Şimdi Ara

Bu Zamanda Wow Oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu son bikaç gündür wow un hikayesini okuyorum ve öğreniyorum gerçekten şuana kadar gördüğüm en derin ve büyük hikayelerden hayranlıkla okuyorum.Geçen indirim vardı 90 lvl e kadar tüm paketler toplam 15 lira ya düşmüştü aldım bende oynamaya başladım ama 90 dan sonra son paketi almam gerekicekki oda baya bi pahalı. Acaba değermi ? Kaç yıllık oyun bu senede oynanırmı okadar yeni oyun varken ?

• WoW'a yeni başlayan pek yok ve her gün oyuncu kaybediyor, kesinlikle bu vakitten sonra 1 kuruş bile değmez. Blizzard dandik içerikli genişleme paketleriyle ellerindeki bağımlıları sömürmeye çalışıyor. Gametime bitince MMORPG olmayan bir oyuna geçin hocam.

Düzenleme: Bağımlılar eksilemiş, yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 12 Temmuz 2015; 10:53:01 >
  • MMORPG seviyorsanız ve oynamak istiyorsanız oynayabileceğiniz en iyilerinden hatta belki de en iyisi, zevkinize kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun tek kelimeyle mükemmel hikaye olarak yanına yaklaşabilecek bi oyun daha yok ama oyunda yalnızlığı hissediyosun 3.5 saat bg aradığım oldu ayrıca grafiklerde göze batıyor ama gametime bitene kadar zevkle oynicağım kesin. Guild wars veya eso önerir misiniz ?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler yorumlar için . Oyuna 2 kuzenle birlikte başladım ama 3 ümüzde bilmiyoruz daha bakalım 90 olduktan sonra karar vericem. non target bir oyun oynamıştım şuan adını hatırlamıyorum biyerden sonra acayip yoruyor ama eso iyi gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

Arkadaşlar bu son bikaç gündür wow un hikayesini okuyorum ve öğreniyorum gerçekten şuana kadar gördüğüm en derin ve büyük hikayelerden hayranlıkla okuyorum.Geçen indirim vardı 90 lvl e kadar tüm paketler toplam 15 lira ya düşmüştü aldım bende oynamaya başladım ama 90 dan sonra son paketi almam gerekicekki oda baya bi pahalı. Acaba değermi ? Kaç yıllık oyun bu senede oynanırmı okadar yeni oyun varken ?

Evet oynanır bilgisayara indirip oynayabilirsin sunucular açık oynanıyor konu kilit üyeyi denize atın

• Bu pakette kesinlikle hayır. Zaten bitti bu son raiddi, sırada ki paket gelmek üzere yakında. O gelsin insanlar memnun kalırsa oynarsın, kalmazsa zaten WoW daha toparlanamaz. Kolay kolay oyunlara öldü demem ben. Ama WoW cidden sonra ki paketi insanların isteidği gibi birşey yapamaz ise toparlanması cok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

Anladım hocam teşekkürler yorumlar için . Oyuna 2 kuzenle birlikte başladım ama 3 ümüzde bilmiyoruz daha bakalım 90 olduktan sonra karar vericem. non target bir oyun oynamıştım şuan adını hatırlamıyorum biyerden sonra acayip yoruyor ama eso iyi gibi gözüküyor.

ESO'ya sakın bulaşmayın, WoW bile bu haldeyken MMORPG oynanmaz. MOBA deneyin hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bu pakette kesinlikle hayır. Zaten bitti bu son raiddi, sırada ki paket gelmek üzere yakında. O gelsin insanlar memnun kalırsa oynarsın, kalmazsa zaten WoW daha toparlanamaz. Kolay kolay oyunlara öldü demem ben. Ama WoW cidden sonra ki paketi insanların isteidği gibi birşey yapamaz ise toparlanması cok zor.

Öldürmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 12 Temmuz 2015; 12:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raides

WoW'a yeni başlayan pek yok ve her gün oyuncu kaybediyor, kesinlikle bu vakitten sonra 1 kuruş bile değmez. Blizzard dandik içerikli genişleme paketleriyle ellerindeki bağımlıları sömürmeye çalışıyor. Gametime bitince MMORPG olmayan bir oyuna geçin hocam.

Bende şunu anlamıyorum, sabah akşam oyunu kötülüyorsunuz ama hala WoW forumundasınız?
    Beğenmiyorsanız oynamayın, forumuna da girmeyin. He oyunu bırakmana rağmen hala forumunda takılıyorsan asıl bağımlı sen oluyorsun burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 12 Temmuz 2015; 13:17:33 >
  • Oyunda saglam arkadasliklariniz oturmus bir guildiniz varsa content ne kadarda kotu olsa oynaniyor bu oyun her zaman birlikte sikilmadan yapilabilecek bir sey vardir wow da.Benim sahsi gorusum oyuna baslamanin herhangi bir zamani yoktur hic bir zaman gec degildir.Ben mmo oyuncusuyum diyen bir kisinin aktif pasif ucundan kiyisindan wow u mutlaka oynamis olmasi gerektigini dusunuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Raides

WoW'a yeni başlayan pek yok ve her gün oyuncu kaybediyor, kesinlikle bu vakitten sonra 1 kuruş bile değmez. Blizzard dandik içerikli genişleme paketleriyle ellerindeki bağımlıları sömürmeye çalışıyor. Gametime bitince MMORPG olmayan bir oyuna geçin hocam.

Adam hemen beleş oyn görünce girmiş konuya hemen yan charına aktif etmiş

http://forum.donanimhaber.com/m_107947807/f_//tm.htm#107976860

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.