Şimdi Ara

Bugün benim doğum günüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Thanks brother :)
    - Egea Cross 1.4 Urban Orman Yeşili -

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 17 Eylül 2017; 19:5:40 >
  • ee'si şu yani. Ben bu zamana kadar doğum günü kutlamalarını takmayan birisiydim. Ne kimsenin doğum gününü kutlarım ne de başkasının benim doğum günümü kutlamasını isterim (ki zaten kutlayan da peki kişi olmuyor). Böyle biriyim, bilmiyorum. Bu tür özel günler bana saçma geliyor. Yine de face kullandığım dönemler milletin doğum gününü kutlardım. Ne kadar samimi bir hareket orası tartışılır.
    Fakat bu yıl özellikle yakın arkadaşlarımın ve akrabalarımın doğum gününü kutladım. Çünkü bazı insanlar önemsiyor bunu.
    Neyse işte bugün benim doğum günüm, ve doğum günümü kutlayan çok az kişi oldu. Millet kendi doğumgünlerinde sabahtan akşama kadar eğlenip parti hard yapıyor. Ben ise pc başında dh'de takılıyorum.
    En yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı, hatta bugün onunla konuştuk. Ama üzülmedim veya kırılmadım. Çünkü dediğim gibi bana saçma geliyor zaten. Çok çok az arkadaşım arkadaşım var, onlar da çok güvenilir insanlar, yapmacık değiller. Zaten aynı kafalardanız. Doğum günümü kutlayıp kutlamaması beni olumlu veya olumsuz etkilemiyor.
    Gerçi sabah süpriz bir kutlama oldu. Bir arkadaş pasta almış bana, hiç ummuyordum çok sevindim.
    Sonuç olarak 27. yaşına bastım. Daha önceki 26 yaş günüme göre hiçbir değişiklik yok.
    Ama bilemiyorum işte. Acaba "ulan ben niye parti yapıp eğlenmiyorum" diye üzülmeli miyim?
    Dediğim gibi önemsemiyorum ama bir yandan da bakıyorum, millet sanki uzaya çıkmış gibi seviniyor doğum günleriden. Acaba benim hissetmediğim neyi hissediyorlar. Ben mutlu olmaktan çok üzülüyorum yaşlandım diye.

• Showtek S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu süpermiş ya :)
    Bir arkadaşa atıcam bunu :)
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

ee'si şu yani. Ben bu zamana kadar doğum günü kutlamalarını takmayan birisiydim. Ne kimsenin doğum gününü kutlarım ne de başkasının benim doğum günümü kutlamasını isterim (ki zaten kutlayan da peki kişi olmuyor). Böyle biriyim, bilmiyorum. Bu tür özel günler bana saçma geliyor. Yine de face kullandığım dönemler milletin doğum gününü kutlardım. Ne kadar samimi bir hareket orası tartışılır.
    Fakat bu yıl özellikle yakın arkadaşlarımın ve akrabalarımın doğum gününü kutladım. Çünkü bazı insanlar önemsiyor bunu.
    Neyse işte bugün benim doğum günüm, ve doğum günümü kutlayan çok az kişi oldu. Millet kendi doğumgünlerinde sabahtan akşama kadar eğlenip parti hard yapıyor. Ben ise pc başında dh'de takılıyorum.
    En yakın arkadaşım doğum günümü kutlamadı, hatta bugün onunla konuştuk. Ama üzülmedim veya kırılmadım. Çünkü dediğim gibi bana saçma geliyor zaten. Çok çok az arkadaşım arkadaşım var, onlar da çok güvenilir insanlar, yapmacık değiller. Zaten aynı kafalardanız. Doğum günümü kutlayıp kutlamaması beni olumlu veya olumsuz etkilemiyor.
    Gerçi sabah süpriz bir kutlama oldu. Bir arkadaş pasta almış bana, hiç ummuyordum çok sevindim.
    Sonuç olarak 27. yaşına bastım. Daha önceki 26 yaş günüme göre hiçbir değişiklik yok.
    Ama bilemiyorum işte. Acaba "ulan ben niye parti yapıp eğlenmiyorum" diye üzülmeli miyim?
    Dediğim gibi önemsemiyorum ama bir yandan da bakıyorum, millet sanki uzaya çıkmış gibi seviniyor doğum günleriden. Acaba benim hissetmediğim neyi hissediyorlar. Ben mutlu olmaktan çok üzülüyorum yaşlandım diye.

özel günlerin normal günlerden tek farkı insanların, insanlara ilgi göstermesi zaten. yoksa bir özellikleri yok tabi ki. o günü anlamlı yapan ismi vs değil, insanların kendileri.

birisi doğum gününü hatırlıyorsa seni düşünüyordur anlamına gelir bu. çoğu hasta ziyareti de gereksizdir mesela. geçmiş olsun denir biter ziyaret. ama hastaya, düşünüldüğünü hissettirir.

işin teorisi bu. pratikte tabi ki farklı bu durum. genelde yapmacık oluyor ilişkiler. sırf ayıp olmasın vs diye kutlamalar, ziyaretler yapılıyor veya insanlar hakkımda kötü düşünmesin diye.

fakat aynı zamanda bu tarz günlerde ilgi göstermeyen biri seni önemsemiyordur da diyemeyiz. ilgisini farklı şekillerde gösteriyor veya özel günün konseptinden hoşlanmıyor olabilir.

bu tarz şeyler çok fazla değişken içerir o yüzden kafaya takmaya bile değmez. salla gitsin. doğum günün kutlu olsun.

• Teşekkürler hocam :)

Dediğin gibi doğum günü kutlamak sanki önemsemekten çok zorunluluk gibi. O yüzden de bana samimiyetsiz geliyor.

Gerçi bu sabah bir arkadaş saolsun küçük bir pasta alıp süpriz yaptı ama aslında bakarsan hiç bişey yapmasaydı da üzülmezdim. Çünkü ben insanların diğer zamanlarda beni önemseyip önemsemediğine bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu yıllar olsun
    - ODTÜ İnşaat Müh / METU CE -
    - Realme GT2 - Galaxy Tab A7 - Sony A6000 -
    - HP Pavilion Ryzen5 3550H GTX1050 -
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.