Şimdi Ara

bug için gerekli açıklama geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

We are aware of a few bugs in the game that may cause some issues that could lead to unfair play. Our team is working diligently on these issues and we plan to implement these fixes soon. These fixes WILL include identifying and punishing players that are found exploiting any Knight Online issue or bug.

We thank the vast majority of players in the Knight Online World who are playing the game fairly.

-The Knight Online Team

• SEs ses bir iki üjbej

bunlar lik zaten server kapandi:D acıklama yapsa ne olacak hem yukarıdaki mısralar neyi acıklıyor bari tercüme kasaydında anlamayanlar olabilerdi

Meydey

• Sevgili şövalye, internet üzerinde oyunculardır, biz, adaletsiz oyuna götürebilen bazı çıkışlara sebep olabilen oyunda birkaç hatadan haberdarız. Bizim takımımız, çalışkan bir şekilde bu çıkışlarda çalışıyor, ve biz, bunların, yakında ayarladığını yerine getirmeyi planlarız. Bunlar, ayarlar, tanımayı kapsayacak, ve internet üzerinde herhangi bir şövalyenin, çıkardığı veya sorun açtığını sömürmek için bulunan yorucu oyuncular.

Biz, şövalyede oyuncuların muazzam çoğunluğuna teşekkür ederiz, dürüstçe oyunu oynuyor olan internet üzerinde dünyayız.

-Şövalye, internet üzerinde takımdır

hemencevir.com dan çeviri verdim
  • :))) 5 kere dc oldu server... günaydın bug yapan yaptı satan sattı serveri rolback almadıktan sonra ceza versen ne olacak...
  • güzelim trakya şivesi ve azcikta ege şivesi pls:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

:))) 5 kere dc oldu server... günaydın bug yapan yaptı satan sattı serveri rolback almadıktan sonra ceza versen ne olacak...

rollbacksiz düzelmez haklısın...
  • Beklediğim gibi sadece bug düzelicek ve roll back gelmeyecek sanırım yapanın yanına kar kaldı.
    Ama roll back gelicek olsa ne olucaktı?...
    Bu açık FD geldiğinden beri var. Yani adil bir roll back imkansız sadece patlak verdiği ana dönmek lazım 1 hafta öncesine kadar. Ama eminim bunu 1.5-2 aydır bilen yapan kişiler vardır. Ama bunları yoksaymak zorunda k2 yoksa bu işin altından kalkamaz doğrusu 1 hafta roll back ve patch bana kalırsa. Ama k2 sanırım yeni patch fix bug ve yola devam yapıcak.
  • Lancere katılıyorum su ana kdr olan 80lerin yada 70+larında bu görevler sayesinde kastığına şahit oldum adam fulll brahman dönüyo yada mageler cw sonradan çözdüm işi adamlar bug sayesinde kasacagı expi yada itemi kastı artık şimdi tek olması gereken 1 haftalık yada 2 haftalık bi rollback bakalım zike yada daha baskaları kaçar lwl düşecek__? yada kaç kişi çıplak elinde silahsız dolaşacak _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privirus -- 11 Ekim 2006; 3:54:25 >
  • Bu adamların skill bug ve inn hostes dupesi zamanında nası ağzı yüzü dağıttıklarını iyi hatırlıyorum ama hiç bi zaman bu kadar aciz bi duruma düşmemişlerdi.Yapacaları gene 3-5 günlük rollback olacaktır.Olayı önceden çakan herkesin yaptıı yanına kar kalacaktır.Ne yapacaklar ki? oyunu 1,5 ay öncesine mi alıcaklar. Yapan herkesi eşit adalet ile cezalandırsalar serverda adam kalmaz.Gene 3-5 garibanın canı yanacaktır o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: novembers

Sevgili şövalye, internet üzerinde oyunculardır, biz, adaletsiz oyuna götürebilen bazı çıkışlara sebep olabilen oyunda birkaç hatadan haberdarız. Bizim takımımız, çalışkan bir şekilde bu çıkışlarda çalışıyor, ve biz, bunların, yakında ayarladığını yerine getirmeyi planlarız. Bunlar, ayarlar, tanımayı kapsayacak, ve internet üzerinde herhangi bir şövalyenin, çıkardığı veya sorun açtığını sömürmek için bulunan yorucu oyuncular.

Biz, şövalyede oyuncuların muazzam çoğunluğuna teşekkür ederiz, dürüstçe oyunu oynuyor olan internet üzerinde dünyayız.

-Şövalye, internet üzerinde takımdır

hemencevir.com dan çeviri verdim

Çok süper çevirmişsin

• roolback yaparlarsa olay cikartirim
  • SevgiLi ŞovalYe DiOrLarda Benım şovaLyem Kayıp http://forum.donanimhaber.com/m_9788471/tm.htm
  • bir ay oncesine geri donseler yeter bana
    acım buyuk cok fena hacklenmiştim suan oyunu bıraktım gibi bişi
  • Valla ben sevindim bu işe
    Koxp'çular ve dupe'ciler düşünsün nolacağını
    Ben kendi emeğimle kasayım birileri haksızlıkla lvl atlasın ve item yapsın ondan sonrada ben lvl 80'im benim şuyum buyum var diye hava atsın
    Yemezler haksız rekabetin bir sonu olmalı herkes adil şartlarda mücadele etmeli
    Ben 15 günde bir lvl kasayım millet günde 1 lvl olmaz böyle bir şey
    Neticede bir oyun bu ama oyunuda hakkı ile oynamalı
    Bu işe bile çamurluğu bulaştırdık ondan sonrada niye Türk'lere hakaret ediyorlar diye hayıflanıyoruz.
    Adam 1 günde quest'lerle koxp'larla 12 level atlasın ve 600 item yapsın iyi iş valla.

Her şeyin başı EMEĞE SAYGI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige61 -- 12 Ekim 2006; 17:24:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.