Şimdi Ara

Bu video'ları izlemeyen wow'u bıraksın!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana su RECKONING olayini ayrintili anlatabilecek biri varmi? birde reckoning mi secsek repetance mi secsek?

amacim PVP de guclu bi paladin sahbi olmak, su anda 31 retri-20 prot talent dagilimim var...

saolun simdiden...
  • msn bekorok@hotmail.com ekleyin wow la ilgili sorunum var hemde cok büyük
  • saece üyeler mi indiriyor fazla bilmmde
  • ARKADAŞALR BİR SORUM OALCAK Bİ SERVER ÇÖKÜNCE BİR DAHA DÜZELİRMİ
  • thebad linklere baktım hepsi inanılmaz
  • sız buna oyunmu dıyorsunuz aptal sacma bısey bu bır kısı gelıyo 50 kısıyı kesıyo nekadar sacma oyun oldu burdan belı artı goruntuler berbat neyse sadece sarkı guzeldı :)
  • bu oyun berbat tmm güsel kardeşim sen ko oyna oke güsel kardeşim ?... dahada savunmayacam artık ööhh geldi ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

sız buna oyunmu dıyorsunuz aptal sacma bısey bu bır kısı gelıyo 50 kısıyı kesıyo nekadar sacma oyun oldu burdan belı artı goruntuler berbat neyse sadece sarkı guzeldı :)
  • quote:

bu oyun berbat tmm güsel kardeşim sen ko oyna oke güsel kardeşim ?... dahada savunmayacam artık ööhh geldi ...

pardon ama ko yu nerden cıkardın sorabılırmıyım ben ko mu oynuyorum dedım ? hayır !!! kafandan sallama sana oyununu savunda deyen yok ıster savun ıster savunma ben kendı gorusumu belırttım katılıp katılmaman sana kalmıs ama benım dıle getırmedıgım seylerı dıle getırmıs gıbı gosterıp buralara bosuna yazma ok artı wow u begenmeyen bır ınsan ko oynarmı sana soruyorum tabıkı oynamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLEXY123

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK
    Tüm ırklara yapabilirsin fakat undeath açmanı tavsiye ederim yada en azından horde.

Nedenine gelince Succubusunu çıkartırsın karşına bir undeath çıkar. Sen içinden bende seduce var nasıl olsa diyip dalarsın sonra undeathda recial olan özelliği will of forsakeni çalıştırır ve bir güzel seni oracıkta keser :D

Will of the forsaken : 5 saniye boyunca Fear – Sleep – Charm etkilerine karışı korunma. Not bu yetenek o anda aktif olan etkileri siler.

Seduce etkisini siler yazmıyor burda ?
    Bende en iyi Warlock racenin Undead olduğunu biliyorum ama önemli olan oyundan zevk alabilmek ve hordelerin mekanlarından hoşlanmıyorum Hem o kdr çok fark olmuyor aslında önemli olan nasıl oynadığın ( tabi daha orjinalde oynamıyorum duyduklarıma göre konuşuyorum )
    Yeni başlayanlar ve Warlock olacaklar içinhttp://www.wowturk.com/wownew/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=42 çok güzel bir rehber burası yane Warlock büyülerini ve talentlerini öğrenebilmek için

seduction = charm :) yani charma girdigi için seductiondan cok güzel bi şekilde will of the forsaken dan kurtulabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: KG

SLM BEYLER,

Bana su RECKONING olayini ayrintili anlatabilecek biri varmi? birde reckoning mi secsek repetance mi secsek?

amacim PVP de guclu bi paladin sahbi olmak, su anda 31 retri-20 prot talent dagilimim var...

saolun simdiden...

o dedigin talent söyle bi olaya denk geliyo yedigin critical damage sayısı kadar extra atack kazanıyosun 5 defa crit damage yediysen 5 extra atack ı 1 anda adamın üstüne bosaltıyosun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moonstrike

quote:

Orjinalden alıntı: FLEXY123

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK
    Tüm ırklara yapabilirsin fakat undeath açmanı tavsiye ederim yada en azından horde.

Nedenine gelince Succubusunu çıkartırsın karşına bir undeath çıkar. Sen içinden bende seduce var nasıl olsa diyip dalarsın sonra undeathda recial olan özelliği will of forsakeni çalıştırır ve bir güzel seni oracıkta keser :D

Will of the forsaken : 5 saniye boyunca Fear – Sleep – Charm etkilerine karışı korunma. Not bu yetenek o anda aktif olan etkileri siler.

Seduce etkisini siler yazmıyor burda ?
    Bende en iyi Warlock racenin Undead olduğunu biliyorum ama önemli olan oyundan zevk alabilmek ve hordelerin mekanlarından hoşlanmıyorum Hem o kdr çok fark olmuyor aslında önemli olan nasıl oynadığın ( tabi daha orjinalde oynamıyorum duyduklarıma göre konuşuyorum )
    Yeni başlayanlar ve Warlock olacaklar içinhttp://www.wowturk.com/wownew/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=42 çok güzel bir rehber burası yane Warlock büyülerini ve talentlerini öğrenebilmek için

seduction = charm :) yani charma girdigi için seductiondan cok güzel bi şekilde will of the forsaken dan kurtulabilirsin

Ben o yazıyı yazdığımda daha WoW almamıştım şuan Lv 53 Warlock um

• haha iyi bakalım :) hangi realmde oldugunuda yazsaydın keşke :D
  • roguecular da roguecraft la zod u izlesinler
  • Ya beyler benim tanıdığım efsanevi oyuncu 3 kişidir : Drakedog = Warlock , Otherguy = Mage ve Meandro = Rogue bunların üstüne adam tanımıyorum . istersenizwww.warcraftmovies.com dan video larını bulabilirsiniz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doompaladin

Ya beyler benim tanıdığım efsanevi oyuncu 3 kişidir : Drakedog = Warlock , Otherguy = Mage ve Meandro = Rogue bunların üstüne adam tanımıyorum . istersenizwww.warcraftmovies.com dan video larını bulabilirsiniz .

Kesinlikle bir de shamanlardan ioneye denilen fırlama var.
  • dagger dagger diyen rogue'cular :)
    buyrun size combat rogue, ne kadar kaliteli olduğunu görün

http://video.google.com/videosearch?q=rakshah

bu eggbert de süper orgrimmar girişinde high warlord warrior alıyor :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-534341017038304042&q=eggbert

• @ Basar güzel videolar hele o gnome rogue bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 30 Haziran 2006; 10:08:51 >

• biliyorum 2si de birbirinden süper
  • Benim arkadaş orjinal e geçecek CD yi bekliyor 1 aydır ona izlettireyim de bunları bi çıldırsın biraz daha Rogue açacakta kendisi Night Elf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 30 Haziran 2006; 10:38:12 >
  • işte olmak istediğim bir rouge :P mesleği ne onun bombacımı :) kusura bakmayın arkadaşlar yeni başlıyacağım wow a terimleri telaffz şeklim garip olabilir AQ yu bile dün sınıryok tan öğrendim :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.