Şimdi Ara

BUGÜN ADAMIN BİRİ BENİ YOLDA DURDURUP ZORLA PARA ALDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkede zorba dolandırıcı bitmez, arkadaşın başına gelen olayda yeni zorbalıkla haraç alma taktiği, muhtemelen tinerci falndılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

İyice arttı bu dilenmeler ya. Sokakta rahat yürüyemez oldun. Artık hepsi cevval de bakıyorsun senden iri kuvvetli sağlıklı hepsi. Geçen gün cadde bostan sahilde çimenlere oturayım dedim. 1.5 saat içinde tam 4 kişi para istedi. Hepsi de tinerci tipli kişilerdi. Para vermedim ama hep bir tedirgin oldum, lftan anlamazlar sürekli dua ederler. Birde bunların suriyeli olanları var küfür mü ediyor dua mı ediyor belli değil. Sokaktaki güven algısı git gide çok düştü. Burada zabıta ve polisin hatası var. göz açtırmayacak dilenene yazacak cezayı... ihtiyacı olana gerekli adımlarınattığı taktirde zaten sosyal hizmetler yardımcı oluyor.

Güya en modern şehirde yaşıyorum, sahilde oturmamla 10 dk içinde en az 3 parazitin dilenmeye gelmesi bir oluyor. Yok abi bu ülke tatmin etmiyor beni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de en az olayın olduğu yer Artvinmiş oraya mı gitsek

• Siyah kuşak olsaydın ellerine verirdin işte karate bilmenin ayrıcalıkları daha onlar gelmeden sezer işlerini bitirirdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Badigardım ol

• Bunlarla baş etmesi kolay asıl profesyonel dolandırıcılar var onlara dikkat edin ayakta sizi binlerce lira borca sokabilirler uğraşır durursunuz. Bu ufak gaspçılardanda çok inandırıcı ufak bahanelerle başınızdan savabilirsiniz.bir örnek vereyim beni durdurdular para istemek için 3 5 çocuk evet ufaklar ama bunların köşe başında bekleyen abileri olur bi ıslığa gelirler hemen. Issız bi yer yürürken para istediler direk ufacık çocuk bıçak çekicek elini arka cebine atıyor bekliyor gayet sakin dedimki param olsa burda yürürmüyüm 1 lira verir dolmuşa binerim ne işim var burda. Diyecek bişe bulamadılar dağıldılar sonra dolmuşa verecek param yok şeklinde imaj vermiş oldum.

• Bir ara gazetelerde posta, hürriyet, sözcü vs samsun'dan sürekli taciz ve tecavüz haberleri geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Haziran 2017; 1:44:30 >
  • bu tip şahıslar son zamanlarda çok fazlalaştı ama senin durumun direk gasp olayı ve cezası çok fazla (yakalanırlarsa ve tabi ispat edebilirsen)

geçenlerde bankamatikte ben işimi bitirdiğim sırada birisi geldi ,bayağı yaşlı biri üstelik
    bankamatik kartını uzattı ve şurdan 20 tl. çeker misin ,motora benzin koyup köye gideceğim dedi
    kartı taktım süresi dolmuş ,bankanızla görüşün yazıyor
    adama durumu söylediğimde duygu sömürüsüne başladı ,o an anladım bu numarayla milletten para topluyor
    diğer türlü banka 1-2 km. ötede ,yürüyerek gitse bankadan para çekip işini görecek ,dolmuşçulara rica etse ücretsiz götürürler

bu tipler yüzünden artık gerçek ihtiyaç sahipleri de mağdur oluyor
  • 13 gün önce foruma üye olmuş 14 mesajı olan bi arkadaşın konusu popülerde.. Vay haline Donanım Haber ki ne vay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1- Samsun olacak o

Adanadan samsuna gittim bir yıl yaşadım, sahil semtinde de şehir içinde de kaldım. Polis gece durdurup kimlik sordu ve kimlikte şehir Adanayı görünce, "burada geceleri tek başına gezme, üç kuruş için bıçağı takar kenara atarlar seni, burada grup halinde dolanan pislik çoktur" dedi. yani Adanaya benzemez bura dedi.

Samsunun pislik çoğunluğunu ve bunlara karışmayan polislerini sevmiyorum. güzelim yeşil şehir içinde yaşayan insan müsveddeleri yüzünden ülkenin en berbat şehri haline gelmiş, yazık.

Kardeşim ne alaka ?

Samsunda 18 yıldır yasiyorum belli mahalleler pisdir.Sen o kötü mahallelerde yaşamışsındir.Sahilde felan kimse birbirine karışamaz.Şehir son derece güzel ve eğlenceli bir şehir. O polis sana gece dolaşmani önermemistir.Gece gezilcek yer var sahilde pub bar önleri hareketlidir oraya gidebilirsin.Ama ıssız ortama girersende olabilir her şehirde var böyle pislikler.Amacin samsunu kötülemekten başka bir şey değil.

• Kardeşim mubarek ramazan ayı diyosun ama cüzdanında iddaa kuponu var , yakıştıramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Samsun ilkadım

Aslında samsunda böyle tipler çok.1- adana 2- samsun zaten

Samsunda sıradan bir gün

Annesi hastaysa da niye halal ediyorsun ki? Bırak doğal seçilim işlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watchfulprotector -- 19 Haziran 2017; 8:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Samsun ilkadım

Aslında samsunda böyle tipler çok.1- adana 2- samsun zaten

1 yıl samsun atakumda yaşadım...ilkadım gibi pislik lanet bir yer görmedim...o civara hastane işim filan olmadığı sürece gitmezdim...gittiğimde de mutlaka silahımı yanıma alırdım...samsun yerel gazeteleri okursanız eğer her gün cinayet işlendiğini görürsünüz...yolda karşılaşan 2 kişi hemen bıçak silah ne bulduysa yardırıyor...bildiğin teksas...olayın karadenizlilikle filan ilgisi yok, tamamen uyuşturucu pazarı kavgası...umarım kendi moklarında boğulurlar...
  • durduk yere niye bir şehri kötülemek isteyeyim.

ben bir sene yaşadım. yıllardır ailece orada yaşayan arkadaşlarım bile kötülüyordu insanları. burada insanlar anlayışsız, en ufak bişeyde silah çekerler. özellikle artvinde misafirperver güzel insanlar olan artvinliler samsuna taşınınca insanlıktan çıkıyor diyen bir sürü samsunlu vardı. artvinde ergenlik çağındaki çocuk kendi mahallesinde kuzu gibi çocuktur, samsuna taşınır sokakta elinde bıçak gezen gruba karışır hemen. bunları ben demiyorum, samsunda hayatı geçmiş insanlar diyor bana.

ben niye uydurayım bunlar gerçek olmasa.

maalesef gerçekler bunlar

• tavakspor kullanıcısına yanıt
    +1

ben bunları dedim diye samsuna niye pislik atıyorsun diyorlar.

şehrin göbeğinde adliyenin arkasında bir parktan geçiyordum, sahilden rus pazarının oradan dönüyordum; iki kişi bir bankta oturuyor, konuşmalarını duyuyorum, "benim hakkımda böyle böyle demiş ha", şak diye belinden tabancayı çıkarıp havaya sallamaya başladı adam. önümüzde adliye var. kimse çıkıp ne yapıyon demedi.

adanada da adliyede silah çıkaran olur ama tutuklanır be en azından
  • Genç bir kız(16-17 yaş) parkta otururken yanına akranı olabilecek 2-3 kız gelir. Kızlar hoş beş şu bu derken bu bizim parkta oturan kıza "ben kıvırcıkları hiç sevmem" diyerek saldırır. Ülke olarak çok ilginç bir haldeyiz.
    Diğer bir vakıa; 15 yaşında çocuk okuldan hasmı olduğu arkadaşı tarafından yanındaki 6 kişi ile birlikte darp edilir yere düşürülür ve kolu kırılır. Sebep ne ? Arkadaşı sürpriz yapmak istemiş ama bunlar yanlış anlamış...
  • Ben de başımdan geçen bir anımı anlatayım dostum. İlkadımda ara sokaklardan birine arabayı parkedecektim. Bir eleman geldi, gel gel filan diyor zaten park etmişim. İndim arabadan kardeşim 10 numara araban var araban var varsa bir 5 tl verirmisin döner yiyecem dedim. Yok desem gidecek ama geldiğimde arabayı nasıl bulacam kim bilir, binip gitsem işim acele. mecburen bizde bir 5likten olduk.
  • GeoMatrix kullanıcısına yanıt
    Bu ne biçim bir kafa ya

• başlığı okurken "samsun mu acaba" diye girdim, şaşırmadım.

samsun'dur olur, yıllarca samsunda kalmış biri olarak söyleyim bende bu olay yaşadıklarımın gördüklerimin yanında çok hafif kalır.

tecavüzde ülke birincisi, adi(basit) suçta ülke ikincisi olan şehir neticede samsun.

samsun ve adanayı haritadan çıkarsak muhtemelen ab ye alırlar bizi

• seglopsi kullanıcısına yanıt
    Nolursa olsun samsunumu kötülemeyin bu ülkeye çok fedakarlığı oldu bu şehrin 1.5 milyon insanın 200.000'i böyle
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.