gibi yorumlar yapıyorsun. 17 yaşındasın yani daha 98 doğumlusun. 98.

Daha otomobilin nasıl güç üretip nasıl yere bastığını, motorun çalışma prensibi ve lineadan kötü dediğin otomobil hakkında elinde hiçbir bilgi yokken sen bu laubali davranışlarda bulunuyorsun. Sana otomobil yap diyen yok, eleştirebilecek kadar bilgin var mı yok mu onu sorguluyor insanlar ve sen bunu anlamayacak kadar küçüksün. işte bu senin yaşının getirdiği bir durum. Anlayabiliyor musun ?

Ayrıca insanlara yanlış bilgi veriyorsun. linea 1.4 fire 77 hp'dir. başlangıç fiyatı 45.000 tl, ve Egea'dan çok daha az donanıma sahip bir otomobildir. Egeanın minimum donanımı lineanın orta donanımından daha dolu. ve 1.4 95 beygirlik motor 77 Fire'dan çok daha gelişmiş bir motordur. fiyatı ise 49.900 TL. aradaki motor donanım ve güncellik farkının 4 bin TL.

1.3 Mjet ise aynı şekilde linea 56 bin tl iken, egea 60.000 tl, yani aradaki fark yine 4 bin tl.

Egea B sedan liginden bir otomoobil, rakibi ise symbol , 301 gibi otomobillerdir. kıyas çerçeveni daha çizmeyi bilmiyorsun. sonra gelişi güzel yorumlar yapıyorsun.

Daha yolun çok başındasın, showroomda çekingen çekingen cebinde tek kuruşun yokken araç incelemenin burada bir geçerliliği yok.

Tam olarak bilmiyorum, nasil bir altyapiya sahip ama eger bu aracin standartlari symbol, 301 ayarindaysa, DÜZ VİTESLİ en fullundeki 71000 liralik fiyat etiketi sacmaliktan baska bisey degildir. Yaziktir gunahtir.

• kisileri degil,arabayi tartisalim. forumun kurallarina uygun ise özgür internet ortamini mahalle baskisiyla,taraftarlikla yasanmaz hale getirmeyelim. bu foruma genel ortak akil nedir diye ogrenmeye geliyoruz bir cogumuz, her sinif ve katmandan insanimizin katki saglanmasi onemlidir.
    alt kültür yapip bir sinifin kurtarilmis forum kosesi olursa anlami kalmaz lütfen.

dedikodu ile degil ölculebilir kiyaslanabilir arac degerlendirmede onemli.nitel,nicel gözlem ve siniflandirma ilkokul 2 de ogretiliyor.

zevk ve renk kiyaslama da kirici yikici algilamayalim. mali ureten,cizen tasarlayan baksin musteri geridonusleri degerlendirsin.bize ne biz genel olarak musteri gozuyle alinirligini tartisiyoruz zaten.buna beyin firtinasi olarak bakalim.

su yorum hakli bence arabanin adam gibi ege seklinde yazilmasini tercih ederdim.musterisi geliri belli kulturu belli. yunancasini git yunanistanda sat.

http://www.allpar.com/cars/chrysler/100/index.php

dodge dart ve chrysler 200den gelen bir araba.dis gorunusunu begendim. sinifindaki bir cok sedan araba cok cirkin yada on baska arka baska biri cizmis gibi eklektik. bu arabanin dis cizimi,on izgara far, arka tasarim uyumlu bir ruhu var. bir ust siniftaki sedanlara da bu tarz bi cizim hos olur.

berlin duvari on gogus corolla ve bu benzemis ve bence iyi. vitesteki sahinden kalma citcit varosluk ekliyor.
    lpg uyumlu motor,mumkumse honda gibi fabrika cikisi lpg olsa iyi olur.

bence her araba gibi bu da pahali ama bu paraya baska ne alinir diye bakinca fena degil.

amerikada bu sase uzerine 2.0 ve ya 2.4 cc motor konusuluyor.biz ölü 80-100 beygir hesabi yapiyoruz.

surmedim ama ilk bakista dis cizim,servis yayginligi,bursa uretim gibi nedenlerle sinifi icinde iyi yer edinir.halk arabasi olmasi icin fiyatin biraz daha ucuz olmasi gerekirdi.

• Konu açmak için Yazılmış, vakit kaybı

• quote:

Siz çok yanlış geldiniz.

Motor bölümü öğrencisiyim.Motorun çalışma prensibini veya mekanik parçalarının işlevini vs buradakilerin %95'inden iyi bilirim Üstüne bilmekde değil çoğu pratikte eline anahtar alamazken ben motoru civatasına kadar söker çatır,çatırda toplarım..Burada sizin gibi ağkam kesenler google amcaya bakmadan 4 Zaman'ı bile söyleyemezler.

Gelelim Linea Egea arasında fiyat farkına o söylediğiniz rakamlar sadece net'ten baktığınızı gösteriyor.Linea 1.3 Mjet urban'ı 50.000 TL'ye alabilirsiniz.Aynı kombinasyon Egea 63.000 TL -2000 TL'de indiirm yapıyorlar.61.000 Yapar 1.6 Mjet lounge olunca makas dahada açılıyor.

Daha siz egea'nın hangi sınıf olduğunu bilmiyorsunuz.Öğrendiğiniz zaman Beni eleştirirsiniz.

Showroomda aracı incelerken benimi gözetlediniz?Çekingen takıldığım yok.Oldukça olgun şekilde girdim içeri Hanfendi hoşgeldiniz dedi hoşbulduk dedim girdim efendi,efendi inceledim.Çıktık.Ama efendiliği Çekingenlik olarak tanımlıyorsanız yapabileceğim birşey yok.Bu arada cebimde tek kuruş yok ama 2-3 tane egea alacak kadar paramız var.Bu tarz şeyleri kendinize sıkıntı etmeyin

"ağkam kesmek" yanlış; ahkam kesmek olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

Bak yüzyüze konuşamayacağın insanlara buradan okul münazarasında kalmış gibi yorumlar yapıyorsun. 17 yaşındasın yani daha 98 doğumlusun. 98.

Daha otomobilin nasıl güç üretip nasıl yere bastığını, motorun çalışma prensibi ve lineadan kötü dediğin otomobil hakkında elinde hiçbir bilgi yokken sen bu laubali davranışlarda bulunuyorsun. Sana otomobil yap diyen yok, eleştirebilecek kadar bilgin var mı yok mu onu sorguluyor insanlar ve sen bunu anlamayacak kadar küçüksün. işte bu senin yaşının getirdiği bir durum. Anlayabiliyor musun ?

Ayrıca insanlara yanlış bilgi veriyorsun. linea 1.4 fire 77 hp'dir. başlangıç fiyatı 45.000 tl, ve Egea'dan çok daha az donanıma sahip bir otomobildir. Egeanın minimum donanımı lineanın orta donanımından daha dolu. ve 1.4 95 beygirlik motor 77 Fire'dan çok daha gelişmiş bir motordur. fiyatı ise 49.900 TL. aradaki motor donanım ve güncellik farkının 4 bin TL.

1.3 Mjet ise aynı şekilde linea 56 bin tl iken, egea 60.000 tl, yani aradaki fark yine 4 bin tl.

Egea B sedan liginden bir otomoobil, rakibi ise symbol , 301 gibi otomobillerdir. kıyas çerçeveni daha çizmeyi bilmiyorsun. sonra gelişi güzel yorumlar yapıyorsun.

Daha yolun çok başındasın, showroomda çekingen çekingen cebinde tek kuruşun yokken araç incelemenin burada bir geçerliliği yok.

Hocam yanılıyor olmayasınız ? Egea C segmenti diye biliyorum ben.Çünkü bu kalite bu büyüklükte ve bu fiyat aralığında bir araç b segmenti olamaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.