akara 1 de ağaçlarda kasılıyordum bi archer geçti +7 ee li bende yakın zamanda gb çekip ee alıcaktım.şakasına sordum
B - Sa hocam ee 8 7 ? O - 7. B - Satılık ? O - Evet B - hocam 180 m +7 rebit enion bow vereyim ? O - 200 ver olur (hemen gidip inn baktım sadece 180 m vardı friend arkadaş baktım kapalıydı.) B - hocam 4 parça +5 chitin ve 4 parça +5 fp vereyim dedim O - tamam cabuk ol işim var dedi işte trade felan attı verdik itemleri. B - hocam kusura bkma ama biraz ucuza verdin dedim piyasada 5gb 500 m dedim. O - Şrfsz B - ama hocam ben silah zoruyla sat demedim zorlada almadım ticaret bu olur böyle şeyler dedim gözünü aç elindekileri iyi değenledir dedim. (cevap yazmadı) B - tamam hocam gel +6 ib +6 shell felan verim felan yazdım.
ne bilim bunun günahı sevabı varmıdır.ayrıca oyunda kaç kişinin görevlerini yapmışımdır.fazla küfürde etmedim.
günahı tabiki yoktur olm adamın enayiliği
hmm
48 saatlik banlandık adam ne yaptı sövdü mü beddua mı
Ucuza alsan bile ona piyasasını söyleyip enayilik ettiğini yüzüne vurmasan daha doğru bi hareket olurdu
hocam adam öyle fakir fukara birisi değildi shel set ib felan vardı piyasadan haberi vardır sandım ha bide beni pt almamıstı
Fakir olması önemli değil sonuçta o sana birşey kazandırmaz. Onu söylemen sadece egonu bastırır
keşke sölemeseydin bencede sessizce hal olurdu işte