Şimdi Ara

Bugün bady ye başladım tavsiyeler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bady ye başladım,1 saat lik bir çalışma yaptıktan sonra kollarımı hisstemez oldum bir süre,Eve geldiğim yediğimden daha fazla yemek yedim,Benim sorum şu şimdilik protein tozu almayı düşünmüyorum ilk 1-2 ay Günde spordan sonra 2 adet tavuk butu-1 tabak plav-meyve suyu-1 adet yada yarısını yesem bana faydasımı olur zararamı??

İlk gün olarak (3 set hepsini)20 kg Pec Deck Machine,25-40 kg bacak için Leg Adduction,15 kg The Arm Blaster,10 kg Dambıl,3 set mekik yaptım sizce yeterlimi??

Doğal besin olrak ne tüketmeliyim sizce protein bakımından bana yardımcı olacak ürünler nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin95 -- 31 Ocak 2013; 19:49:17 >

• Ve Arkadaşlar 55 kg 175 boy yundayım spora kilo almak ve vücut geliştirmek için başladım bakalım 1 ay sonra neler olacak :)
  • Başlangıçda o kadar ağır kiloların altına girme, 1 ay civarı hafif çalış kasların uyansın hem hareketlerin formunu iyice öğrenmiş olursun, yavaş yavaş kilo arttırırsın. Böyle kendini sakatlayabilirsin.

Protein bakımından şuan yumurta ve tavuk göğsü fiyat olarak uygun olanlar.
  • İlk antrenmanda kollarını hissetmeyecek kadar çalıştıysan 1 hafta felç gibi kalırsın, yarın ola hayrola bakalım
  • Ilk haftalar çok yüklenmeni tavsiye etmem. Kaslardaki ağrılar normal. Programıni aldığında eksiksiz uygulamaya bak kardeşim. Azimli bir şekilde çalışmaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bizim spor salonunda Program filan vermedilerki İLK gittiğimde kayıt için parayı aldılar üyelik kartını verdiler o karadar ne ilgilenen var ne başka bişey bide iyi semt te diye gideyoruz kaliteli biyer diye gideyoruz ne ilgilenen var ne hocanın bize şunları yap şunları yapma diyen var,playstation 3 oynasınlar devamlı zaten başka bişey yok Zaten yarın konuşcam bakalım böle giderse olmaz bu iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Başlangıçda o kadar ağır kiloların altına girme, 1 ay civarı hafif çalış kasların uyansın hem hareketlerin formunu iyice öğrenmiş olursun, yavaş yavaş kilo arttırırsın. Böyle kendini sakatlayabilirsin.

Protein bakımından şuan yumurta ve tavuk göğsü fiyat olarak uygun olanlar.

Kardeş ben ne bilimki Arkadaş 3 gündür gidiyo o vesile ile başladık kırmayalım onu diye,İnsan bi gelir şöle şu kilolar ile başla sona devam et filan diyen yok paso playstation 3 oynasınlar zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin95 -- 1 Şubat 2013; 0:53:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu px90 programı varmış onun türkçe altyazılı versiyonu varmı veya onu nasıl indire bilirim sizce bana biri link atabilirmi acaba..
  • Disiplinli ve azimli ol kardeşim. Kolay gelsin. ''Demire bağımlılığa' hoşgeldin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.