Şimdi Ara

BU YAYIMCININ BİLGİSAYARINIZ ÜZERİNDE YAZILIM ÇALIŞTIRMASI ENGELLENMİŞ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
20.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    chrome engelledi dosyayı indirmeyi , nasıl bir işlem yaptınız dosyaya acaba ?

Orijinalden alıntı: lovekrand

chrome engelledi dosyayı indirmeyi , nasıl bir işlem yaptınız dosyaya acaba ?

sadece msi şekline getirdim
  • Aynı sorunu Samnsung Scx4200 Yazıcının taraıyıcı driverinde yaşadım. eski (windows7) driverin üzerine sağ tıklayıp uyumluluk sorunu gider diyerek çözdüm. şu an windows 10 da kullanıyorum. denemelisin..
  • ayni sorunu bende yasiyorum windons 10 yukledim, daha sonra guncellemerin cogunu otomatik yapti ama ses aygitlarinda "IDT High Definition Audio CODEC" surucusunde hata oldugunu gordum otomatik yuklemeye calistim olmadi devid.info dan surucuyu bulup yukledim ama calistirmaya calistigimda " bu yayimcinin, bilgisayariniz uzerinde yazilim calistirmasi engellenmis" uyarisi geldigini gordum guvenlik duvarinindan izin verdim olmadi cmd den bi kac komut tavsiye edilmisti onlari demedim engellendi yazisi cikiyo bilgisayarda gram ses yok :D sessiz sinema modunda su an yardimlarinizi bekliyorum tesekkur ederim :) hayirli gunLer
  • Bu yayımcının uygulaması güvenliğiniz için engellenmiştir uyarısı aldığınız .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girin. En altta sağda "yayımcının engelini kaldır" yazar ve yanında da bir işaretleme kutusu var. O kutuyu işaretleyip uygula ve tamam dedikten sonra sorun ortadan kalkmış olacaktır. Ben win 10 kullanıyorum benimde bir kaç programda bu tarz bir sıkıntım oldu ve bu yöntemle sıkıntılar giderildi.
    çok teşekkürler işimi gördü
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.