Bildirim
BU YEMEK TABAĞI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ingiliz misin bilader -
Hoşgeldin arkadaşım ;
Hemen yorumumu yazayım :
Schafer 250 parça SÜPER porselen full çeyiz seti almışsın sanırım. Hayırlı olsun. Güle güle kullan kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Spoderman
ingiliz misin bilader
ingiliz tarzı olduğunu nerden anladın -
quote:
Orijinalden alıntı: dungeon0
quote:
ingiliz misin bilader
ingiliz tarzı olduğunu nerden anladın
Anlamak zor degil. Klasik ingiliz kahvaltidir bu. Bacon zaten en dikkat ceken besin tabakdaki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 25 Mayıs 2016; 6:10:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo
quote:
quote:
ingiliz misin bilader
Anlamak zor degil. Klasik ingiliz kahvaltidir bu. Bacon zaten en dikkat ceken besin tabakdaki.
Ana bacon karıştırma birader
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiliz.
Kahvaltıda kalp falan yiyorlarmış
kuru fasülyedemi yiyorlar olm peynir zeytin nerde :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
İngiliz.
Kahvaltıda kalp falan yiyorlarmış
Herkesin kahvaltı öncesi çıkarıp masaya vurması da cabası. -
quote:
quote:
ingiliz misin bilader
mutfaklarla az çok ilgisi olan herkes bilir zaten bu tabağın klasik ingiliz kahvaltısı olduğunu. sosis-yumurta-fasulye 3lüsü klasiktir. fakat normalde fasulyeyi kızarmış ekmek ile (direk üzerine koyarak da olur) servis etmeleri gerekirdi yanlış yapmışlar. (eksik diyelim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoderman -- 25 Mayıs 2016; 6:33:13 > -
quote:
quote:
quote:
ingiliz misin bilader
mutfaklarla az çok ilgisi olan herkes bilir zaten bu tabağın klasik ingiliz kahvaltısı olduğunu. sosis-yumurta-fasulye 3lüsü klasiktir. fakat normalde fasulyeyi kızarmış ekmeğin üzerine koyarak servis etmeleri gerekirdi yanlış yapmışlar. (eksik diyelim)
benim cahilliğim hocam eyw peki bu adamların kalvaltıları hep böylemi hocam -
quote:
quote:
quote:
quote:
ingiliz misin bilader
mutfaklarla az çok ilgisi olan herkes bilir zaten bu tabağın klasik ingiliz kahvaltısı olduğunu. sosis-yumurta-fasulye 3lüsü klasiktir. fakat normalde fasulyeyi kızarmış ekmeğin üzerine koyarak servis etmeleri gerekirdi yanlış yapmışlar. (eksik diyelim)
benim cahilliğim hocam eyw peki bu adamların kalvaltıları hep böylemi hocam
evet hocam klasiktir ingilizlerin çoğu bu şekilde kahvaltı eder
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ingiliz misin bilader
benim cahilliğim hocam eyw peki bu adamların kalvaltıları hep böylemi hocam
Evet çoğu bu şekilde kahvaltısını yapar. İngiltere'de kaldığım süre içinde yaşadığım İngiliz-Galler kökenli aile hep böyle yiyordu. Ben de böyle yiyordum tabii. Ama söylemeliyim gerçekten oradaki insanların çoğunun işi var
çalışıyorlar ve bu şekilde bir kahvaltı ile işe gittiğinde enerjik hissediyorsun bir süre rahat çalışıyorsun yani. Ben öyle hissettim en azından gerçi onlar da öyle söylüyordu. İngiliz mutfağı ile bir şey merak ediyorsan sorabilirsin çünkü
bir çok şeyi tattım ben orada. Sütlaç ve kazandibi tarifi bile verdim adamlara yaptılar baya sevdiler o iki sütlü tatlıyı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 25 Mayıs 2016; 7:04:31 >
-
ne olarak ordaydın hocam okumak için mi iş için mi ?
bende ilerde gidersem türk mutfağına göre çok farklı olduğundan bir garipsedim siz zorlandınız mı acaba -
Benim akraba gitti okul sayesinde dil ogrenme amacli. Su icme olayi yok gibi bir sey demisti dogru mu? Soda vs gecistiriyorlarmis.
-
Neden ingiltereye gittin hocam veya gitmememişsen neden bu kadar ilgilisin -
cevap yazmıştım internet gidince gönderemedim silindi. tekrar yazayım.
2 kere gittim, dil okuluna.
İlkinde 15 yasindaydim. Okulun icindeki yurtta kaldım, pek disari cikmadim. Etrafı pek de goremedim ama yine de guzel bi tecrube oldu. Başka şehirleri gezdim
İkincisi gectigimiz yaz, 17 yasimdayken gittim 6 Haftalık. Aile yanında kaldım ve baya serbesttim. Bol bol gezdim, baska sehirlere gittim, Londra'da telefon ve müzikle sokak sokak yürüdüm.
Hem farklı insanları, hem İngiliz kulturunu, hem de 6 hafta yalnız kalınca kendimi tanımış oldum. Hayatımda mükemmel bir deneyim oldu benim icin.
hm suan hangi okuldasın peki ne okuyorsun
Benzer içerikler
- alexis texas öldü mü
- alaturka tuvalet koku giderici
- istanbul avm"ler listesi
- cin hikayeleri
- birinin telefonun uçak modunda olduğunu nasıl anlarız
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X