Şimdi Ara

Bu Yıl Yaz Okulu Açacak Üniversiteler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jexon17

Bu yaz okulları da her dersi açmıyor. 1 dersten en az 15 kişi isityormuş tabi okuldan okula değişiyo çok sıkıntı ya

evt malesef okulun ve özellikle hocaların insafına kalıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaikcc

quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

Bu yaz okulları da her dersi açmıyor. 1 dersten en az 15 kişi isityormuş tabi okuldan okula değişiyo çok sıkıntı ya

evt malesef okulun ve özellikle hocaların insafına kalıyoruz...

Yatay geçiş yapıcam. güz döneminden 2 ders kaldı. onları vermem lazım 2 senelikler de çok başvuru olmadığı için çoğu yerden açılmıyor nabıcam bilmem. şu derslerim açılsında neresi olursa gitmeye razıyım artık
  • ben yıldızda hazırlıkta kaldım yaz okuluna gitsem halledebilir miyim?
  • celal bayar açıyor bilginize.balıkesir açıyordu heralde.

• Ytü'de sanırım son kez açılıyor, daha da yok

Vay adam ytü'den çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 28 Mayıs 2013; 16:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Ytü'de sanırım son kez açılıyor, daha da yok

Vay adam ytü'den çıktı

Şart mıdır ya yaz okulu başka türlü halledemem mi şimdi yaz sıcağında ta ataşehirden davutpaşaya gidersem beynim flan erir diye korkuyorum
  • afyon kocatepe ünüversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grinch1905

quote:

Vay adam ytü'den çıktı

Şart mıdır ya yaz okulu başka türlü halledemem mi şimdi yaz sıcağında ta ataşehirden davutpaşaya gidersem beynim flan erir diye korkuyorum

Arkadaşlar en az bi 500 kişi gelecek diyorlar hazırlıkta kalanlar, artık tanımadığın insanlar falan görürsün

• kendi okulumda olan dersi başka üniversitenin yaz okulunda alırsam bu dersi kendi okulumda saydırabiliyor muyum? okul bilkent.
  • quote:

quote:

quote:

Vay adam ytü'den çıktı

Arkadaşlar en az bi 500 kişi gelecek diyorlar hazırlıkta kalanlar, artık tanımadığın insanlar falan görürsün

oo iyi iyi zaten 2 hafta gidip bırakmıştım devam etsem büyük ihtimalle kalmazdım da nasip artık sende yıldızdasın herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

kendi okulumda olan dersi başka üniversitenin yaz okulunda alırsam bu dersi kendi okulumda saydırabiliyor muyum? okul bilkent.

dersi açan x üniversitesinden dersin içeriğini gösteren onaylı bir yazı alıp okuluna gidip onaylatıyorsun hocam. Okulda o dersin sorumlusu hoca onay verirse dersi alıp kendi okulunda saydırabiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vay adam ytü'den çıktı

oo iyi iyi zaten 2 hafta gidip bırakmıştım devam etsem büyük ihtimalle kalmazdım da nasip artık sende yıldızdasın herhalde?

Evet son 1 haftalığına yıldızlıyım

Sen bayaa salmışsın

• quote:

quote:

kendi okulumda olan dersi başka üniversitenin yaz okulunda alırsam bu dersi kendi okulumda saydırabiliyor muyum? okul bilkent.

dersi açan x üniversitesinden dersin içeriğini gösteren onaylı bir yazı alıp okuluna gidip onaylatıyorsun hocam. Okulda o dersin sorumlusu hoca onay verirse dersi alıp kendi okulunda saydırabiliyorsun.

e bunun bir sınırı yok mu

diyelim ki her yaz 3 okuldan 6 tane ders aldım

normal okulumu 2 senede bitirebilirim o zaman

bir de almak istediğim ders bizim okulun yaz okulunda açılmamışsa, görevli olarak ders içeriğini kime onaylatacağım dekanlara mı

ek olarak başka okuldan nasıl ders alacağım kabul ediyorlar mı, mesela boğaziçi üniversitesinin yaz okulu tarihi bana uygun (kendi okulumun tarihi uygun değil) boğaziçine gidip ne diyeceğim ders almak için

• Uludağ kesin açıyor az önce öğrenci işlerine gittim bende başka okulda almak için çünkü yine aynı hoca zaten burdan alınca hep kalıyorum okulda uzadı dedim başka okulda alayım ama malesef ders kendi okulumda açıldığı için başka okula göndermiyorlar tüküreyim böyle işe 4 defa kaldım işte aynı derslerden gönderseniz nolur la
  • quote:

quote:

quote:

e bunun bir sınırı yok mu

diyelim ki her yaz 3 okuldan 6 tane ders aldım

normal okulumu 2 senede bitirebilirim o zaman

bir de almak istediğim ders bizim okulun yaz okulunda açılmamışsa, görevli olarak ders içeriğini kime onaylatacağım dekanlara mı

ek olarak başka okuldan nasıl ders alacağım kabul ediyorlar mı, mesela boğaziçi üniversitesinin yaz okulu tarihi bana uygun (kendi okulumun tarihi uygun değil) boğaziçine gidip ne diyeceğim ders almak için

Her okulun belirli yaz okulu şartları vardır hocam. Kredi miktarı okuldan okula değişir. Bunu en iyi kendi öğrenci işlerine. Ben geçen yaz itü'den demiryolu dersini aldım mesela. Bunun için İtü'den ders içeriği yazısı aldım. Okuluma gidip hocaya onaylattım ve dilekçe ile onu öğrenci işlerine verdim. Yaz sonunda sistemime işlenmişti ders. Tarihlerle alakalı dediğim gibi senin isteğine kalmış ama olay dersi okulunun kabul etmesine ve kredi limitleri vsde senin hareket etmene bağlı. En iyi öğrenci işlerine danışarak öğrenebilirsin bunu..

• Sabancı Üniversitesi'nde de var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.