Şimdi Ara

Bu yazı nasıl değerlendirmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye sınava gireceğim ve 9. Sınıf haricinde 10 ve 11. sınıfın büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Bu yaz sizce YGS mi LYS mi çalışmalıyım açıkcası LYS'den çok korkuyorum. Sayısal öğrencisiyim ancak sayısal derslerim rezil cünkü düzenli çalışmıyorum. ( sınavdan birkaç gün önce ) Evet eşit ağırlık secmediğimden yakınırım ama artık cok gec ve mesleki açıdan en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. Sizce 10. ve 11. sınıfa mı calısayım yoksa YGS'ye mi çalışayım ağırlıklı olarak bu arada Sosyaldende sıkıntı yaşayabilirim özellikle Coğrafya ve Felsefe açıkcası ne yapacağımı cidden bilmiyorum ve hali hazırda bir planımda yok nasıl calısağıma dair. Elimde 9. sınıf FEM yayınları + Zambak(okuldan dolayı) 10. sınıf Zambak kitapları 11. sınıf Fem yayınları ve birçok YGS kitabı var. Sizce bu yazı nasıl değerlendirmeliyim ? Lütfen yardım edin bana kafam çok karışık

• Tmye son sene gecip 2000. Olan bile var tanıdığım ben olsam aklımdan acabamı diye gecirmem giderim fen yapamiyorsam tmye edebiyat cografya oturur ezberlerim.Tabi tercih senin yaparim diyorsa mfde kal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eki oldugunu dusunuyorsan Ve hedefler yuksekse mfde kal mfci bir cok arkadasim tmde de bir basari sagladi ygsde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.