Şimdi Ara

Bugün araba boşta iken 2 defa stop etti. Problem nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salihli'den Antalya'ya yola çıktım. Korkuteli'nde ışıklarda durdum, süreyi bekliyorum. Vites boşta. Müzik de açıktı. Sesi duymadım. Süre bitti, gaza bastım araç gitmedi. Stop etmiş. 2-3 defa denedim olmadı. Anahtarı çıkardım taktım çalıştı. Bu arada stop ettiğinde Akü ve yağ gösterge ışıkları yandı. Bir kaç km sonra ışıklarda yine durdum, yine aynısı oldu. Sonra da bir daha olmadı. Dün babam kulanırken de ışıklarda olmuş. Sizce problem ne olabilir?

Araç Hyundai Getz 2008 model 1.5 CRDI 150 bin Km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akü zayıflamış olabilir .

• Krank sensörü olabilir gibime geldi.Arabayı bilgisayara bağlatmakta fayda var.

• tassa kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun aylar önce araç abimde iken de olmuş. Serviste bilgisayara bağlamış. Herhangi bir hata kodu çıkmamış. Usta enjektör ile ilgili olabilir demiş, ne kadar mantıklı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Hocam aynı sorun aylar önce araç abimde iken de olmuş. Serviste bilgisayara bağlamış. Herhangi bir hata kodu çıkmamış. Usta enjektör ile ilgili olabilir demiş, ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Işıklarda beklerden tak diye stop etmesi pek enjektör gibi gözükmüyor bence.Enjektör genelde tekleme yapması,gaz kesmesi vs gibi durumlarda düşünülebilir.

• şamandıradan olabilir yakıttan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.