Şimdi Ara

Bugün başladım,birkaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce hiç oynamamıştım Silkroad,merak sarıp başladım bugün.Silkroad online oynuyorum.Orijinalinden başladım direk,pvp felan oynamak istemedim.
    Sorular cevaplandı teşekkürler.
    edit:Alışıyorum yavaş yavaş.17 lvl oldum.Akşamları girerken 15 dakka bekletiyor ortalama.Sabah direkt girebiliyorum beklemeden.
    edit:50 levelim şu anda level atlamak hayli zorlaştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi Kötü ve Çomar -- 20 Kasım 2017; 16:57:2 >



  • Çok geç kaldın be kardeşim.
  • Öyle oldu.Hocam girişlerde 15 dakka bekletiyor.Çok değişik bir şey gibi geldi bana.Çok mu kalabalık neden böyle oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi Kötü ve Çomar -- 5 Kasım 2017; 22:27:26 >
  • Kimsenin cevap vermemesinden anlamanız gerekir hocam. Silkroad bitti hala oynayan var ama parası olan oynayabiliyor. Maalesef silkroad, metin2 ve knight gibi efsaneler tükendi. Millet pvplere yöneldi ama artık onlarında devri bitti. Bana kalırsa para harcamadan oyunu bırakın
  • 15 dakika neki 8-9 sene önce 5-6 saat giremediğimi hatırlarım oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6-7 sene sonra ilk defa silkroad bölümüne uğradım, ne zamanımız geçti yahu.



    Geç kalmışsın biraz ama iyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium satın alırsan 15 dakika beklemessin tek atış girersin. Diğer sorunun cevabını arkadaşlar vermiş zaten. Görev yaparak lvl atlamaya çalışma partilere gir çar kas görev işi boş iş. Haa bana sorarsan hiç oynama. 130 lvl Çarım var setim 14 dg +7 silah +15 4 aydır oynamıyorum. Bitti silkroad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 20 Kasım 2017; 15:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dakika ne ki ben 2007 yıllarında 3-5 saat arasında beklediğimi hatırlıyorum, hatta ilk başladığımda otomatik deneme de yoktu her girmediğinde şifreyi tekrar yazardık, o kadar deneme sonucunda login ekranı siyah olup karakter ekranı geldiğinde mutluluktan havaya uçardık, özledim o günleri, ama sen bırak artık 80 cap ten sonra ve kervan sistemi kalktıktan sonra bitti oyun. Joymax denen şirketimsi güzelim oyunun anasını belledi para hırsı yüzünden, yol yakınken bırak tavsiye ettiğin bir oyun var mı dersen runes of magici tavsiye edebilirim mmo olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    55 levelim şu an öylesine giriyorum canım sıkılınca.Ne kervan ne Job sistemi daha hiçbir şey bilmiyorum.Sade boş boş kasiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün party yok ki hiç.Oyunu oynayan kişi sayısı azaldığı için olsa gerek.55 levelim,görev yaparak daha seri kasılıyor.Levelime uygun party çok nadir denk geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eğlencesine oyna, oyuna kuruş dahi yatırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna oynuyorsun bence nereye kadar oynuyacan ki? Hadi 90 a kadar rahat böyle kasarsın görevler ile de sonra ne yapacaksın? Bir kere 90 dan 100 e kasmak çok zor botsuz.. 100 den sonrası zaten imkansız bot bir kere şart.. Hadi botun var yaptın çarı 101 + itemleri nasıl dizecen? Oyunda 15 dg var sen 11 dg ile mi gezicen? Para yatırman silk çekmen de şart!!! Sıfırdan başlanarak oynanacak bir oyun degil bu kesinlikle.. Yeni başlayan oyunculara hiç bir kolaylığı yok eski oyunculardan ne kadar kazanırsam kâr diyor şirket.. Sen eski günlerin hatrına heves etmişsin ama isro nun isroluğu kalmadı malesef daha iyi private serverlar var orada oynayabilirsin.. 50 level e falan da kasmışsın vaktine yazık günah değmez bu oyun için.. Aaa ben amaçsız boş boş yaratık kesmeye devam edicem diyorsan oynayabilirsin karar senin tabii. Oyunun sana getirecegi bir gelecek yok onu demek istiyorum sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 4 Ocak 2018; 3:28:5 >
  • aklıma geldikçe söverim hangi firma çok tutan kervan sistemini oyunundan kaldırır ki ?
  • Cumback kullanıcısına yanıt
    Valla 57 levelde baktım 450 tane mob kesme görevi vermış.Moblarin spawn süresi çok düşük.Geziyorum çok az çıkıyor.Ustune üstlük oyuna girişte bekletmesi felan nasıl bir şirket olduğunu gösteriyor joymaxin.Oyunu silmem yakındır zaten.Bit almayı düşünüyordum da ileride dediğiniz gibi su dg olayları da aleyhime.Oyunu düzeltmek yerine bir şeyler koparma amaçları çok aşikar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şu anda o oyunu oynayan adamlar 14 15 dg setleri dizmiş eski playerlar veya çar satın almış kişiler.. Bizim o seti dizecek şansımız yok malesef sıfırdan başlayarak.. Adamlar yanından elektrik le kayma skili ile geçse mefta çarın :D Boş bir çar satın alabilirsin tabii de onu dizmek de çok masraflı olur.. Hazır itemli çar almak istersen de ölmüş bir oyuna o kadar para vermek ne kadar doğru olur orası ayrı.. Zenginsen çar alıp oynamaya devam edebilirsin. Zengin oyunu bu artık adamlar fakirleri belli bir saatin sonunda oyundan atıyolarmış öyle bi sistem de var hehahaha :D Bu oyunun devri geçti artık malesef.
  • Cumback kullanıcısına yanıt
    Hahaha bahsettiğiniz şeyleri yaşadım ya beni çok attılar oyundan:D
  • DH yöneticilerine söyleyelimde sro bölümünü kapasınlar boşuna yanmasın :D
  • Şuan isro oynayacaksan kesinlikle git 120 + bir char bul satın al keyfine bak , takıl . Bende 111 lv var bugün party'ye bıraktım 10 saatte %2 kasılmış . 4-5 k arasıda sp kasılmış . Oyunu düşün ne kadar zor . Ayrıca item düzmekte çok masraflı . Ha hevesini kırmak istemem ama Silkroad şuanda bu yani . Gerçekleri konuşmak lazım . Tabi eski günlerin hatrına arada bir bende giriyorum , oynuyorum aslında özlemiyor değilim . Şimdi zamanım olsa yine oynarım bu kadar zor olmasına rağmen ama zaman yok . Senin zamanın varsa al hazır bi char oyna .
  • Hocam belli bir levelden sonra exp gelmeme durumu hala var mı?
  • Başlama lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.