Selamlar; Bazı görevleri tamamladığım halde ödülleri alamıyorum.Sanırım görevler bugda olduğundan dolayı.Bunların bir çözümü yok mudur?K2'nin düzeltmesini mi beklemek gerekiyor?
Tek çaren beklemek başka yolu yok.
Uzun zamandır bug'da 1-2 görev. Daha çok bekleriz gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Devastation
ben humanken 1-2 görev bugdaydı orcların çoğu görevi bugda hala bi anlam veremedim çok mantıksız ya hornet troll helmet kafalık gray ozy ve daha birsürü görev bugda en az 10-12 görev.
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
Orijinalden alıntı: Devastation
ben humanken 1-2 görev bugdaydı orcların çoğu görevi bugda hala bi anlam veremedim çok mantıksız ya hornet troll helmet kafalık gray ozy ve daha birsürü görev bugda en az 10-12 görev.
orcların luferdeki tüm görevleri bugda laibada 1 tane war bugda başka warmı bilmiorm
aynen ya napcaz buglu görevleri k2 nin çözüm bluması gerek
Oyun K2 den çıkmadı mi ? Gamersfirst aldı oyunu ama yapımcı hala K2 mi ? Yeni patch gelince görevler duzelir diye bekliyorum bende.
umarım bir an önce gelir patch görevler de düzelir.çok saçma bir durum gidip görevi tamamlıyorsun ama hop görev verilmiyor.bari hiç alınmasın da uğraşmayalım boşuna.
Görevler buga girdikten sonra 20tane pach geldi düzeltcek olsalar düzeltirlerdi sallayan yok ondan bu şekilde
aynen kaç patch gldi açılmadı bnce k2 nin bu konuyla ilgilenmesi gerek
K2 şuan hile kullanımını engellemeye odaklandıklarını ve görev bugları vs. durumlarla sonra ilgileniceğini yazmıştı. Kaynak şu an bulamıyorum fakat resmi sitesinde yapımcıya sormak istediklerinizi sorun diye bir konu vardı orda soruları cevaplıyordu orda görmüştüm.
bu bug lı görevlerin listesi falan varmıki acaba ya 50 lvl anahtar görevini yapacam bug lıysa uğraşmak istemiyorum hangisi bug hangisi değil bilmek lazım
Luferson / El Morad Castle Town Görevleri
* Silver Feather , Skull vb . görevler yapılabilir durumda . Sizden 3 tane istediğini söler ancak 7 tane ister . Bazılarında 3 tane isteyebiliyor ama
Captain Fargo
* 50 Görevi yapılabilir durumda . * Hero Of Border görevi yapılabilir durumda . Hero Of Border görevinde 1 tane Bdwde kazandığınız Exp artırıcı Scroll ' u vererek 2m exp kazanabilirsiniz .
Raon Camp / Doda Camp
* Ape görevi yapılabilir durumda . * Kongau görevi yapılabilir durumda . * Legandary Earring ( 30 Sheriff ) görevi yapılabilir durumda . * Haunga görevi . * Ash Knight görevi .
Bellua Village / Asga Village
* 20 Blood don görevi ( Belt ) * Master görevleri yapılabilir durumda ancak Skill açma yapılamaz .