Şimdi Ara

Bu zaman da KO oynanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sro'cı metin 2'ci tayfalardanım.İkisini az mı oynamadım be.Millet knight oynarken biz sro metin2 oynuyorduk.Ondan önce de ultima vardı.Hiç knight oynamak nasip olmadı.Ne nasıl olur bilmem.İlk defa başlayacağım.İçim de ukte kaldı.Serverler dolu mudur ? Hile varsa oynamayacağım.Hilesiz ise her türlü oynarım.Çoluk çoçuğu takmıyorum zaten.

• vallaha ne diyeyim bende merak ediyorum metin2 oynadım 3 yıl falan fakat sıktı belli süreden sonra ama mt2 den sonra knight videoları fln izleyince biraz karışık geldi bana ne diyeyim
  • hile değilde oyun çok bozmuş diyolar tavsiye etmem herkes +21 takılıyo gözleri kamasıyomus bakanların falan adamlara kaç damage vurursunki bence başlama herşey paraya dökülmüş
  • hile varsa mı ?

oyun hile üzerine kurulu, koxpunu indir ( şimdilerde daha masum göründüğü için bot deniyor ) ve spam uçma duvar içinden geçme vs olaylarına hemen başla,

tabi bunları yapmak için önce 400-500 yatırıp oyun parası alman lazım, yoksa kimse selamını bile almaz.

iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneoxdream

hile değilde oyun çok bozmuş diyolar tavsiye etmem herkes +21 takılıyo gözleri kamasıyomus bakanların falan adamlara kaç damage vurursunki bence başlama herşey paraya dökülmüş

+21 dediğin eski serverlarda

o serverlarda oynayan mı kaldı baktım ne exp kasan var ne andream base cz var ticaret bile ölmüş yeni serverlara bakarsan çok canlı

koxp var ama çok değil konuyu açan arkadaş isterse başlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanmaz

• Knight devri artik kapandi eski tat yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynanmaz,oynayanlar ego tatmin ediyorlar.
  • geç kaldın kardeş
  • Çok geç bir karar olur, artık knight online ölü bir oyun. Her şey elindeki paraya bakıyor.. Eskiden olsa başla derdim fakat şimdi hiç zevk alamazsın, yeni bir oyuna başla bana kalırsa.
  • Hiç başlama derim. Çok sağlam itemler var eski ortami yok, oyunun efektleri olsun senaryosu olsun seni etkiler ama bir yerden sonra hiç birşey yapamazsın. Çoğu kişi parayla item alıyor.

• Ben de kısa bir süre sro oynadım bence her bakımdan ko dan iyi bir oyun ben mi yanılıyorum ?

sro da damı işler bozdu yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 29 Ocak 2014; 17:38:42 >
  • Başlama boşuna o oyun bitti. 2007-2008 yıllarında kuzenlerle beraber sabahlardık çok ayrı bir zevkti.Şimdi PvP serverlar var oynamak isteyen oraya gidiyor.Oyun o kadar hızla bozuldu ki. Bi bakmışız ki oyunu silmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Eski sro'cı metin 2'ci tayfalardanım.İkisini az mı oynamadım be.Millet knight oynarken biz sro metin2 oynuyorduk.Ondan önce de ultima vardı.Hiç knight oynamak nasip olmadı.Ne nasıl olur bilmem.İlk defa başlayacağım.İçim de ukte kaldı.Serverler dolu mudur ? Hile varsa oynamayacağım.Hilesiz ise her türlü oynarım.Çoluk çoçuğu takmıyorum zaten.

Şuan başlarsan hayatinin hatasini yaparsin. Keşke daha erken deneseydin.
  • Tamam başlamıyorum,konu kapanabilir.

@PHI
  • pvpler bile uskodan iyidir eğer ticaret yapıp gb satacağım paraya vuracağım derseniz o başka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.