Şimdi Ara

Bugun Doğum günüm ama Zerre heyecan yok valla..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş oldu 25... Bi yaş daha eskittik... Eve gelirken tekele uğrayamadim zaten çokta istemiyodum ama usuldendir diye mecburen bi kaç birayla idare ettik arkadaşlarla şarki marki takildik şimdilik.. Yazmak anlatmak istediğim Mevzu bu değil aslinda.. Karişik bir anlatim olucak en tabiki provasini yapmadim yazacaklarimin kafama estiği ve aklima geldigi şekilde yaziyorum.. (Hafif çakirkeyifim harf hatasi olursa ksr bakmasin kimse)

ne diyodum, Heyecan kalmamiş usta içimde.. neblim yani havaya uçmam gerekmiyo yani ama bi yenilik duygusu vardi eskiden şimdi o da kalmamiş içimde.. '' Yarin doğum günün mü ? '' hee evet doğum günüm..

12'den sonra Mesajlar falan geliyo ama insanlarin içinden geçenler değilde basma kalip mesajlar.. kafiyeli fln böyle.. içtenlik yok.. Normalde yüzyüze size o sicakligi göstermekten çekinen araya mesafeler koyan insanlar söz konusu mesaj olunca sanki dersin koyun koyuna yatip kalkiyoruz sahte içtenlikler dilekler fln...

Ha bide şu Gece 12'de mesaj çekip Gööya ilk kutlamak istemek olayini da anlamiyorum.. Ulan bu ne saçma salak bi harekettir ya Gündüz cebine mi girdi.. Gündüz olsun güzel güzel kahvaltini et kendine gel al telefonunu eline sonra arayacan mi mesaj mi atican yap napicaksan da yani Bana Hep salakça geldi 12:01 olmasini bekleyip mesaj atmak.. Öyle işte..

Neyse, keyfim yerine gelsin, Yenilik olsun hemde ihtiyacim vardi diye Kendime doğum günü hediyesi olarak 23'' mönitör aldim.. Güzel bişiymiş Ekrana Full HD bakmak.. Filmleri büyük ekranda izlemek fln.. Eski 19'' lcd'den sonra bu eşekten inip uçağa binmeye benzedi..

Şimdilik kafama esenler bunlar... Admin keyfine göre silebilirsin deeee Silmeyebilirsin de... Ben içimdekileri döktüm yeter bana...

• Face in varsa duvarını kapat sahte mesajlar yer kaplamasın

Geçen sene face ten 200-300 kişi yazdı bu sene face i dondurdum bakalım gerçekten hatırlayanlar var mı diye

Gelen mesaj sayısı 4
  • Adam olmak ve kadın olmak böyle bir şey işte. Doğum günü kutlamak gibi çocukça eylemlerin artık çok saçma geliyor olması insanın düşüncelerinin olgunlaştığını gösterir. Bu yüzden diyorum insan 18 yaşına girince değil, 25 yaşına girince adam/kadın olur diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.