Şimdi Ara

bu warior itemleriyle asas dizme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 54 lwl wariorumu bozuk 42 lwl asasımı 59 a kasmaya karar verdim şimdi öncelikle warior itemleri: +7 blade axe (reduce), +7 harpoon, +2 raptor, +7 kalkan, +8 pauldron fp, +7 chitin kolluk, kafalık , donluk, +7 fp boot bu itemlerle dizmek istediğim asas: +7 chitin set 2 tanede +8 cleawer istiyorum veya acaba daha güzel dizebilirmiyim asasımı ardream olucak :) zaten büyük ihtimal 55 lwl de np kasarım en az 10k sonra ise 59 a kasıp +8 shard alıcamda 42 den kasana kadar naapmalıyım yani...

• Oyunu Bırakmalısın
  • bu yaşta kokaine filanmı vurdun kendini
    uçmuşsun onların hepsini versen sana bitane +8md vermezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

Oyunu Bırakmalısın

neden komik bişe göremiyorum normal ex kasıcam 70 lwl e kasıcak halim yok....
  • bu arada server pathos eklemeyi unuttum +7 rogue chitinlerde en fazla 18m ama 16m e cekecem de 16m e alırsın ?

server pathos .. . ..
  • valla kardes pathosu bılmıom ama 1 tane +7 ib alırsan şanslısın sanırım +7 ib al 59 kas sonrada ytl ıle ıtem al derım +7 ib alamazsan +2 rebırth ic ve +7 fp set sana idealdır.
    yazım hatası pardon!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quillinasty -- 2 Eylül 2007; 21:06:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

Oyunu Bırakmalısın

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lr int mage için uniq takılar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Itemlerin pek te iç açıcı değil.
  • +7 rogue chitin set de mi dizemem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmax

+7 rogue chitin set de mi dizemem ?

belki ama tam olarak bilemiyecem.
  • +7 chitin set, dual cleaver+8 ve görev takıları kafi 59 lvl e kasman icin kendi itemlerinle bu itemleri alman mumkun.

artik zamanla da düzeltirsin takıları falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.