Şimdi Ara

Bugün açılan tehdit konusu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın ben pek çok şey olabilirim ama asla kötü biri değilim. Evet, çok ağır laflar ettim, çok ağır tehditler vesaire oldu, absürt birkaç fotoğraf da oldu ama kötü biri olmak çok ayrı bir şey. Benim kumarım, içkim yok. Kimseye durduk yere dalaşmak gibi yavşakça bir hareket yaptığım yok. Bugüne kadar birkaç kişiyi yumrukladım ama o kadar, daha fazlası yok. Bıçaklı saldırı yok, silahı elime almışlığım bile yok. Yok. Yok. Yok. Okul taramak ne demek? 10 senedir okuduğum okuldan illa ki atılırdım sınırları çok zorlasaydım.

1. Ben görece zenginim. 720 TL ile barakada yaşamıyorum. 12000 TL'ye kadar elektronik harici harcama yapabiliyorum ve 2 evim var. Babadan da 3.'sü gelebilir.
    2. İlk 10k'da girdiğim bir mühendislik bölümünü seve seve her türlü ciddi ciddi bitireceğim, zaten 3 ders kalmış be, her türlü biter.
    3. Özürlü değilim, raporum yok. Yaşadığım şeyler oldu ama kapandı, sicilim tertemiz. Ha 3 yıl hapis bile yatabilirdim ama şanslıydım, o davranışları da tekrarlamadım.

Konuya beni mimleyen kişi de çağırıyorum. Kendisi kendini zeki sanıyor galiba. Açık olayım, pek çok şey yapabilirim ama silahı ateşlemek asla. Babamın silahını elledim birkaç kere, o da evde durunca normal. 10 senede yapardım zaten böyle bir şey. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puppe Rammstein -- 10 Haziran 2019; 22:25:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Zekayla paranoyayı karıştırma. İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.