Şimdi Ara

Bugun aldim yorumlariniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
10.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kardeşim güzel televizyon.
  • guthrie G kullanıcısına yanıt
    Dostum 6 ekimde 4k ile hd yayın farkı hiç yok yakından bakmadan gorulmuyor demişsin 4 kasımda muazzam fark var demişsin izledikce gozunmu alıştı 4k ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dostum 6 ekimde 4k ile hd yayın farkı hiç yok yakından bakmadan gorulmuyor demişsin 4 kasımda muazzam fark var demişsin izledikce gozunmu alıştı 4k ya :)

Hocam sen de çok iyi yakalamışsın :D Ben de bekliyorum cevabı
  • Nerede demisim yaw goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    " Goruntusu hosuma gitti trt4 k yayinini izliorum diger hd kanallarla farkini cok yakindan bakmazsan goremiosun"
  • Dogru demisim. Ama trt4k daki almanya arjantin dunya kupasi mac finalinde fark belli oluo yani yada gozum daha cok alismis 4k yayina;)

• UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun kardesim.Allah gule gule kullanmayi nasip etsin.cifte eglence sistemi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: guthrie

Hayirli ugurlu olsun kardesim.Allah gule gule kullanmayi nasip etsin.cifte eglence sistemi nedir

9300 den memnun msn hocam bugunkü maça baktıysan nasıldı hareketli sahne performansı

• Buda benim 40ua9300 in paneli. Hangi marka oldugunu nadil ve neredn anlayacaz. Panelin en ustundeki sayilar ne manaya geliyor bilgi verebileceklere simdiden tsk
     Bugun aldim yorumlariniz Bugun aldim yorumlariniz

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Valla kardesim bugunki maca bakamadim ama. Gecen gun trt4k da fenerbahce ajax macinin tekrarini verdiler muhtesemdi yani.oyle goruntulerde kayma veya camurlanma hic gormedim

9300 serilerinde lg panel kullanıldığı söyleniyor emin değilim tabi

• Usb den 4k film deneyen oldumu arkadaşlar demo değil film 100 gb civarı olanlardan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93x de 40/48/55 ler VA panel dir 65 IPS dir!

3D-SG dir>>>40/48/55
    3D-FPR dir>>>>65

48 olanı kesin Samsung SVA tip
    40 da sanırım büyük ihtimalle Samsung SVA tip
    55 olanı ise şüpheli! sanırım Samsung değil ve CSOT/China olmalı,BOE/China de olamaz(bu en dandik paneldir!)

Ancak Samsung Modül ID lerini de resimden göremedim normalde bu ID LSC4xxxx gibi olmalıydı!! bu durum da Samy Modül de değilse CSOT/China da olabilir
    panelin satış fiyatı oldukça düşük olduğu için herifler Samy yerine CSOT takmış olabilirler ama 40/48 de resim kalitesi çok iyi! 55 pek o kadar değil!

CSOT ana üretici olup çok büyük fabrikadır OLED ufak ebat Modüller üretiyor!

++

veya her ebatı farklı Modül de olabilir bu durum da;

40;Samsung değil de CMI/Taiwan olabilir!
    48;çok büyük ihtimalle Samy SVA tip
    55;hala çözemedim!
    65;ise kesin LGD nin IPS Modülü takılı dır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Kasım 2015; 22:42:13 >

• albani kullanıcısına yanıt
    48 e çöküyorum hocam o zaman usbden 4k film açması kafi bana ama onuda deneyen yok sanırım elimde boyutu 60-120 gb arası olan filmler diziler var 4k nın tv yayınından çok bir kalite beklemiyorum açıkcası henüz bizdeki full hd ler bile tatmin edici değil bluray izledikten sonra tv yayını çok vasat geliyor bana...

• albani kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu ilk actigimda birisi samsung panel demisti. Valla ustad ilk basta yazdiklarindan pek bisey anlamadim.

VA panel ne demek?
    65 ips nedir?
    3d sg yada 3d fpr ne demek?
    Samy modul ve sva tip ne demek?

Cevaplarsan sevinirim)simdiden tesekkurler

• Panelin gerçek tazeleme hızı için vestel manisa teknik birimindeki yetkililerinden aldığım cevap 50hz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

48 e çöküyorum hocam o zaman usbden 4k film açması kafi bana ama onuda deneyen yok sanırım elimde boyutu 60-120 gb arası olan filmler diziler var 4k nın tv yayınından çok bir kalite beklemiyorum açıkcası henüz bizdeki full hd ler bile tatmin edici değil bluray izledikten sonra tv yayını çok vasat geliyor bana...

jack sen en iyisi bir tane MP cihazı alsana??? boyutu önemli değil yaw bit-rate ve format v.s önemli!

gerçi ben 7 tane MP ciahzı aldım alayını şutladım dün en son aldığım M-195 i Sadays Hocaya postaladım o da birisine satar nasılsa
    meraklısı çok,biz sadece "resim kalitesi" odaklıyız ve gerisi hikaye! ama ben bir türlü beni kesen bir MP ye düşemedim gitti yaw

bir daha kesin MP almam diyorum bakalım hayırlısı,sonra bir şey dürtüyor yine alıyorum yine postalıyorum,ancak bu en son aldığım cihazın
    gerçekten HD resim kalitesi çok iyi çıktı laf aramızda SD ler de boktan! ama bir kaç formatı açmadı ben de(WMV daha doğrusu sesi açamadı
    sonrada filimi açmaz oldu v.s)

Blurayi MP cihazı gibi kullanıyorum veya Receiver dan o işi yapıyorum,aslında sıkı bir MP arıyorum ama denk gelemiyor bür türlü

++

Vestel 92x/93x ler ok dir ama 40/48 leri,büyükleri pek o kadar değil ama fiyatı da tatlı bu meretlerin

• Popcorn var hocam c200 bir köşede duruyor genelde bluray disk den izliyorum yada bluray remux filmler ec930 maşallah her şeyi açıyor lg nin kendi player i samsung sony panasonic lerden daha iyi geldi bana benimde tek derdim görüntü kalitesi smart 3d ıvır zıvır la işim yok hiç açmadım bile bunları tv lerdeki genel sıkıntıda sanırım hız sorunu şu hareketli sahneleri sıkıntısız oynatan tv bulsam 2-3 tane alıcam dursun kenarda...

• quote:

Orijinalden alıntı: guthrie

Bu konuyu ilk actigimda birisi samsung panel demisti. Valla ustad ilk basta yazdiklarindan pek bisey anlamadim.

VA panel ne demek?
    65 ips nedir?
    3d sg yada 3d fpr ne demek?
    Samy modul ve sva tip ne demek?

Cevaplarsan sevinirim)simdiden tesekkurler

normal de "panel tip TV" lerin LCD ayağın da iki tip Modül vardır(Panel) birisi "VA" diğeri de "IPS" dir,bir de Çin malı çok dandik paneller vardır ama bunlar bize gelmiyor!

9300 serisi ise>>>40/48/55 "VA" paneldir sadece 65 olanı "IPS" dir!

3D desteğine gelirsem;40/48/55 olanları VA panel olduğu için "aktif"(SG) sistem kullanıyor;buna karşın 65 olanı IPS panel ve 3D si de pasifFPR)sistem kullanıyor

Samy Modül;Samsung SVA tip panel (SVA da "VA" ana tipinin çeşitli alt versiyon olan tiplerinden bir tanesidir)

sonuç olarak gördüğüm kadarıyla bu 93 serisin de 48" lik panel daha öne çıkıyor spec.olarak 55 öyle değil veya 40 da fena değil kategorisindedir ama bunlar
    "üst seviye" paneller olmamasına karşın yinede iyi sayılır ve özellikle F/P olarak düşünülebilir

++

9200 serisi de aynı spec.ler de olması gerekiyor çünkü çok kısa süre içidne çıktı bu seriler ve 93x gördüğünüz gibi HEVC/H265 decoding desteği var ve TRT4k açılabiliyor!

++

Panel frekans değerleri de çok büyük ihtimalle 50Hz olmalıdır! bu ebat da Samy de 3 tip panel var,bir tanesi 100Hz diğer ikisi 50Hz dir!

40 ebattaki spec.kalitesi sanırım biraz daha iyi!

55 en düşüğü!

herifler sır gibi saklıyor panel bilgilerinigerçi üreticisi bir kaç tane ama bir sürü kalite versiyonları vardır,dandiği de var kalitelisi de var!

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Popcorn var hocam c200 bir köşede duruyor genelde bluray disk den izliyorum yada bluray remux filmler ec930 maşallah her şeyi açıyor lg nin kendi player i samsung sony panasonic lerden daha iyi geldi bana benimde tek derdim görüntü kalitesi smart 3d ıvır zıvır la işim yok hiç açmadım bile bunları tv lerdeki genel sıkıntıda sanırım hız sorunu şu hareketli sahneleri sıkıntısız oynatan tv bulsam 2-3 tane alıcam dursun kenarda...

PCH C200 varsa o zaman mesele yok+BD den de izleniyor+LGE nin zaten panelleri her bir atraksiyonu yapar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.