Honor Bug du sanırım forumda videosuda verilmisti O adamı o bufflarla yatırana helal olsun yanii...
bide blader olduğunu düşünsene
iyiki bi boşluk buluyolar hemen olayın içine...
ilk gördüğümde ps sandım ama
Oha o ne ben en fazla 3 tane gördüm
hala meraktayım bu resim gerçekmi resmi koyan ark. sen mi aldın bu ss i? we information penceresinde neden şeytanın kesildiğini kırmızı yazmış? media.pk2 mi? yoksa updateden sonra bişeylermi oldu?
Loaderlerde uniqler kesildiğinde ayrıyetten bir kırmızı yazı çıkar.
İlk defa bu kadar çok buff gördüm
@SeVaXxX,WizzY_WizarD sağolun
neden 2 tane konu var aynısından ?
Resime iyi bakın Kırmızı ile çizdiklerim aynı Buff'lar...Ve birkaç sıraya daha bakın aynı sıradaki Buff'lar diğer sıradakilerlede aynı.Yani böyle birşeyin olması imkansız.Böyle olsaydı dediğim gibi hekez full Academy kasardı bu Buff'lar için.O zaman kimse onu yıkamazdı böyle adil olmazdı değilmi.
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Resime iyi bakın Kırmızı ile çizdiklerim aynı Buff'lar...Ve birkaç sıraya daha bakın aynı sıradaki Buff'lar diğer sıradakilerlede aynı.Yani böyle birşeyin olması imkansız.Böyle olsaydı dediğim gibi hekez full Academy kasardı bu Buff'lar için.O zaman kimse onu yıkamazdı böyle adil olmazdı değilmi.
zaten bu adil birşey değil, oyunda ki bir bugtan yararlanıp yapıyorlar bunu... ayrıca senin işaretlediğin sıraların aynı olması normal, dikkat edersen buf sıralaması kırmızı-mavi yeşil şekline gidiyor ve bunu bozan hiç bir şey yok... rev6 sitesini açıp bakarsanız daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
bu haftaki update ile fortress wardaki bug'ın düzeltildiği söyleniyor, bakalım bekleyip görecez onu düzelttilerse bunuda çözerler belki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme