Bildirim
Buda Benim Ardream Charım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://img134.imageshack.us/img134/9941/ardreamcharam6.jpg böle olcak galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goggo_tr -- 27 Aralık 2006; 16:16:13 > -
bence hiç koymasaydın çünkü o kdr iyi deil + biz yorum yapınca bi yerin mi büyüycek*?? -
bencede çok iyi değil +5 chitin sey-t +6 takı yap en azından atağın 900 olur arkadaşım bence böyle çok kofsun açıkcası -
Benim
+7 fp set
+7 chitin set ( karışık işte anLadın sen onu)
+7 dual cLever
İle ap wolfLu 950 oluyor . Yakında dual +8 clever olucak pew kardeşimin taktikLeriyLe
Açıkcası çok iyi deyiLsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Z4pDoS
Benim
+7 fp set
+7 dual cLever
İle ap wolfLu 950 oluyor . Yakında dual +8 clever olucak pew kardeşimin taktikLeriyLe
şimdi sen bu adamla dalga geçmiş gibi oluosun bende senle dalga geçiiimmi şimdi ister misin ? istemessin dimi o zaman adamlada dalga geçme
chara gelince ince rütuşlarla char düzeltilebilinir mdler yeterli sadece armor gerekiyor sende kutulardan hallet o olayı artık hadi sana kolay gelsin
-
ßENİM LEVEL 48 AP WOLFLU 837
YANİ SENİN CHAR BİRAZ ARDREAM A GÖRE EZİK KALMIS DOSTUM -
+7 chitin set almak yetmez daha tmm laman gereken cok.. item var -
çok ezik bi char...Benim chard 1100 atack var lvl 59. -
ee napalım benım de 1250 oluo kardes charın ii deil eli ii gorunuo ama sutune +7 fp duz bence
-
en azından +7 f.p yap hp yi 82 de bırak mdler yeter takılarıda düzeltmeye çalış takılar çok önemli bunları yaparsan baya ii olur
buda benim charım bi karşılaştır
bu arada itemler +7 chitin set, +8 md, +7 shard, +9 dex takılar, amulet of dex
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMKoP -- 28 Aralık 2006; 15:58:56 > -
arkdaş sen naptın ya chtin giymek için dexe vermeyip fp ye vermişsin zaten chtinde görew ıtemi yani açıkca söliyim ben beğenmedim -
quote:
Benim
+7 fp set
+7 dual cLever
-
quote:
Orjinalden alıntı: sempatix000
en azından +7 f.p yap hp yi 82 de bırak mdler yeter takılarıda düzeltmeye çalış takılar çok önemli bunları yaparsan baya ii olur
buda benim charım bi karşılaştır
bu arada itemler +7 chitin set, +8 md, +7 shard, +9 dex takılar, amulet of dex
ArtistLigin Lüzumu yok Msnye geL sana bi Char GösTereyim Şaşarsın
-
Ne OLursa OLsun Kötü De OLsa
..
........EmeğE SaygI.......... -
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
quote:
Benim
+7 fp set
+7 dual cLever
şimdi sen bu adamla dalga geçmiş gibi oluosun bende senle dalga geçiiimmi şimdi ister misin ? istemessin dimi o zaman adamlada dalga geçme
chara gelince ince rütuşlarla char düzeltilebilinir mdler yeterli sadece armor gerekiyor sende kutulardan hallet o olayı artık hadi sana kolay gelsin
Ben dalga geçmedim sadece anLaması gerektiğini daha eksikLerinin olduğunu söyledim.Sen müsayit bir yerinden anLamak istiyorsan anlayabilirsin o senin sorunun ancak kimseyede dalga geçiosun falan da diyemessin.
-
serwer neeeee -
???? -
benim char 45 lwl iken wolflu 715 ap 450 defance vardı cok iyi hatırlıyom
senin ap 800 küsür defance 700 küsür yani ap cok az
zaten ap ve dp neredeyse eşit assas da boyle şey olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 30 Aralık 2006; 10:22:18 > -
yazıyo yazının enbaşında "beramus"
quote:
Orjinalden alıntı: sorryformyspike
????
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X