Şimdi Ara

Buffer olmak ıstıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben cypherda karus asassin im vardı 47lwl artık sıkıldım asassin le oynamaktan ve gene cypher a human buffer açmak istiyorum 200mil de param var sizce İNT buffer mı olayım yoksa STR buffermı?Çoğu ıtemlerini alabilirim buffer ın sizin görüşlerinizi almak istedim

• bak öncelikle int ol ve heal yan skilide buffa ver.45 te 1920 heal açılcak onedenle çabuk party bulup çabuk kasılırsın.54 te buff heale dön 1200 buff açılıyo. ondan sonra lvl 62 olunca eğer itemlerini ayarlayabiliyosan ve master san direk debuff ol ve bp ye dön ok...bence en dorusu bu
  • çok saol yeterlı bılgı benım ıcın saolasın
  • bence str ol eğer eline iyi bi araç da bulabilirsen kendini de kasabilrsin böylelikle ama int olursan da chitin giyebilirsin intin sana faydası bu healır olmanı tavsiye etmem buffer ol healırlar zor party buluyo iki kere healır oldum ayrı adamlarımla ikisinde de party bulmakta zorlandım bi adamımda 1920lik heal de açıktı ama yine de zorlandım işte sana tavsiyem buffer ol sadece ve str ol öylesi daha iyi olur yada şimdi int ol defansını filan arttır sonra 53-54 levelden sonra str ol hem de kendini kasarsın
  • 54 lwl dan sonra str buffer olacam 54 e kadar healer ve ınt takılcam sonra str ye dönerim saolun
  • BAK HEALIR OLMAK GERÇEKTEN SABIR İSTER BUFFER GİBİ RAHAT PARTY BULAMAZSIN BEN DENEYİMLERİME DAYANARAK YAZIYORUM SON KARAR SENİN TABİ
  • wallaha ben 54 e kadar heal olarak kastım ondan sonra buff oldum
    ve 59 a kadar buff olarak gittdim ondan sonra debuff oldum 60 oldum
    ve heal e dödüm.
    ben int ci idim çok rahat lwl kasdım..
    ve bölelikle 2 ayda 60 lwl oldum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvahh hiç kesin bi cvp gelmio sanırım ben kendim en ii kararı vericem nese tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingrexx

Beyler ben cypherda karus asassin im vardı 47lwl artık sıkıldım asassin le oynamaktan ve gene cypher a human buffer açmak istiyorum 200mil de param var sizce İNT buffer mı olayım yoksa STR buffermı?Çoğu ıtemlerini alabilirim buffer ın sizin görüşlerinizi almak istedim

ne olm chyperda humanmı açılır lem satıcı:P
    harbi diyorum kasılamıyosan gel ben kasıyım neden geçiyosun humana?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.